Ezeknek az UFO-knak pont itt kell repdesni a föld légkörében? Más bolygón nem tudják ezt megtenni, tudtommal van sok millió bolygó, akkor miért pont itt kell repdesni, és villogtatni a tudásukat?
Figyelt kérdés
Soha nem értettem ezeket az UFO-kat!
Valahonnan idejönnek, de még azt sem tudjuk honnan, és itt repdesnek.
De minek?
Szerintem ezt ők sem tudják?
Lehet hogy náluk nem ittas vezetés van, hanem valami másfajta szer, ami szintén bódulttá tesz, és ált akkor itt fitogtatják mit tudnak.
Mert itt nincs olyan szerv, aki a körmükre nézne!
Miért nem zavarjuk őket haza?
2014. máj. 31. 17:10
11/13 anonim válasza:
Anna most válaszoltál a kérdésre, de mindegy. Nagyon-nagyon okos kérdező! Az UFO azonosítatlan repülő tárgy nem biztos, hogy más bolygóról jönnek manapság könnyű hamisítani egy-egy videofelvételt/képeket. De ezenkívül: vannak, drónok, hullócsillagok, titkos katonai kísérletek, meteorológia ballon stb. :-D
12/13 A kérdező kommentje:
"Teljesen igazad van, ez egy provokáló, troll kérdés, nem is kell rá válaszolni !"
Azért mégis sikerült!
Gratulálok!
Kóklerke rávilágított a lényegre.
2014. máj. 31. 20:58
13/13 anonim válasza:
Milyen UFO-ról beszéltek?Én csak azt tudom hogy tegnap is szivtam egy kicsit majd a barátaimmal elmentem valami furcsa kék bolygóra de amint próbáltam volna benzint kérni az egyiktől máris elővette a kameráját mondom hogy anyád és tovább mentem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!