Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ti mit kérdeznétek egy földönk...

Ti mit kérdeznétek egy földönkívülitől?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy egy nálunk sokkal fejlettebb civilizáció tagjai eljutnak ide. Ti mit kérdeznétek tőlük, ha kapcsolatba kerülnétek velük?

Én azt kérdezném, hogy az ő társadalmukban létezik-e szegénység, nyomor, nélkülözés. Korruptak-e? Milyen társadalmi és politikai berendezkedésük van?

2014. máj. 15. 14:22
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
26%

nah, mielőtt idetalál a sok okoskodó, mindenki aki ezt az oldalt olvassa, egy emberre fog gondolni a kérdés kapcsán, mert nemrég írtam ki egy elég népszerű kérdést ezzel kapcsolatban.

ott szépen eljátszottunk ezzel a gondolattal.

de ez az ember, most nem én vagyok, aki ezt a kérdést feltette!

2014. máj. 15. 14:28
 2/26 A kérdező kommentje:
Kérlek linkeld a kérdést. El szeretném olvasni.
2014. máj. 15. 14:40
 3/26 anonim ***** válasza:
36%

Amúgy mostanában atomfizikát tanulmányozok, hogy kicsit közelebb kerüljek a teremtési folyamatok megértéséhez.

Szóval ezt a kérdést szeretném ha megválaszolnák:

A kérdés a kvadrupólmomentum állapotok leíró rendszeréhez tartozik!

Egy gerjesztett mag különböző gamma-vonalainak intenzitásából az elektromos kvadrupólmomentumot meg lehet határozni,mivel ezektől függ az elektromos kvadrupólsugárzású gamma bomlás átmeneti valószínűsége.

Ez a modellrendszer hogyan hozható összhangba a tesla féle elektromágneses rendszerrel, amik a magfolyamatokat indukálhatják?

Ha ezt megválaszolják, akkor itt a nobel -díj a zsebemben!

2014. máj. 15. 14:43
 4/26 anonim ***** válasza:

a 3-as nagyon jó - elképednének.

Megkérdezném, elmesélik-e az ő gyakorijukon, hogy létezünk, és hogy végre a szkeptikuskáik megnyugodnának-e?

2014. máj. 15. 14:49
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
Engem a biokémiájuk érdekelne leginkább - és természetesen az, hogyan jutottak ide :D
2014. máj. 15. 15:11
 6/26 anonim válasza:
én megkérdezném hogy,jol van e ET
2014. máj. 15. 15:28
 7/26 anonim ***** válasza:
81%
A kérdésem egyszerű lenne: van egy cigid?
2014. máj. 15. 15:29
 8/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha nálunk fejlettebbek, tehát bölcsebbek, mert a technikai fejlődés nem "fejlettség", csak körülmény, akkor nincs se szegénység, se nyomor, se nélkülözés, se korruptció, se politika náluk.
2014. máj. 15. 15:31
 9/26 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy olvassák ezt a kérdést, és mosolyognak rajtunk. Amúgy ha esetleg tényleg vannak körülöttünk idegenek és tényleg fejlettebbek, akkor nem véletlenül nem mutatják magukat. Az emberiség fele beleőrülne ebbe.
2014. máj. 15. 15:38
 10/26 nemelfogult ***** válasza:

"Amúgy mostanában atomfizikát tanulmányozok, hogy kicsit közelebb kerüljek a teremtési folyamatok megértéséhez."

Ehhez elég, ha Zoltánkvantumfizikussal elbeszélgetsz, nem kell alien hozzá. Gratulálok egyébként, elég messzire jutottál a kezdeti gabonakőr taposástól:)

2014. máj. 15. 16:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!