Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mik a Phoenix-i fények?

Mik a Phoenix-i fények?

Figyelt kérdés

Egy ép kéz láb választ várok a szkeptikusoktól(már ha egyáltalán tudjátok, hogy miről is beszélek) hogy mik is a Phoenix-i fények. Bizonyítsátok be nekem azt, hogy ez egy légköri jelenség, netalán emberi kéz alkotta tárgy és semmiféleképpen nem lehet azonosítatlan repülő tárgy...

- Sulyok -

http://www.youtube.com/watch?v=nYB4w2rCImY&feature=youtube_g..

2014. jún. 8. 13:05
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

fekete alapon fehér foltok, és mindjárt ufo különítmény repked egy állam légterében?

na adamski?

azért ettől tőled többet vártam!

2014. jún. 11. 22:01
 22/30 anonim ***** válasza:

Nem szeretnék senki elvárásainak megfelelni. :)

A képre rá van írva az eset évszáma és helyszíne. Ha esetleg vennéd a fáradságot és rákeresnél, no meg a kép eredetére is, akkor máris tisztábban látnád a dolgokat.

George Adamski

2014. jún. 11. 22:31
 23/30 A kérdező kommentje:

Adamski ne várj el ilyet ezektől. Annyi ismeretük lehet az ufo témát illetően amivel képviselik magukat. A válaszaik egyenlőek a nullával csak tudnám akkor minek ugatnak itt. Ez olyan mintha én átmennék a fizika szekcióba úgy , hogy nem csak hogy nem értek hozzá de nem is érdekel.

- Sulyok -

2014. jún. 12. 04:54
 24/30 anonim ***** válasza:

sulyok fiam!

ahogy mondtam idősebb vagyok itt a jelenlévők nagy részénél, kb dupla olyan idős.

fiatalkoromban kezdett érdekelni ez a téma, ami azt jelenti hogy több évtizede tanulmányoztam elég sok féle dolgot, volt ami a munkám iránti ismeretek kibővítéséhez kellett(parapszichológia, paranormális jelenségek), és volt ami ennek a tárgykörnek a kutatása során merült fel, mint új ismeretanyag, és elkezdtem vele foglalkozni.

én egy pszichológia egyetemi végezettséggel kezdtem a fiatalságom, majd magánrendelést csináltam, és ahogy írtam, a sokféle eset miatt láttam terápián kezdett érdekelni ez a téma.

majd fokozatosan ez a téma lett életem központja(utazások spirituális helyekre,saját könyvtár készítése külföldi és itthoni irodalomból, ami a témába vág).

és ismeretségek, barátságok szerzése, amik főleg külföldi útjaim során születtek.

pl a pszichológia végzettségem után, csak hogy ne üresen jártassam a számat, vallástudományokból is felsőfokú végzettséget szereztem.

de fokozatosan az írás kezdett érdekelni, ahogy itt ezerszer már leírtam, és mára inkább ebből élek, ide csak inspiráció miatt járok, néha be szoktam illeszteni írásaim közé, ha van itt egy jó elmélet.

de ezek csak elméletek, és nem a valóság, a baj ott van, sok azt hiszik ez a valóság és úgy is beszélnek róla!

szóval majdnem 35 évnyi tudás van mögöttem ebben a témában, amit utazásokkal, és helyi ismeretek egészítettem ki, ahogy írtam sokféle utazás különböző helyekre ahol ilyen dolgok történtek, vagy egyéb spirituálisan fontos helyekre.

anyagi helyzetem nagyon jó ezért az utak során egyéb plussz dolgot is megengedhettem magamnak, pl a piramisoknál plussz tárlatvezetés, pár tehetősebb embernek, köztük nekem is.

lehet itt papolni a google -n szerzett tudással amit pár hónap alatt össze olvasol, de az mese.

és honnan tudom??

hm na rakd össze ezeket a dolgokat amiket írtam és rájössz, de ha nem leírom.

mivel írtam író vagyok, csak úgy élek meg belőle ha írok is, na mármost a témában hol és mit tudnék írni ami sok pénzt hoz??

na?

nem a regény hoznak sok pénzt!

hanem a konteós oldalaknak szánt cikkek, amiből rengeteget írtam,sok oldalnak, volt hogy a cikkem volt ide belinkelve és jöttek a hozzád hasonló nagy fantáziájú emberkék és elkezdték mondani hogy márpedig ez a valóság, mert még youtube videó is van róla.

persze azokat az agymosó videókat is hozzám hasonló emberek készítik megrendelésre, mert egy adott oldalnak, vagy youtube csatornának a reklám sok pénzt hoz, ha sokan rákattintanak.

na most ezeknek a hazai konteós oldalaknak is ez az értelme.

sok embert ismerek a témában, akik hasonló oldalalkat csinálnak, a valóság ebben szinte egyenlő a nullával, a lényeg hogy úgy kell megírni egy cikket, hogy azt hidd az a valóság de csak egy mese, nagyon jó mese.

meg szeretem mikor van itt egy cikk, amit tudom is ki írt, és bizonyításként rálinkelnek más linket is egyéb más oldalról, aminek szintén ismerem a szerzőjét, és tudom hogy semmi valóságtartalma, de az itteni kis okoska csak azért is győzködi azokat akik itt vannak.

na szóval, sulyok fiam!

