Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ha az illuminati egy szupertit...

Ha az illuminati egy szupertitkos hatalom, akkor hogyhogy bárki rákereshet Google-n és Youtube-on, és minden információt megtudhat róla? Illuminati hívök ezt mivel magyarázzátok?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 26. 23:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom hogy hogy magyaráznák, de az biztos hogy a "birka" és az "ébredj" szavak szerepelnének a magyarázatukba...
2017. febr. 3. 21:50
 12/15 anonim ***** válasza:
Egyébként ezt már YouTuben egy illuminatis videó alatt én is kérdeztem és azt kaptam egy megrögzült hívőtől válaszba miután elmondott minden idiótának hogy "túl gyanús lenne ha most hirtelen eltűnne minden velük kapcsolatos dolog" hát b+, akkor miért nem akadályozták már meg eleve hogy ne kerülhessenek föl az internetre? A hívőknek csak kell valami amitől félni tudnak.
2017. febr. 4. 10:36
 13/15 anonim ***** válasza:

Az illuminati valóban létezik és megszerezte a teljhatalmat. Már ők uralkodnak feletted. Gyakorlatilag azt csinálnak veled amit akarnak, gazdaságilag a tulajdonuk vagy. Bizony ! :P

Mivel szólásszabadság van, így mindenki aki bármiféle információt tud a világon az felteheti és te olvashatod. A titkokat is. Az is fent van, ki ölte meg Fenyő Jánost, Kennedyt, John Lennont és miért. Pl a rendőrök már másnap tudták, ki miért lőtte le Fenyőt, kinek a megbízásából és mégsem kapták el őket most sem a rendőrök. De te nyugodt lehetsz, egy engedelmes illuminati droid lettél.

2017. febr. 4. 12:29
 14/15 anonim ***** válasza:
Eléggé nyugodt vagyok, mert nem akarok olyan lenni mint te. :) Egyébként meg te is ugyanolyan illuminati droid vagy ebben az értelemben, kétlem hogy bármit tudnál tenni ellenük, ha feltételezetten léteznek is...
2017. febr. 17. 14:55
 15/15 anonim ***** válasza:
57%
Ha netán észreveszed hogy reagáltam rád, előre szólok hogy nem fogok rekontrázgatni veled, ugyanis mind2-en tudjuk, hogy nem fogjuk meggyőzni egymást. Rengeteget olvastam a téma iránt és tudom, hogy mit higgyek el és mit nem. Személy szerint nem nagyon érdekel a téma, csak volt egy pár nap amikor megfogott, és csak azért írtam most, mert most néztem vissza a megválaszoltjaim közül. Minden jót droid társam!
2017. febr. 17. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!