1/15 anonim válasza:
Hogyne. Én magam többszőr is reptoidot a hátsó kertben. Nem tudom mit akarhattak, de jót nem ez biztos !
2/15 anonim válasza:
Hogyhogy mit akartak, gyarmatosítani a hátsó kertet, aztán reptoid érdekövezetté nyilvánítani. Azonban úgy tűnik a krixkraxiaknak is tetszik a kertetek, és így inkább semleges övezették nyilvánították, majd máshol invázióznak :)
3/15 anonim válasza:
egyszer láttam valamit:kimentem rágyújtani 11 körül.általában ha este vagyok kint akkor nézem a csillagokat vagy a holdat...lestem az eget és láttam egy repülő fényes valamit.addig nem volt benne semmi furcsa amíg meg nem állt 1-2 másodpercre és el nem indult egy teljesen másik irányba.
4/15 anonim válasza:
igen, és amikor eldobtam neki a botot, visszahozta.
5/15 anonim válasza:
Nem, de mikor kicsi voltam, féltem nagyon, hogy majd jönnek és elvisznek megvizsgálni. Akkoriban állandóan ilyenekről volt szó a tévében...90es években
6/15 anonim válasza:
Eddig csak a tv-ben láttam UFO-t valóságban még egyszer sem pedig kíváncsi volnék egy negyedik tipusú találkozás-ra. :D
7/15 anonim válasza:
mese habbal az egész!
majd eljönnek és pont téged elvisznek, azért ideutaznak más csillagrendszerből, mert pont te kellesz nekik!
na hagyjuk már, ettől még a micimackó is jobb mese!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!