Ti mit kérdeznétek egy földönkívülitől?
Tegyük fel, hogy egy nálunk sokkal fejlettebb civilizáció tagjai eljutnak ide. Ti mit kérdeznétek tőlük, ha kapcsolatba kerülnétek velük?
Én azt kérdezném, hogy az ő társadalmukban létezik-e szegénység, nyomor, nélkülözés. Korruptak-e? Milyen társadalmi és politikai berendezkedésük van?
nah, mielőtt idetalál a sok okoskodó, mindenki aki ezt az oldalt olvassa, egy emberre fog gondolni a kérdés kapcsán, mert nemrég írtam ki egy elég népszerű kérdést ezzel kapcsolatban.
ott szépen eljátszottunk ezzel a gondolattal.
de ez az ember, most nem én vagyok, aki ezt a kérdést feltette!
Amúgy mostanában atomfizikát tanulmányozok, hogy kicsit közelebb kerüljek a teremtési folyamatok megértéséhez.
Szóval ezt a kérdést szeretném ha megválaszolnák:
A kérdés a kvadrupólmomentum állapotok leíró rendszeréhez tartozik!
Egy gerjesztett mag különböző gamma-vonalainak intenzitásából az elektromos kvadrupólmomentumot meg lehet határozni,mivel ezektől függ az elektromos kvadrupólsugárzású gamma bomlás átmeneti valószínűsége.
Ez a modellrendszer hogyan hozható összhangba a tesla féle elektromágneses rendszerrel, amik a magfolyamatokat indukálhatják?
Ha ezt megválaszolják, akkor itt a nobel -díj a zsebemben!
a 3-as nagyon jó - elképednének.
Megkérdezném, elmesélik-e az ő gyakorijukon, hogy létezünk, és hogy végre a szkeptikuskáik megnyugodnának-e?
"Amúgy mostanában atomfizikát tanulmányozok, hogy kicsit közelebb kerüljek a teremtési folyamatok megértéséhez."
Ehhez elég, ha Zoltánkvantumfizikussal elbeszélgetsz, nem kell alien hozzá. Gratulálok egyébként, elég messzire jutottál a kezdeti gabonakőr taposástól:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!