Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Az Idegenek már úton vannak?

Az Idegenek már úton vannak?

Figyelt kérdés
Tegnap megjelent egy cikk,elég érdekes írás,mert mi van ha tényleg nem békés szándékkal érkeznek. Ès vajon miért aggódnak,talán tudnak már valamit?

2014. jún. 17. 08:49
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:

Lemaradt a cikk:

[link]

2014. jún. 17. 08:50
 2/23 anonim ***** válasza:
96%
Úton-úton, a gödöllői pihenőnél hagytuk el őket az előbb az M3-son!
2014. jún. 17. 08:54
 3/23 anonim ***** válasza:

Igen már én is láttam őket hogy közelítenek felém az a gáz,hogy nem tudom megkínálni őket semmivel. :(

Te legalább vegyél nekik chipset!

2014. jún. 17. 08:59
 4/23 anonim ***** válasza:
92%

Ezért nem álltunk meg mi sem a pihenőben, pedig akartunk, mert így akkor még a Tescoba be kell ugrani sörért meg valami üdítőért.

Mondjuk nem örülök neki, mert tegnap előtt is voltak és megitták a 8 üveg Heinekenem :S

2014. jún. 17. 09:02
 5/23 anonim ***** válasza:
Jah a legjobb, h azóta már észrevettük Anyámmal, h a pálinkát is megitták, ami a konyhaszekrény mögött volt.....
2014. jún. 17. 09:03
 6/23 anonim ***** válasza:
Múltkor az űrhajójukból kifogyott a benzin és én tankoltam meg nekik csak elfelejtettek fizetni érte! kapják be! most mérges vagyok rájuk!!
2014. jún. 17. 09:03
 7/23 anonim ***** válasza:
Múltkor az űrhajójukból kifogyott a benzin és én tankoltam meg nekik! csak elfelejtettek fizetni érte és én maradtam ott ők meg felszálltak,nah nekem kellett kifizetni! azóta mérges vagyok rájuk! az űrhajójuk száma gw4t4a3 volt! felirta a csendőr is
2014. jún. 17. 09:05
 8/23 anonim ***** válasza:
Jah egyébként utánuk lőtt a csendőr! hogy álljanak meg a kutas meg kihozott egy vállról indítható rakétát ez állítólag a tolvajok ellen van és repültek tovább! szal pff
2014. jún. 17. 09:07
 9/23 anonim ***** válasza:
Jah nálunk is volt,hogy megittak piát és aztán a falhoz is verték az üveget :O de nem hallottuk meg a nagy zene miatt csak később vettük észre a szilánkokat
2014. jún. 17. 09:11
 10/23 anonim ***** válasza:
2014. jún. 17. 09:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!