Mik azok az oshpyvlonok?
Na ezt én is megakartam kérdezni, csak elmaradt.
Pontosan én se tudom de abból a kérdésből pár dolog megállapítható. A kérdező szerint az oshpyvlonok egy az emberekkel ellenséges földönkívüli faj képviselői.
Két dolog lehetséges: Ez vagy egy teljesen új faj vagy az egyik már ismert faj neve, csak a saját nyelvükön. (Ugyanis a legtöbb földönkívülit a nyilvántartásban csak mi neveztük el annak ahogy ismerjük őket, valójában teljesen máshogy hívják őket. De ez egyértelmű dolog szerintem)
Aztán azt is megtudhattuk róluk, hogy ezek az idegenek beépültek közénk, ugyanis a kérdező meg akart bizonyosodni róla, hogy egyik válaszoló sem tagja-e ennek a fajnak.
Valószínűleg bizonyos titkos információkat akarnak megszerezni.
Többet egyenlőre nem tudunk róluk.
Amúgy itt az a kérdés annak aki nem látta: http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__5841..
Üdv, David Williams - ufológus, kriptozoológus, loúlógus, Doctor Who szakértő és hivatásos troll
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!