Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szerintetek a Lacerta nevű...

Szerintetek a Lacerta nevű idegennel készült interjú valódi?

Figyelt kérdés

2014. máj. 5. 23:31
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

Szerintem az "Aldebra" az nem más, mint az Aldebaran csillag, és az "Illojim" pedig talán a bibliai Elohim-ot jelentheti. Ezek szerintem nagyon fontos összefüggések, és már máshol is megfigyelhetők. Az Aldebaran például a német okkultizmusban is előjön, és a magas, szőke idegenek is egy elterjedt témakör az ufókutatásban.

Az interjú alapján nekem olyan érzésem van, hogy ezek a bizonyos Illojimok (talán Elohimok?) nem lehettek valami jó szándékú lények, ha hazudtak az őseinknek az őshonos gyíkemberekről. Nem tudom, hogy miért kellett "kavarniuk" ezzel kapcsolatban.

Hát, valahol itt lehet az igazság, de akkor kérdés, hogy kik voltak, honnan származnak, és mit csináltak az annunakik, meg a többi faj. Erről az interjúban sajnos már nem esik szó, pedig lassan össze is áll a kép az ember származásával kapcsolatban. Bizonyos nézetek szerint a mai ember létrehozásában sok idegen faj vett részt.

2014. máj. 8. 23:29
 32/32 anonim ***** válasza:

van róla szó!!!!!

az anunakikal nincsenek kapcsolatban, mivel a földi reptiliánok itt fejlődtek ki évmilliók alatt.

ő úgy fogalmazott, hogy más rendszerekben élő humanóid hülőkkel nincsenek rokoni kapcsolatban..

valahol írja is...

2014. máj. 9. 14:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!