A földönkívülieknek a föld elfoglalásakor mely országot lenne célszerű megtámadni először?
13-as, várom, hogy az én nevemet mikor találod ki... :D
Segítek, nem túl gyakori név(legalábbis Magyarországon).
névte2en
Igazat adok Fekete Angyal-nak. Akik itt vannak a bolygó közelében, azok szerintem nem elpusztítani akarnak minket, hanem megmenteni, lelkileg feljebb emelni. Csak sajnos látván az embereknek a viselkedését, ez még nekik is igen nehéz feladat. Az is nyilvánvaló, hogy a bolygó szépsége is hatással van rájuk. Próbáltak és próbálnak nekünk segíteni, tanácsokat adni, de úgy, hogy a szabad akaratnak a törvényét tiszteletben tartják.
Nekem van sejtésem arra vonatkozóan, hogy a kormányok miért titkolják az itteni létezésüket, azt, hogy már ősidők óta látogatják a földet. Ez egy külön téma lehetne.
17-es ez egy elméleti kérdés senki nem fog pisztolyt a fejedhez hogy olvasd el/commentelj ide,
az áramkiütős bombáról meg csak annyit hogy ez is csak egy elméleti!!! dolog volt nem értem miért kell igy kiakadni és rögtön szidni a másikat...
Arra gondolj,hogy ez a kis égitest csak nekünk
jelent sokat,mivel ez az anyabolygónk.
Akik az univerzumban szörföznek azoknak
stratégiailag sem jelent semmit a Föld,
maximum egy nyaralóhelyet.És személy szerint
ennek nagyon örülök.A kérdésed csak egy elme
játék,és érdekes,de semmi több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!