Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Hogy tudnék kapcsolatba lépni...

Hogy tudnék kapcsolatba lépni a földönkívüliekkel? Ki, hogy csinálja? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Ha valakinek vannak ezzel kapcsolatban tapasztalatai és szívesen megosztaná velem , az kérem írja ide.

#UFO #ufológia #ufo kapcsolatfelvétel #földönkívüliek.
2014. jún. 18. 20:11
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
A kérdés az lehet, hogy komoly, csak a válaszadók nagy része nem az, vagy ha igen, akkor nem ide való ebbe a rovatba.
2014. jún. 20. 01:15
 22/30 anonim ***** válasza:
12%

"hm...már azt hittem komoly kérdés...de ha nem hát nem !"

Egy ilyen kérdés csak komolytalan lehet. Azért remélem te se hiszel az ufokban... :\

2014. jún. 20. 01:42
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem,nem hiszek az ufokban...tudom hogy léteznek!!!

Foglalkozom ezzel a témakörrel egy ideje

2014. jún. 20. 09:04
 24/30 A kérdező kommentje:
hűha úgy látom ideges vagy talán babszem szonda szorult a popsidba? Szólj a szüleidnek , hogy műtessék ki ne itt vinnyogj, mert fáj
2014. jún. 20. 18:49
 25/30 anonim ***** válasza:

" Nem,nem hiszek az ufokban...tudom hogy léteznek!!!"

:-D :-D :-D

2014. jún. 21. 00:43
 26/30 anonim ***** válasza:
47%

"a háza mellé kreálok egy ilyent és a szomszéd hörcsögének is mondom majd , hogy meditáljon , múltkor is úgy megnyalta a sót két napig trippelt tőle."

Hörcsög a szomszédod, aki ha sót nyal elkezd trippelni? Az jó. Ilyet se hallottam még. Szerintem te sem tudod miket beszélsz.

2014. jún. 21. 12:21
 27/30 A kérdező kommentje:
nemtom,hogy igaz-e nekem a 2/a-ból a tengeri malac mesélte, hogy a szomszéd hörcsög ilyen...
2014. jún. 21. 19:13
 28/30 anonim ***** válasza:
Csinálj (ahogy hülye haverom mondotta) kornflex köröket.
2014. jún. 21. 20:42
 29/30 anonim válasza:

Skizofréniában szenvedsz!!!

Enye, szégyeld magad! Mi az hogy nem szeded a gyógyszereidet!???!!!! :P

2014. júl. 1. 15:03
 30/30 anonim ***** válasza:
Hogy az UFO-kat üzemeltető titkos társaságokkal hogy lehetne kapcsolatba lépni? Nem hinném hogy a Föld befolyásos emberei készségesen elmondanák.
2014. okt. 6. 12:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!