Létezik mágia, paranormális képességek, UFO-k, természetfeletti lények, vagy titkos, okkult társaságok?
Eddig úgy voltam vele elolvastam mindent a témában, de aztán jött volna a gyakorlat!És semmi nem történt!
Szerintem ezek a dolgok kitalációk, hogy a robotoló, néha rabszolgasorban lévő emberek gondolkodását elvonják a földi szenvedés felől.Legyen hite hogy valami természetfeletti erő fölötte ami segíti, pedig ez nem igaz!
nem létezik se a titok, se agykontroll, se a katolikus egyház és egyéb szekták kitalált humbukjai/szertartásai sem, és semmi mögötte lévő erő!
Semmit nem tudtak ezek közül hitelesen bizonyítani, rájöttem hogy még azt az időt is kár volt erre a témára szánni, amit ezek olvasásával töltöttem.
Más is így van ezzel?
A földönkívülieket nem értem, hogy miért kellett ide írnod.
A mai világban, csak a szűk látókörűek/biciklibelsőben élők, és az idősebb korosztály akik szkeptikusan állnak ehhez a dologhoz,ők nem hisznek bennük.Nagyon egoista dolog lenne azt állítani, hogy nem alakult ki az emberen kívül más életforma, más bolygón.Már ha csak azt nézzük, hogy az univerzum hatalmas,tudósok szerint végtelen,és folyamatosan tágul ,milliárd számú galaxys van benne, és a galaxysokon belül is millió/milliárd naprendszer, és a naprendszereken belül változóan sok,vagy kevés bolygó.Ha csak 1 bolygón alakult ki élet, egy naprendszeren belül, akkor is a kialakult fajok ,civilizációk száma milliárdos nagyságrendre rúg.Az megint egy másik dolog, hogy a mi űrprogramunk, még csak gyerek cipőben jár,de 50 év múlva, már képesek leszünk talán, más galaxysokba is eljutni.Rengetek dolgot tudok a földönkívüli témáról, és rengetek bizonyíték van arra, hogy az ókorban is látogattak minket, idegen, fejlettebb civilizációk, és segítettek is minket.Persze a nagyhatalmak ezt titkolják.Írj üzenetet ha érdekelne valami,vagy kérdésed lenne,de ne legyél olyan mint a többi buta ember, aki azt hiszi hogy isten 7 nap alatt teremtette a világunkat, és mi vagyunk az egyedüli kiválasztott faj, mert ez nagyon kicsinyes gondolkodásra vall.
Mágia, "pranormális jelenségek", UFO-k:
Az Sátán trükkjei.
Természetfeletti lények: Létezik Isten, sátán, Angyalok, démonok.
Titkos, okkult társaságok: Valószínűleg léteznek.
"Eddig úgy voltam vele elolvastam mindent a témában, de aztán jött volna a gyakorlat!"
Kiváncsi lennék, mit olvastál, és mit értesz gyakorlat alatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!