Az Idegenek már úton vannak?
Figyelt kérdés
Tegnap megjelent egy cikk,elég érdekes írás,mert mi van ha tényleg nem békés szándékkal érkeznek. Ès vajon miért aggódnak,talán tudnak már valamit?2014. jún. 17. 08:49
2/23 anonim válasza:
Úton-úton, a gödöllői pihenőnél hagytuk el őket az előbb az M3-son!
3/23 anonim válasza:
Igen már én is láttam őket hogy közelítenek felém az a gáz,hogy nem tudom megkínálni őket semmivel. :(
Te legalább vegyél nekik chipset!
4/23 anonim válasza:
Ezért nem álltunk meg mi sem a pihenőben, pedig akartunk, mert így akkor még a Tescoba be kell ugrani sörért meg valami üdítőért.
Mondjuk nem örülök neki, mert tegnap előtt is voltak és megitták a 8 üveg Heinekenem :S
5/23 anonim válasza:
Jah a legjobb, h azóta már észrevettük Anyámmal, h a pálinkát is megitták, ami a konyhaszekrény mögött volt.....
6/23 anonim válasza:
Múltkor az űrhajójukból kifogyott a benzin és én tankoltam meg nekik csak elfelejtettek fizetni érte! kapják be! most mérges vagyok rájuk!!
7/23 anonim válasza:
Múltkor az űrhajójukból kifogyott a benzin és én tankoltam meg nekik! csak elfelejtettek fizetni érte és én maradtam ott ők meg felszálltak,nah nekem kellett kifizetni! azóta mérges vagyok rájuk! az űrhajójuk száma gw4t4a3 volt! felirta a csendőr is
8/23 anonim válasza:
Jah egyébként utánuk lőtt a csendőr! hogy álljanak meg a kutas meg kihozott egy vállról indítható rakétát ez állítólag a tolvajok ellen van és repültek tovább! szal pff
9/23 anonim válasza:
Jah nálunk is volt,hogy megittak piát és aztán a falhoz is verték az üveget :O de nem hallottuk meg a nagy zene miatt csak később vettük észre a szilánkokat
10/23 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!