Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mit gondoltok a bukottakról,...

Mit gondoltok a bukottakról, titánokról?

Figyelt kérdés
Leszögezem, csak olyan emberektől várok komoly hozzáértő válaszokat akiknek ismeretei kiterjed a paleoasztronautikára illetve azon belül is az ősvallásokra. Szóval a kérdésem az,hogy mit gondoltok a bukottakról,titánokról? Vajon mi volt a céljuk azzal hogy Prometheussal másnéven Luciferrel a fényhozóval az élen, arra törekedtek ,hogy tudást adjanak az emberiségnek. Szerintetek jó szándék vezérelhette őket? Mert hiába oovasok hiába tanulmányom e témát és ténylegesen akármilyen jó szándék is vezérelte őket tény, hogy ők nemzették a Nephilimeket, gigászokat akik borzalmas tetteket hajtottak végre az embereri civilizáció ellen. Nagyon kíváncsi vagyok, vajon hasonló tudással rendelkező emberek mit gondolnak erről.

2014. jún. 4. 19:45
1 2
 11/18 Boldi11 ***** válasza:

Nos a titánok ugyebár az ősi görög mitológia alakjai,vezérük Kronosz volt Zeusz apja. A titánok egy csoportja ink. családja kapta a feladatot h megteremtsék a földet vele együtt az emberiséget.(Prometheusz,Atlasz,Menoitiosz,Epimétheusz) Abban már nem vagyok teljesen biztos h prometheus egyenlő a Bibliai luciferrel,de tény h leírásukban szerepkörükben hasonlítanak egymásra.

A véleményem pedig csak annyi, hogy aki tudást ajánl fel és magát az életet (tüzet) akkor nagy valószínűséggel nem rossz szándékkal jön. Csak az a baj ezzel h az emberek szeretnek mindent egyoldali nézőpontból látni így aki nem elég figyelmes vagy érdeklődő azt hamar tévhitbe sodorják.

2014. jún. 4. 22:54
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Talán:

voltak az istenrasszok, akik harcban álltak egymással... és voltak lenn a földön az emberállatok (=az ösztönlények)... ezek egyszerű állati lények az emberfelettiekhez képest...

Talán az emberállatok szemre tetszetős nőstényeivel egyesültek a "felvigyázók" ("őrzők")... tudták, hogy nagy bűnt követnek el, mivel lényegében állatokkal közösültek... Ebből a bűnös kapcsolatból alakulhatott ki az emberiség "elitje".

...

Az alapból állatba bele lett oltva egy kisebb (adag) halhatatlanság, de ezt a potenciális halhatatlanságot nem képes az ember realizálni, ezért alapvetően TRAGIKUS LÉNY. (=szükségszerű, hogy újra és újra elbukjon)

...Talán egyszer legyőzi az isteneket és az istenek papjait. (!!!) Talán ez az ember útja. (?)

....

Annyiból kétlem ezt, hogy ez a fajta - amint látom - a biológiai kód általi meghatározottságból sem képes kitörni... és ha ennyire sem képes, akkor mire képes? Semmire.

Ennek a fajtának más a sorsa... és hogy mi ennek a fajtának a sorsa, azt a bölcsek elég jól elrejtették.

...

Én magam nem hiszek ebben a fajtában.

...

Ez a fajta (=az ember) soha sem fog kitörni az egyszerű, mechanikus, ciklikusan ismétlődő hatások uralma alól. ...csak néhány egyed van közte, akik megpróbálják a lehetetlent (=a "nagy ugrást"), de sajnos ők is elbuknak.

-Mi lesz a tanításaikból, az anyagaikból, amit hátrahagynak?

-Agymosott "humanizmus"... sokaságkultusz. A májá-shakti, a klippóth kultuszai, a cserepek bámulása, a tükör nézése, csodálása, imádása.

....

Egy alapvető szabály az emberrel/emberiséggel kapcsolatban:

A mennyiség és a minőség szorzata mindig állandó.

...

Volt egy (1!), aki meg akarta ugrani a megugorhatatlant (a XX. században élt), mi lett az anyagaiból? Agymosás, üzlet. Mindig mindenből ez lesz.

2014. jún. 5. 00:30
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Más:

-Akiben értelem van, mit lásson meg?

