Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Erről ki mit gondol?

Erről ki mit gondol?

Figyelt kérdés
szerintem elég hihető [link]

2014. ápr. 30. 20:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Utolsó kevered Tutankhamon sírjának történetével, de pontosan leírtad.

A link pedig egy hoax valószínűség szerint. Már alapból ott bukta a dolog, hogy KGB csak 1954-ben alapult, míg a cikk 1945-ös dátumot említ meg a nevük alatt.

A katona vállán lévő fajta fegyver- az AK 47-es elődje - elvileg nem is létezett még akkor.

Vagy az egész nem stimmel vagy az évszámok.

Én ezt találtam, de köze nincs idegenekhez:

"

Rose al-Yūsuf (also written Rose al-Yousef, روز اليوسف in Arabic)) is an Egyptian weekly magazine founded on 26 October 1925. It is a pro-government publication published by "Rose al Yusuf Establishment" ( مؤسسة روز اليوسف in Arabic)..." valamint: "...According to some researchers, the mummy that you see in the picture above is one of two fetuses that appeared in the tomb of Tutankhamun in 1922 when it was discovered. The fetuses were twins and after DNA tests proved that they were the daughters of Pharaoh. The fetuses measure 25 and 36 inches (63 and 90 cm). The picture was taken at the time of its discovery. Currently, the mummies are already so damaged that they are unrecognizable. So who do we believe? It is a staging or disinformation?..."

George Adamski

2014. máj. 1. 04:03
 12/12 anonim ***** válasza:
Adamski, helyesbítenélek, ha nem gond: Tutankhamon sírjánál nem voltak rejtélyes halálesetek. Az egészet eltúlozták, a legtöbben időskorukban mentek el, természetes módon. Például maga Carter is, aki az egyik leghíresebb jelenlevő volt, 64 évesen halt meg. Akkoriban a születéskor várható élettartam a harminc körül mozgott, olyan fejlettnek számító helyeken is, mint Nagy-Britannia. Az egész csak egy legenda. Főleg, hogy a fővezetők közül egyedül Carnavon halt meg az expedíció után nem sokkal, a többiek, pl. Carter, 17 évvel a sír felnyitása után halt meg. A mikororganizmusos dolog sem igaz, mert változatos módon haltak meg. Vérmérgezés, tüdőgyulladás, erőszakos halál, röntgensugárzás, malária, fulladás, Streptococcus-fertőzés, és természetes halál is szerepel a listán. A sírfelnyitás utáni 17 éven belül is(1923-1950) csak heten haltak meg a 26 résztvevő közül, a többi haláleset csak valami ráerőltetett módon jöt számításba. Tehát nincs olyan, hogy a fáraó átka, az egész egy mítosz.
2014. máj. 1. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!