Most akkor ufót láttam vagy ufót láttam?
Gondolom mindenkinek feltűnt már, hogy az ufó szót, mint azonosítatlan repülő tárgy, másra is használják, legtöbben a csészealjakat, és a bennük utazó kis emberkéket is ufóknak mondják. Arra gondoltam, hogy a félreértések elkerülése végett ki kéne találni valami megkülönböztető jelzést, ami feltünteti, hogy az illető egy ufót, mint azonosítatlan repülő tárgyat, vagy egy ufót, mint földönkívülit vagy annak űrhajóját látta. Az ötletem, hogy UFO-t írjunk, ha a tárgy azonosítatlan, és ufót, ha az illetőnek volt szerencséje farkasszemet nézni egy kiéhezett földönkívüli manussal (és túl is élte az).
Ezek sokban megkönnyítenék az életünket, legalábbis nekünk ufókutatóknak, az is lehet indulok az elnökválasztáson. Még nem tudom.
De ettől függetlenül van kérdés vagy valamilyen vélemény?
Kóklerke, végre egy másik ufókutató, látom nem csak egyedül vagyok, ennek örülök.
De ugyanígy mondhatnánk, a felénk repülő kőre is, hogy nem tudunk róla semmit, csak azt, hogy egy kő. Szerintem az már azonosításnak számít, ha tudjuk, hogy micsoda. És egyben értené a közönség is, hogy ha UFO-t írok, akkor csak valami foltot vagy pontot láttam, és ha ufót, akkor meg egy csészealjat, vagy a belőle kiszambázó feszülő szürkeruhás bácsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!