-Azt, hogy itt minden mechanikus. =Ez a világ nem egyéb, mint egy nagy mechanika. A csillagok, bolygók mind mechanikusan mozognak, a napok mechanikus - rend-káosz elvű matematika mentén váltják egymást.

-Mi a létezés a bölcs számára?

-Dichotómiák kibomlása.

-Mi ez az univerzum a bölcs számára?

-Egybefüggő energiarendszer. A bölcs ezt az univerzumot egy (rend-káosz elvű) energiarendszerként szemléli (és szenvedi), melynek hajszálnyi etikája, morálja, erkölcsi rendszere sincsen.

Tehát: ez az univerzum energia (és az energia hiánya).

-Mit testesít meg a Nap a bölcs számára?

-Az Áldozat elvét... a Nap a forrás, mely ostoba módon szétszórja magát.

-Mit sugall (mond) ennek az univerzumnak minden eleme...?

-"Szóródj szét!" "Szórd szét magad!"

Ez ENERGETIKA. = A világ megértéséhez alapvetően szükséges az energetikai jelenségek megértése. (a többi csak maszlag, lepel a szemre, hogy ne lásson... pontosabban azt lássa és higgye, amit látnia és hinnie kell.

-Mi történik, akkor amikor valaki erősen hisz?

-Folyamatosan energiát áramoltat ki. (!!!)

Az első fázisban megnyílsz (!!!), a másodikban hiszel... Ez mind energetika. ... Itt minden energetika.

-Abszolútum-e a Nap?

-Nem az. A Nap egy ciklikusan ismétlődő kép.

(((-Mennyi energia van benne?

-Amennyi bele van téve.)))

-Tudat és energia különbözik egymástól?

-Valószínűleg nem. A tudatban energetikai folyamatok zajlanak.

-Tudat és univerzum különbözik egymástól?

-Valószínűleg nem.

-Mi a testek útja Súrja?

-Elmúlás. Ez a test, ami begépeli ezt a szöveget, elmúlik.

-Azonos vagy-e vele Súrja?

-Nem lehetek vele azonos.

-Azonos vagy-e az érzelmeiddel Súrja? (amik nem egyebek, mint energetikai jelenségek)

-Nem lehetek velük azonos, mivel elmúlnak.

-Azonos vagy-e a gondolataiddal?

-Nem lehetek velük azonos.

-Azonos vagy-e az általad érzékelt univerzum egyetlen elemével is?

-Nem lehetek vele azonos (mivel minden eleme folyamatos és kényszeres változásoknak van alávetve...)

-Hogyan jelenik meg (ez) az univerzum számodra?

-Mechanikus hatások összességeként.

A demiurgosz, kezében körzővel.. felméri a Földet: a téboly képe.

"Isten mindent mérték, súly és szám szerint elrendezett." : téboly. Matematikai elvű / alapú téboly.

(HA EGY KICSIT TÖBB ESZE LETT VOLNA, AKKOR MINDENT ÉRTÉK (!!!) SZERINT RENDEZ EL)

-Ahonnan te jössz, vannak-e ott "mértékek, súlyok és számok"?

-Nincsen ott ilyesmi (mert ott nincsen téboly).

-Súrja, mi a mérték, súly és szám, mit fejeznek ezek ki?

-Mindegyik egy-egy korlátozás.

(egy-egy posztulátum)

...

-Milyen év van most Szúrja?

-A komor fenség éve.

-Mit hoz a komor fenség éve?

-Ítéletet egyesekre.

-Hogyan ítél?

-Igazságosan.

-Téged..?

-Engem tanít... bölcsességre, de nem emberek bölcsességére.

...

-Szabad akarattal rendelkezik-e az ember?

-Ez korántsem biztos. (!!!)

2014. jún. 5. 01:00
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

-Ki a komor fenség, Szúrja?

-Szaturnusz... jelenleg a hetedik.

...elsőkből lesznek az utolsók.... és utolsókból az elsők...

-Ez a Nap, amit a szemük lát, milyen Nap?

-666.

-Ez a kozmosz, amiben élnek, milyen kozmosz?

-A kaotizálódott rend kozmosza.

-Megvalósíthatják-e az egyensúlyt ebben a kaotizálódott kozmoszban?

