Egy földönkívüli csészealj szerintetek, ha a második legközelebb csillagrendszertől elindulna a Föld felé mennyi idő alatt érne ide?
Ehhez tegyétek hozzá azokat az UFO észlelések gyakoriságát és mondjatok meg nekem szerintetek mennyi esélye van annak, hogy az idegenek a Földet látogatják.
Tudjátok mennyi idő, amíg fénysebességgel megteszik ezt a nagy utat? Arról nemis beszélve, hogy a csillagászok, UFO kutatók nem találtak értelmes életre utaló jelet sem rádiójeleket sem fogtak pedig hülyeség azt feltételezni, hogy a technológiai fejlődés során a rádiójeles módszert kihagyták volna és úgy tudom, hogy az egyik ilyen űrszonda már elhagyta a csillagrendszert, de nem fogott semmilyen intelligens életre utaló jelet sem. Tudjátok mit jelent ez? Azt, hogy a legközelebbi csillagrendszerbe nem található intelligens fejlett civilizáció azis valoszinű, hogy a másikban sincs, vagy a harmadikban sem tudjátok milyen gyorsan kéne hajdania egy földönkívüli űrhajónak nemis tudom hány csillagrendszeren át, hogy a Földre érjen és természetesen, hogy pontosan lője be a Föld koordinátáit szerintetek mennyi idő, mennyi esély van erre?
Normális technológiákkal szerintem egy pillanat az ilyesmi.
Szerintem EinStein fénysebességes és egyéb elméleteit el lehet felejteni - azok kb. csak dezinformálások.
"Normális technológiákkal szerintem egy
pillanat az ilyesmi."
Persze egy pillanat az egész ezt miért nem mondod el a NASA kutatóinak?
" Szerintem EinStein fénysebességes és egyéb
elméleteit el lehet felejteni - azok kb. csak
dezinformálások."
Ki gondolná rólad, hogy okosabb, vagy mint Einstein még a relativitás elméletet is megcáfolnád, ha hagynánk. Azért elárulod az olyan átlag embernek, amilyen én is vagyok miért dezinformálások Einstein fénysebességes és egyéb elméletei? Légyszíves hadd röhögjek. :D
Örülök, hogy hsz.-em felkavarta az állóvizet!
Kiderült, hogy
- van, aki annyira sem tisztelt meg, hogy végigolvassa azt, hanem a szövegkörnyezetből kiragadott egyetlen mondatot,
- van, akinek nem erőssége a cinizmus,
- van, aki haragnak tartja az ellenkező véleményt.
.
A kérdéshez:
Nagyjából 100 fényévnyi távolság az, ahol az ember már szennyezi az ürt.Ha ezen a távolságon belül vannak is értelmes lények, fel kell tenni az alábbi kérdéseket:
- űrszemétnek, vagy tudatos lényeknek tulajdonítják-e ezeket a jeleket?
- amennyiben válaszolni kívánnak, a válasz megérkezésének ideje a jelünk odajutásának és általuk feldolgozása idejének összege, tehát várjunk nyugodtan!
- feltételezve, hogy ezen a távolságon belül vannak értelmes lények, akik megértik jeleinket, kérdés, hogy egyáltalán AKARNAK-e válszolni!
.
A másik nagy kérdés: megengedőleg feltétételezve jó szándékukat, ártani nem akarásukat, számunkra mennyire kivánatos válaszuk?
Az emberiség "tudós"-oknak nevezett egyedeit sem roszz szándék, vagy a pusztítás vezérli akkor, amikor olvadz alumíniumot öntenek egy hangyabolyba, hanem a megismerés és a tudás szándéka!
"A hang gyorsabban terjed, mint a fény.
Bizonyíték: ha bekapcsolod a TV-t, hamarabb hallod hangját, mielőtt kivilágosodna a képernyő!"
Nem vitatom, hogy a hang gyorsabban terjed a fénynél, pont ezen oknál fogva van a fülünk hátrébb, mint a szemünk, hogy szinkronban legyen a kép és a hang. Valószínűleg Te az úgynevezett nagyonhallók közé tartozol, akik nagyon gyorsan meghallják a hangot, nem úgy, mint az emberek többsége.
-----------------------------------------
Honnan tudjátok, hogy nincsenek köztünk? Lehet, hogy számunkra észrevehetetlenek (túl aprók, vagy az emberi szem számára láthatatlanok, vagy akármi), vagy hogy x ezer évvel ezelőtt jártak itt, és lakatlanná/lakhatatlanná nyílvánították a bolygót? Honnan tudjátok, hogy teszemazt a méhek nem ittragadt földönkívüliek?
"Nem vitatom, hogy a hang gyorsabban terjed a fénynél, pont ezen oknál fogva van a fülünk hátrébb, mint a szemünk, hogy szinkronban legyen a kép és a hang."
Téves. Fülünk azért van, hogy lássunk. Ha nem lenne fülünk, akkor a sapka a szemünkre csúszna és nem látnánk semmit.
:)
Hát én mondom nektek gyerekek, ahogy telik-múlik az idő egyre hülyébbek leszünk vegyetek példát rólam. :D
" Nem vitatom, hogy a hang gyorsabban
terjed a fénynél, pont ezen oknál fogva van
a fülünk hátrébb, mint a szemünk, hogy
szinkronban legyen a kép és a hang.
Valószínűleg Te az úgynevezett
nagyonhallók közé tartozol, akik nagyon
gyorsan meghallják a hangot, nem úgy,
mint az emberek többsége."
Pedig én úgy hallottam, hogy a fény gyorsabb a hangnál Jelenlegi ismereteink szerint semmilyen hatás nem terjedhet gyorsabban a vákuumbeli fénysebességnél az egyik barátom a gugyle és a barátnőm a wiki mondta nekem: [link]
Na meg azt is hallottam a gugyli barátomtól, hogy a világűrben azért nincs hang, mert a hang rezgésként terjed valamilyen anyagban, például a levegőben, vízben stb. De, mivel a világűr lényegében üres nem továbbítható a hang. ;)
Kérdező, idézek én is neked valamit, mert úgy látszik, nem ismered:
Érdemes megismerni, olykor sokat segíthet az élet nehezebb perceinek elviselhetőbbé tételében ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!