így osztogasd hogy ki hogy ért egy adott témához, mert ezt benézted!

2014. jún. 12. 09:29
 25/30 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy a néha konteós oldalakon lévő agyrémek vagy ez a komment-e a nagyobb mese.

A 35 évnyi tudásoddal csak annyit tudsz mondani egy fotóra vagy esetre, hogy "fekete alapon fehér foltok, és mindjárt ufo különítmény repked egy állam légterében? " meg hogy "volt a TV-ben juj".

Nem tűnik nagy utána járásnak és alapos munkának.

Ha meg író vagy, akkor illik normálisan írni. De neked még nehezedre esik mondatot is nagy kezdőbetűvel írni. Pedig egy írónak alapból a kisujjában van az ilyen és nem esne nehezére.

Na nekem meg építészetmérnöki, építészet tecnikusi, folklorisztikai és újságírói végzettségem is van.

Igaz, semmi köze nincs a témához és bebizonyítani tudom, de azért én leírom minden kérdéshez, hogy menőzzek!

George Adamski

2014. jún. 12. 10:02
 26/30 anonim ***** válasza:

ezt már írtam régen, a netes tartalmaknál főleg fórumoknál teszek a kis és nagybetűkre.

erről sok helyen fel lehet ismerni.

ha valamit kiakarok emelni, akkor nagybetűvel írom, ha nagyon hangsúlyos dolog az írásomban, akkor csak NAGYBETŰVEL írom.

de egyébként a mondatszerkesztésem ilyen.

ez van, ez a digitális világ.

amúgy, adamski, neked csak érettségid van!

a netes old mielőtt kijön egy cikk, van aki átnézi helyesírás szempontjából, már van egy oldal(paranormal.hu), ahol még ezt a funkciót kispórolják, pedig az oldal elég szép bevételeket produkál, de már nem futja egy nyelvhelyesség ellenőrző emberre.

sebaj, van azon kívül rengeteg oldal még!

adamski, volt itt régebben egy ember, nemelfogult, vele már egyszer kiveséztem hogy mit tanultam, meg miket csináltam, de szerintem veled is kitárgyaltuk ezt már sokszor.

2014. jún. 12. 10:12
 27/30 anonim ***** válasza:

"Igaz, semmi köze nincs a témához és bebizonyítani tudom"

ember neked mi bajod van?

a kérdező írta a válaszom felett, hogy aki itt ír, és nins véleményén az nem ért a témához, hát erre írtam, hogy van itt olyan, aki már ezzel akkor foglalkozott és kutakodott, mikor ő még apukájában volt csak, készenléti üzemmódban!

2014. jún. 12. 10:14
 28/30 A kérdező kommentje:

Csak hogy tisztán láss...kénytelen vagyok netről linkelninaz itteni embereknek mert sajnos a telljes könyvet nem tudom. Nem fujjolok senkit, csak sérelmezem azt, hogy míg énigen is nagyon neves emberek publikációiból építek fel egy olyan elméletsorozatot amelyet én magam is reálisnak tartok mert ellenkezőjéT rengeteg teóriának nem tudják bizonyítani.ELLENBEN rengeteg esetben vannak szemtanúk,bizonyíitékok pl, nyilvánosságra hozott akták polgári pereskedésnek köszönhetően, radarképek stb. Ennek ellenére én vagyoj fujjolva és mindazok akik ezekről valha is komolyan olvastak míg a sok idejáró debil azt semmtudja pl hogy ki volt Hynek vagy hogy mi a Majestyc 12. Csak egy érdekesség. Nézzetek utána annak amikor is amerikai polgárok polgári pert indítottak a CIA ellen mert egy benfentes szerint az évtizedes titkolózás ellenére amerika nem ismerte el az ufo jelenséget. A pert megnyerték és érdekes módon 10000 oldalnyi ismérlem TÍZEZER OLDALNYI anyagot vallott be a CIA melyból nemzetbiztonsági okokra hvatkozva csak 900 at tettek nyilvánossá.

Boccs a hibákért tabtól írtam.

- Sulyok -

Egyetértek veled Adamski

2014. jún. 12. 20:21
 29/30 anonim válasza:
nekem csak az az érdekes hogy nem tudom hogy ez a "solar szupergép" milyen fesz távú szárnyakkal van ellátva de ha vkinek feltünt itt nem 30 méterről beszélünk távolságként ahol a fényeket egy sikban vannak...szoval ha van 200-300 méteres szárnyú gép akkor hajrá...más: nem tudom az feltünt-t hogy leállt a civil légi közlekedés mert nem tudták mi a franc folyik fenn az égen...és különben meg nem lett volna egyszerübb nevada sivatagban teszt repüléseket folytatni ? Muszáj volt városok felett ahol csomóan látják??
2016. júl. 17. 14:44
 30/30 Zahire válasza:
A választ 100% nem tudom, de az azóta készült és a témát részletesebben tárgyaló dokumentumfilmek szerint nagyon UFO-gyanús a dolog.
jan. 3. 19:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!