Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Miért rabolják el az embereket...

Miért rabolják el az embereket a földönkívüliek és teszik azt úgy, hogy az elraboltak emlékeznek az elrablásra és bizonyos részletekre miért nem maradnak végig öntudatlanok?

Figyelt kérdés
Azért vicces, hogy a humanoid ember doktorok képesek elaltatni a betegeket, mikor műtétet végeznek rajtuk, de azok a szuperintelligens idegenek, akik képesek az űrutazásra, féreglyukat tudnak nyitni egyik világból a másikban nem képesek erre. A másik abszolúte értelmes dolog, hogy milliófényéveket tesznek meg, hogy lezuhanjanak Nevadai sivatagban, az 51-körzetben. Az is különös, hogy naponta kerülnek fel a YouTube videómegosztó-n gyakorlatilag hírességeké váltak a második helyen állnak a ranglistán Chuck Norris, Jason Tatem, Conchita Wurst mellet pedig nem mondok nagy baromságot, mikor azt mondom, hogy egy ilyen intelligens fejlett civilizációtól anonimitást várnánk el, ha már nem akarják magukat felfedni a nyilvánosság előtt.

#Jigsaw #J ügynök #kóklerke #hamarosan visszatérek #letiltott felhasználó
2014. júl. 1. 12:24
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Nem vagyok meggyőzhetetlen szerintem az épkézláb érvekkel mindenki meggyőzhető. Az pedig egy hülyeség, mikor azt mondjátok, hogy azért nem válaszolnak az érintettek a témában, mert szkeptikus vagyok. Persze, hogy szkeptikus vagyok szerintem mindenki szkeptikusként kezdi mielőtt hinni kezd akármiben nincs olyan, hogy valaki semmiben nem szkeptikus az ember azért teszi fel a kérdést, mert érdekli a téma, de amikor bizonyítani kéne, vagy az asztalra rakni valamit mindenki elhallgat, vagy megvárják, hogy az egyik beírja a "meghibásodás" szót és onnantól mindenki azt írja. Ha azt feltételezzük, hogy régóta járnak ide mondjuk századok, ezredek óta feltételezhetjük, hogy tisztában vannak az időjárással rádióhullámok által keltett zavarokkal stb. Jó pár évezredjük volt rá, hogy zökkenőmentessé tegyék az ide utazást. Az is érdekes, hogy az általad megemlített úriembert miért blokkolták úgy, hogy a lényegre emlékszet?

# 10 Elhiheted ismerem a hipnózis -terápiát a legtöbb embernél nem is működik, akinél viszont igen azoknál összemosódik a fantázia és a valós világ közötti emlékek a szüleim engem is elcipeltek ilyen kezelésre párszor úgy 13-14 éves koromban. :D #10 Hagy kérdezek már valamit mégis honnan tudod, hogy milyen fajok léteznek?

2014. júl. 2. 10:04
 12/23 anonim ***** válasza:
Akit tényleg elrabolnak, az nem fog rá emlékezni. Hipnózis alatt sem, hiszen nem tudják, mi után keressenek.
2014. júl. 2. 17:26
 13/23 A kérdező kommentje:
#12 Nagy kamu ez a hipnózis legtöbben nem is fogékonyak rá, aki eljár oda maximum a lelkivilágát nyugtatja van, aki azért jár oda, mert kíváncsi az előző életére. Ezzel semm lehet bizonyítani nálam nem is műkodött nem mondom lehet, hogy másokat tudnak ezzel kezelni viszont erre nem lehet alapozni, mivel az emlékképek és a fantáziaképek összemosódnak, mikor egy elvesztett emlék után kutatnak így születnek a reinkarnációs novellák.
2014. júl. 2. 18:03
 14/23 anonim ***** válasza:
40%

KEdves Kérdezö!

"Azért vicces, hogy a humanoid ember doktorok képesek elaltatni a betegeket, mikor műtétet végeznek rajtuk, de azok a szuperintelligens idegenek, akik képesek az űrutazásra, féreglyukat tudnak nyitni egyik világból a másikban nem képesek erre." <-Kedvesz kérdeszö,ki mondta eszt neked,hogy nem képeszek rá?

" A másik abszolúte értelmes dolog, hogy milliófényéveket tesznek meg, hogy lezuhanjanak Nevadai sivatagban, az 51-körzetben." <-------------kedvesz kérdeszö nem isztenek ök.nem tudnak hibátlan jármüvet épitenni.

"Az is különös, hogy naponta kerülnek fel a YouTube videómegosztó-n gyakorlatilag" Mi ebbben a különösz?kedvesz kérdeszö.Tudod az emberkenek van két kesze,azokkal tud kamerászni.ennyi.

"pedig nem mondok nagy baromságot, mikor azt mondom, hogy egy ilyen intelligens fejlett civilizációtól anonimitást várnánk el, ha már nem akarják magukat felfedni a nyilvánosság előtt."

hát magabisztosz vagy,csak olyan dolgokat rejtenek el amik bajba szodornák öket.

Szóval kedves kérdeszö,csak gondolkodni kéne.

