Már éltetek át 3. -4. tipúsú találkozást földönkívüliekkel (normális válaszokat várok! )?
Persze, rendszeresen találkozom velük.
Üdv a zárt osztályról!
Sajnos még nem, első/második típusút éltem át fényes nappal.
Üdv, George Adamski
csilámlány visszatértél??
ezek szerint le voltál tiltva és újra reggeltél mert a régi nevednél két ll betű volt a nevedben...
de h válaszoljak is...szted van ilyen ember a valóságban??
ufot lehet h lát vki , de az nem földönkívüli eredetű lesz, hanem max vmi újfajta repülő amit tesztelhetnek, vagy meteorológiai léggömb.
és ha lenne is ilyen ember, szted az szabad lenne még mindig??
minden embernek alaphibája h kifecseg mindent vhol, vmiképpen, de kifecseg, akár lehet az itt is.
és bizony amint rajtad kivűl vki még tudomást szerezne ilyenről csak idő kérdése, mikor jutna egy olyan ügynökség látókörébe a hír, ami ezzel foglalkozik...és bizony mikor ezek a fogaskerekek beindulnak, már nem nagyon lehet leállítani őket...
AzIgazmondó a szeretkezés minősül 4. típusú találkozásnak.
Nekem már 5. típusú is volt, az a gruppenezés, bár a végén már nemigen tudod hogy ki mit hova és kinek dug, de azért jó móka.
Ó hát ezt nem tudtam! Akkor szólok a többieknek a Jupiteren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!