1/5 Grielean válasza:
A véleményem az, hogy lényegtelen, hogy ki volt, most csak egy idős, asszem, 90 év körüli bácsika, aki olyan dolgokat magyaráz, amiket semmivel sem tud a legkevésbé sem alátámasztani, ennélfogva nem is vehető komolyan.
2/5 anonim válasza:
Én az első másodperc után azonosítottam a fazon, így az már nem ufó, hanem egy ostoba fajankó. Nem unalmas ugyanazokat a felvételeket mutogatni éveken keresztül?
3/5 anonim válasza:
Szerintem van valóságalapja. És végre valaki aki nyíltan beszél az UFO témáról.
4/5 anonim válasza:
Egyre többen állítják az, hogy az idegenek a földön is jelen vannak a szkeptikusok mind elvakultak nem értenek semmihez csak nem is értem minek jön fel ide valaki, aki nem hisz semmiben egyáltalán mit keres itt? pontosan ezek az emberek miatt csökken az ezotéria színvonala már a vallásos és ufohívő embereknek kedves sincs kiírni egy kérdést, mert jönnek a nagyokosok, akik megmondják tutit engem az idegenek elraboltak valamikor. De nem beszélek róla mivel, ha feltennék egy kérdést szét lenne trollodva. lásd Grielean nevű felhasználót !
5/5 anonim válasza:
Okos, hogy nem beszélsz róla.
Így nem tudhatjuk, hogy elraboltak, és nem is poénkodhatunk rajta.
(...giga facepalm helye...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!