Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mik a Phoenix-i fények?

Mik a Phoenix-i fények?

Figyelt kérdés

Egy ép kéz láb választ várok a szkeptikusoktól(már ha egyáltalán tudjátok, hogy miről is beszélek) hogy mik is a Phoenix-i fények. Bizonyítsátok be nekem azt, hogy ez egy légköri jelenség, netalán emberi kéz alkotta tárgy és semmiféleképpen nem lehet azonosítatlan repülő tárgy...

- Sulyok -

http://www.youtube.com/watch?v=nYB4w2rCImY&feature=youtube_g..

2014. jún. 8. 13:05
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

Én még mindig fénypontokat látok, amiket nem tudtak normálisan felvenni, miért kell rázni a kamerát?

Szomorúan közlöm, ezek bármik lehetnek. A repülő lézerszemű unikornisoktól az esetleges ufo-n át egy városka mögötti hegyi út világításáig.

2014. jún. 8. 16:46
 12/30 anonim ***** válasza:
7%
Ezek reptoid, és lumbulábi csészealjak voltak és éppen invázióztak...tessék,ezt akartad hallani, igaz?
2014. jún. 8. 18:33
 13/30 anonim ***** válasza:
26%
iró barátunk te csak maradj ki ebből...
2014. jún. 8. 18:34
 14/30 anonim ***** válasza:

ki vagy 52 %os?

én leírtam hogy mik ezek, akkor rajta, te is fejtsd ki, halljuk az érvelésedet, és a tényeket!

2014. jún. 8. 18:39
 15/30 anonim ***** válasza:

amúgy a két 55%os az nem azonos, ebben a kategóriában van 3-4 ember is ennyi % kal.

néha így nehéz eldönteni hogy én írok-e.

2014. jún. 8. 18:39
 16/30 anonim ***** válasza:
51%
Én tényleg nem 18:39 vagyok.
2014. jún. 8. 18:48
 17/30 anonim ***** válasza:
és én akkor melyik vagyok, mert itt aztán van 55%os válaszoló, csak a kérdező nem tudja eldönteni, hogy most ki válaszolt a kérdésére.
2014. jún. 8. 18:49
 18/30 anonim ***** válasza:

Úgyan ezt láttam Nitra felet szlovákiában 2012-ben!

Nagyon érdekes volt kb 1 percig volt látható!

Néztem én is a youtubon hogy még sok ilyen jelenség volt a világ minden részén!

Sajnos a kormányok ezzel nem igen foglalkoznak, ami sajnos szomorú!

talán maguk az ufok is egy vissza jelzést várnak, lehet hogy azt szeretnék hogy mi is emberek jelezzünk nekik ilyen fényekkel!

Amit én láttam Nitra felett ott a fények egyszerre jelentek meg és egyszerre tűntek el !

volt velem kettő szemtanú is aki látta!

2014. jún. 8. 21:05
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

Aztán má' mé' én bizonyítgassam? Bizonyítsd be te, hogy földönkívüli jármű volt.

Addig meg, amíg nem tudod bizonyítani, tekintsük úgy, hogy nem tudjuk biztosan, hogy mi az.

2014. jún. 10. 20:11
 20/30 anonim ***** válasza:

" na már csak te hiányoztál azzal a fontoskodó stílusoddal."

Bocsi, csak téged utánoztalak. Kivéve persze, hogy én tényszerű adatokkal jöttem, nem úgy mint te.

"ahogy írtam amikor először kibukott ez a sztori a 2000 es évek környékén több külföldi csatorna is foglalkozott ezzel, már akkor beszéltek ilyenfajta kísérleti repülőkről, meg prototípusokról. "

Aha hogyne...

és gondolom 1951-ben is a Solar Impulse protitípusai repkedtek az égen mi?

[link]

Ne nevettess.

George Adamski

2014. jún. 11. 21:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!