Mostanában mindenki az ufokról beszél. Mért van ez?
Mert közeledik az a nap amikor a sok kis 10 éves szkeptikus felébred.
2014. máj. 17. 22:41
Mert mivel nincs bizonyítva hogy vannak, vagy az hogy nincsenek, ezért lehet róla vitatkozni. Vadabbnál vadabb elméletek születhetnek így, és valószínűleg egyik sem fogja eltalálni az igazságot.
2014. máj. 18. 01:06
Nem MINDENKI. Csak akinek nincsenek igazi problémái, kérdései, tanulni, okosodnivalója, akinek beszűkült az érdeklődési köre. Aki értelmes könyveket olvas, okos emberek társaságát keresi, hasznos ismeretekkel tölti az agyát annak eszébe se jut ilyen hülyeségeken agyalni. Ha az az érzésed, hogy MINDENKI ilyesmin agyal az azt jelent(het)i, hogy 1.egyre több a hülye aki ismeretek helyett szecskával tölti az agyát, 2.rossz társaságod van.
2014. máj. 18. 08:00
Én éppen azt tapasztalom, hogy sajnos kevesen beszélnek erről a témáról, és általában felszínesen. Ez még mindig túl elvont téma az embereknek, és emiatt inkább hagyják ezt a dolgot, persze tisztelet a kivételeknek. Pedig már vannak bőven információk, és szerintem ezt a témát nem lehet csak önmagában vizsgálni, illetve nem érdemes. Sok időt és energiát kell rá szánni, de ha valamire tényleg akar az ember, akkor arra szán is. Sajnos sok az ellentmondás, és nagy az úgynevezett "ellenszél". Valószínűleg több elméletet kell összeilleszteni, és így már kibontakozhat az igazság. De ez végül is mindenkinek a saját hitére, megérzéseire van bízva, mert ez úgy gondolom, hogy nagyrészt ezeknek a kérdése.
2014. máj. 18. 11:36
15/27 A kérdező kommentje:
Tengerész!
Nem ártana lecserélned, a vitorlást valami modern motoros hajóra,
h ne tévegy ismeretlen vizekre! A többiek 80% ka értik a kérdést! de te
nagyon nem! Nem tudom merre jártál....
A 80% nak köszi a válaszokat!
Persze értjük-értjük a kérdés azért van mindenki lepontozva. #14 Azt hiszed, hogy túl keveset beszélnek mostanság erről a témáról? Akkor nézd csak meg jobban ezt a témakört:
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek mostanság nagyon népszerű lett az UFO-s téma még a csapból is ez folyik Pataki Attilának köszönhetően és ne feleddjük azokat, akik naponta gyártják a összeesküvés elméleteket a neten. :D
2014. máj. 18. 13:38
17/27 A kérdező kommentje:
Jól van, feküdj le oszt aludj!
Kedves Kérdező!
A Gugli Trends szerint az UFO kifejezésre történő keresések száma az elmúlt években csökkenő tendenciát mutat:
[link]
Vannak helyi kiugrások, amelyek gondolom egy-egy konkrét ufós hírez kötődnek, de a trend egyértelmű.
2014. máj. 18. 17:31
Ha a leggyakoribb "ufo sighings" kifejezést nézzük, az némileg árnyalja a képet. 2011-ig fellendülés, utána megfordul a trend.
[link]
Megint csak, semmi nem jelzi, hogy "mostanában" bármi figyelemre méltó lenne. Ha megfigyeled, amióta írott történelem létezik, azóta mindig "mostanában" van. Mostanában lesz a világvége, a NASA mostanában készül rendkívüli bejelentésre, mostanában tör ki a következő világháború. A permanens mostanság korában élünk.
2014. máj. 18. 17:36
Azért mert D-ügynök vissza tért és J ügynök is!
Meg M- ügynök is!
én M és J ügynök ellensége vagyok!
M és J ügynök mindet megtesz hogy ne jöjjünk rá az igazságra!
De ne féljetek, D-ügynökként előrébb vagyok mint ők!
D-ügynök most kilép.!
Üdv halandók!
2014. máj. 18. 18:46
Kapcsolódó kérdések:
Mostanában miért majdnem mindenki angyal, csillagember, kobold, fényember, lélekváltó, tündér, jós, boszorkány, táltos, látó, médium, indigó ember, kristálygyerek és társai?