Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » A földönkívülieknek a föld...

A földönkívülieknek a föld elfoglalásakor mely országot lenne célszerű megtámadni először?

Figyelt kérdés
A legnagyobb katonai hatalmat (usa, orosz) vagy ahol a legtöbben vannak (kina,india) esetleg a civiilizáció bölcsőjét (európa) vagy afrika?
2014. máj. 8. 07:04
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

13-as, várom, hogy az én nevemet mikor találod ki... :D

Segítek, nem túl gyakori név(legalábbis Magyarországon).

névte2en

2014. máj. 9. 14:01
 22/27 A FeketeAngyal válasza:
ki az a hülye aki ezt a szerencsétlen tönkretett bolygót megtámadná?? :O én max akkor ha nagyon kezdenék mérges lenni arra h az emberek miért tették tönkre ezt a gyönyörű bolygót .... és ha már itt tartunk akkor azt hiszem hogy az idegenek már rég szóltak a világ nagyhatalmainak hogy igen is léteznek csak valamiért el akarják ezt előlünk titkolni ...és az idegen sokkal fejlettebbek annál (legalább is szerintem ) hogy háborúskodjanak (nem olyanok mint az ember hogy kiirtanak egész fajokat majd végül magukat is ) :) valószínűleg tetszik nekik a bolygónk ezért szeretnék megmenteni azzal hogy megtanítják az embert egy s más dologra :) és ha érdekel a élményem "civiilizáció bölcsőjét (európa)"-ról akkor írj privit ... :D
2014. máj. 9. 16:53
 23/27 A kérdező kommentje:
Nem vagyok se reptoid, se kiszűrke nem kell félnetek, mondjátok el nyugottan
2014. máj. 9. 22:38
 24/27 anonim ***** válasza:

Igazat adok Fekete Angyal-nak. Akik itt vannak a bolygó közelében, azok szerintem nem elpusztítani akarnak minket, hanem megmenteni, lelkileg feljebb emelni. Csak sajnos látván az embereknek a viselkedését, ez még nekik is igen nehéz feladat. Az is nyilvánvaló, hogy a bolygó szépsége is hatással van rájuk. Próbáltak és próbálnak nekünk segíteni, tanácsokat adni, de úgy, hogy a szabad akaratnak a törvényét tiszteletben tartják.

Nekem van sejtésem arra vonatkozóan, hogy a kormányok miért titkolják az itteni létezésüket, azt, hogy már ősidők óta látogatják a földet. Ez egy külön téma lehetne.

2014. máj. 10. 00:29
 25/27 anonim ***** válasza:

17-es ez egy elméleti kérdés senki nem fog pisztolyt a fejedhez hogy olvasd el/commentelj ide,

az áramkiütős bombáról meg csak annyit hogy ez is csak egy elméleti!!! dolog volt nem értem miért kell igy kiakadni és rögtön szidni a másikat...

2014. máj. 10. 21:23
 26/27 anonim ***** válasza:
ez neked a legnagyobb problémád???
2014. máj. 28. 08:20
 27/27 anonim ***** válasza:

Arra gondolj,hogy ez a kis égitest csak nekünk

jelent sokat,mivel ez az anyabolygónk.

Akik az univerzumban szörföznek azoknak

stratégiailag sem jelent semmit a Föld,

maximum egy nyaralóhelyet.És személy szerint

ennek nagyon örülök.A kérdésed csak egy elme

játék,és érdekes,de semmi több.

2014. máj. 28. 13:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!