Az idegenek szoktak dolgozni?
Figyelt kérdés
Ha igen mégis, hol dolgoznak? És, ami a legfontosabb milyen munkát végeznek?2014. jún. 23. 08:29
11/13 anonim válasza:
na ezaz honnan a pics.ból kéne tudnia ezt egy embernek ??:DDD
de valószínűleg olyanokat csinálhatnak mint az emberek építkeznek járműveket gyártanak és bányásszák az ásványi anyagokat, ja és "közmunkásaik is vannak" xDDD ez jó volt
12/13 anonim válasza:
Általában csak a segélyt veszik fel. Néhány színesfémben utazik.
13/13 A kérdező kommentje:
De most komolyan, hol dolgozhat egy földönkívüli? Nyilván, ha léteznek nekik is dolgozni kell náluk is van valamilyen valuta igaz? Tehát megdolgoznak érte, ha már azt feltételezzük, hogy valóban léteznek hozzánk hasonló intelligens életformák. Azon is gondolodtam tudom hülyén hangzik, hogy ők ha valóban olyan fejlettek, akkor helyettük robotok dolgoznak sőt tovább is mentem tehát, ha a robotok dolgoznak helyettük, akkor mit csinálnak szabadidejükben? Azon is eltöprengtem, hogy időmilliomosok lehetnek, akárcsak a gyakorikérdések.hu weboldalán lévő emberek magamat is beleértve tehát hogyan szórakoznak mi a valuta, hol dolgoznak természetesen elméletileg nyilván nem tudhatjuk biztosan. :D
2014. jún. 26. 10:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!