2014. júl. 2. 21:51
 15/23 anonim ***** válasza:
A 10-es vagyok, válasz a kérdezőnek. Én onnan tudom, hogy milyen fajok léteznek, hogy már igen régóta érdekel ez a téma, sokat olvastam, utánanéztem ezekkel a dolgokkal kapcsolatban sok mindennek.
2014. júl. 3. 00:23
 16/23 anonim ***** válasza:
64%
10-es! Ezeket a fajokat amiket emlegetsz, emberek találták ki.. a forrás pedig amire hivatkozol, ezen emberek által írt dolgok, különféle weblapokon. Egy kis józan ész azért szorulhatna belétek, de most komolyan... lumbulábiak..?:D Ne már.
2014. júl. 3. 09:45
 17/23 A kérdező kommentje:

#16 Én is ugyanezt akartam írni.

#10 Engem is érdekel a téma szoktam olvasgatni a neten hasonló gondolkodású emberekkel is szoktam beszélni a témáról, de mindig egy másik emberre hivatkoznak, vagy ők is sokat olvasnak róla a neten ezzel nem vagyunk előrébb, mert mindenki más forrásokra hivatkozik és a végén már azt sem tudjuk miből indult ki az egész. A cikkeket, blogspotos blogokat is csak emberek írják ők is ugyanúgy a netről informálódnak legtöbbjük csak trollkodik kamu sztorikat írnak ki fake forrásokból tájékozódnak, hogy népszerűbbé tegyék az oldalt, blogot stb. Ezekre semmiképpen nem hivatkozhatunk, mert nem támasztanak alá semmit egy 13 éves kisgyerek is tud hitelesnek látszó cikket írni.

2014. júl. 3. 16:18
 18/23 anonim ***** válasza:

16: én "lumbulábiakat" nem említettem! Nem tudom, hogy ez a kifejezés honnan származik. Nyilván vannak kitalált fajok, de ez már más téma.

Nem értek egyet veletek, kérdező és 16-os, mert szerintem rosszul viszonyultok ehhez az egészhez. Leírom megint, amit már én is meg mások is leírtak: akik eldöntötték, hogy nem hisznek ebben az egészben, azokat az Isten sem győzné meg, ezt már sokszor megtapasztaltam. Tehát nem igaz az, hogy meg lehet győzni az ilyen embereket, ezért fölösleges erre időt és energiát pazarolni.

Én nem tegnap kezdtem foglalkozni ezzel az egész témával, nem is tavaly, és nem is tavalyelőtt.

De nem is ez a lényeg, mert akiben eleve nincsen meg a nyitottság, a belátási hajlam, és elzárkóznak minden ilyen dologtól, azokat ahogyan említettem, egyszerűen lehetetlenség meggyőzni. És ez nemcsak erre a témára vonatkozik, hanem minden hasonló ezoterikus dolgokra is. De még azt is hozzá kell tenni, hogy irtózatosan nagy káosz van, és ez sajnos nem véletlenül van így, ez pedig szintén nem segít abban, hogy legalább az érdeklődő emberek tisztán lássanak ezekben a dolgokban. Valakiknek érdeke az, hogy zűrzavart szítsanak, és ezt az állapotot fenntartsák.

2014. júl. 3. 22:24
 19/23 moosenstein ***** válasza:

Es itt a kulonbseg a kamu es a hiteles dolgok kozott!

Egy hiteles iromanynak MINDIG van forrasjegyzet az utolso lapjain. A jegyzetek pedig minden esetben visszakereshetok, leellenorizhetok, utananezheok. Nuku homalyositas!

Es ez igaz meg a legpitianerebb kis vizsgadolgozatra is, pontosan ezert, vagyis hogy az illeto bizonyitani tudja amit allit. Kulonben az egesz hiteltelen es nem lehet komolyan venni, ugy az iromanyt, ahogy az irojat sem.

2014. júl. 3. 23:48
 20/23 A kérdező kommentje:
#18 Szerintem pedig nem tudod mire alapozni az állításodat az pedig egy félremagyarázás, hogy aki szkeptikus azt nem lehet meggyőzni épkézláb érveléssel hiszen pontosan ez a szkepticizmus lényege, ha egy szakértőnek, aki valóban ebből diplomázott felhoznátok ezeket az érveket biztos kiröhögne benneteket, mert olyan elvakultak vagytok, hogy azt hiszitek meteorológiai ballonokról, hullócsillagokról, drónokról egyéb természeti jelenségekről, hogy földönkívüli űrhajó titeket az Isten se győzne meg az ellenkezőjéről, ha pedig megkérdezzük, hogy mit keresnek itt? Miért rabolnak el embereket? Miért zuhannak le sorra? Miért nem tudjátok semmivel se bizonyítani a létezésüket? Honnan ismeritek őket? Miért vagytok ti tízenvalahányévesek beavatottak nem pedig a valódi kutatók? Akkor azt választ kapjuk mi ezt érthetjük, mert nem "hiszünk" mégis hogyan higgyjünk, mikor semmilyen leellenőrízhető forrással nem szolgáltok és szerintem egy fizikaia létforma létezése nem hit kérdése, ha létezik bizonyítható.
2014. júl. 4. 10:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!