Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ti mit kérdeznétek egy földönk...

Ti mit kérdeznétek egy földönkívülitől?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy egy nálunk sokkal fejlettebb civilizáció tagjai eljutnak ide. Ti mit kérdeznétek tőlük, ha kapcsolatba kerülnétek velük?

Én azt kérdezném, hogy az ő társadalmukban létezik-e szegénység, nyomor, nélkülözés. Korruptak-e? Milyen társadalmi és politikai berendezkedésük van?

2014. máj. 15. 14:22
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
72%
Tessen má mondani kérem, a plejádokon van hagymás bab? Asztat nagyon szeressük én meg az asszonyka.
2014. máj. 16. 12:45
 22/26 anonim ***** válasza:
" Amúgy ha esetleg tényleg vannak körülöttünk idegenek és tényleg fejlettebbek, akkor nem véletlenül nem mutatják magukat. Az emberiség fele beleőrülne ebbe." Írta vki...hát igen ezért kell kérni h megjelenjenek...bizonyos számú ember vizualizálja stb és megjelennek nagyobb létszámban is akár
2014. máj. 16. 16:51
 23/26 anonim ***** válasza:
Én csak annyit kérdeznék, hogy segítenek-e milliárdossá válni. Ha nem, akkor menjenek a p*csába innen..
2014. máj. 16. 19:01
 24/26 anonim ***** válasza:

a lotto sszámokat.

meg hogy miért mindig este zaklatnak?

2014. máj. 18. 12:06
 25/26 anonim ***** válasza:
Miért én?
2014. máj. 20. 12:34
 26/26 anonim ***** válasza:
Mit ebédeltél ?
2014. máj. 25. 11:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!