-(Valószínűleg) nem valósíthatják meg.

-Segít-e rajtuk a bhakti-jóga?

-Segíteni nem segít, de lehet, hogy egy kicsit megnyugszanak tőle. Az is valami.

...

-Mi a vérkötelék a társadalomban?

-A korrupció alapja.

-Mi a viszonylag ideális társadalom egyik ismérve?

-Nincsenek benne vérkötelékek. (nincsen benne család, törzs stb.)

-Mi az emberiséget fenyegető legnagyobb veszedelem?

-A biológiai bomba. A szaporodás.

2014. jún. 5. 01:21
 15/18 anonim ***** válasza:
61%

Súr hagyod abba? Komolyan mondom nem vagy álmos, hogy reggelig fent vagy és eljátszod a hülyét? Ahogy tegnap mondtam visszajövök és láss csodát megint itt vagyok tehát utánnéztem a kérdésnek, mivel kezd érdekelni és úgy olvastam, hogy Zeusz bízta meg Prométheuszt és Epimétheuszt, hogy teremtsenek lényeket, melyek benépesítik a Földet Epimétheusz teremtette az állatokat Prométheusz pedig az istenek képmására az embert. Úgy gondolom Zeuszt nem jó szándék vezérelte Zeusz azért kérte meg Prométheuszt teremtsen embereket, hogy imatkoznak az istenekért alantasabb lényeket szeretet volna, akik felett uralkodhat.

J ügynök:-D

2014. jún. 5. 09:48
 16/18 anonim ***** válasza:

Na jóvan , D ügynök vagyok.

mennyetek vissza a töri órára, ez itt a ufo témakör!

a görögök meg mese mondok, tiszta hülyék vagytok már megint!

Adamski tőled meg többet vártam, csalódtam benned!

2014. jún. 5. 15:04
 17/18 anonim ***** válasza:

Ahogy így elnézem, Zeusz és Jehova között elég sok hasonlóság van szerintem.

Van az a rész a Biblia elején, hogy az istenek fiainak megtetszettek az emberek lányai, és utána az óriásokra történő utalás, akik valószínűleg az ő közös utódaik voltak. Ez sajnos így nagyon kevés, és homályos is. De ott van még az Énok könyve is, úgy tudom, hogy ez is erről szól többek között.

Nekem egy olyan elképzelésem van, hogy amennyiben ezek a lények fizikailag is léteztek, - márpedig a leírások, az események alapján erre lehet következtetni, - akkor ezek a bizonyos istenek fiai valamelyik földönkívüli faj csoportja lehetett, és egyben talán ők voltak az úgynevezett "őrzők" is. Tehát megpróbálom a Bibliában leírt nagyon kevés dolog alapján behelyettesíteni a történetnek a szereplőit. Ezek a bizonyos őrzők, az isteneknek a fiai, valamelyik előző civilizációban éltek, miután megérkeztek a Földre. Atlantiszon, Mu-n, esetleg a közel-keleten, vagy valahol máshol, ki tudja, hogy milyen régen. Talán még az is lehet, hogy az említett civilizációknak a létrehozásában is részt vettek. Talán tudást adtak át az embereknek, de aztán elcsábultak a földi nők által. Így történt meg ez az esemény, ami az írásokban is szerepel.

Ha tovább folytatom a behelyettesítést, akkor arra tippelek, hogy a fentieknek a közös utódaik voltak az óriások, akik pedig nem mások, mint a titánok. A görög mitológiában úgy látom, hogy ettől eltérő a történet, mert

ott a titánok még az ember megteremtésében részt vevő lényekként szerepelnek.

A nefilimekre két lehetőség van. Vagy ők voltak ezek a közös utódok, az óriások, a titánok, vagy pedig az ő apáik, a fent említett istenek fiai, az őrzők.

Ezek az említett lények nagy háborúkat vívtak egymással az úgynevezett történelem előtti időkben, és persze voltak még más nagy háborúk is a Földön már akkoriban is.

2014. jún. 5. 23:27
 18/18 anonim ***** válasza:

"bizton állítom neked hogy nem vagyok sem hülye sem elmebeteg"

Napóleon és Churchill az OPNI-ban ugyanezt mondja :)

2014. jún. 7. 22:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!