Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Valaki hallott az 1989-es UFO...

Valaki hallott az 1989-es UFO "invázióról"?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

2014. ápr. 25. 14:42
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
52%-os, offolás, a csalás/kitaláció "bizonygatása" helyett miért nem arra válaszolsz, hogy mit tudsz az esetről ?
2014. ápr. 25. 22:44
 12/16 anonim ***** válasza:

nem teljesen ide tartozik,de nemelfogult te biztos emlékszel mikor a gabonakörökről írtunk, és egy egész oldalas írásban leírtam, hogy miként gyártottuk ezt még a kádár rendszerben.

adamski te is válaszolhatsz.

ott írtam le pontosan pontról pontra, hogy ezt miként készítik, mit vesznek figyelembe.

Most találtam egy írást, aki tőlem függetlenül megemlíti a ley vonalak szerepét a gabonaköröknél.

azért írtam nemelfogultat, mert adamski szerintem ott ahhoz a témához nem szólt hozzá, nem tudja miről beszélek itt.

nos az író ezt írja szó szerint, majd itt a cikk is utána, csak a cikk további részében másról ír az írója.

idézet tőle:

" Az ufók viselkedését megfigyelve azt tapasztaltuk, hogy mozgásuk Magyarország felett nem esetleges, hanem gyakorlatilag egybeesik a hazánk területén húzódó főbb Ley­vonalakkal, energia-ösvényekkel. Ezek a vonalak három nagy csomópontot alkotnak, Gyula, Csobánka, illetőleg Lenti-Szombathely térségében. A három csomópont közül a csobánkai a legjelentősebb.

Ezen Ley-vonalak metszéspontjában „szent-helyek", gyógyforrások, jelenési helyek, illetőleg búcsújáró helyek találhatók. Nyilván nem véletlenül. Az sem lehet véletlen, hogy a magyarországi gabonakörök is szinte kizárólag ilyen metszéspontok közelében jelennek meg. Mint ahogy a tér- és időkapuk is ilyen helyeken nyílnak. De ez már kicsit más téma."

Cikk:

[link]

2014. ápr. 25. 22:46
 13/16 nemelfogult ***** válasza:
68%
Lehet erről beszélni, ha kiírsz egy másik kérdést, de itt tényleg szétdobjuk szegény kérdező témáját.
2014. ápr. 25. 22:54
 14/16 anonim ***** válasza:

igazad van!

majd összeütök róla egy jó kérdést, de most már késő van ehhez.

csak azért linkeltem be, mert a másik kérdésnél kifogásoltad, hogy nem így készülnek.

és erre tessék, ott van hogy direkt ley vonalak metszés pontjába csinálják, az anomáliák miatt.

amúgy kérdező, már több oldalnyi választ is írtuk a kérdésedhez, pro és kontra.

2014. ápr. 25. 22:58
 15/16 A kérdező kommentje:
Nem azt kérdeztem, hogy igaz-e, hanem hogy hol olvashatnék többet erről az esetről vagy hogy láttad-e.
2014. ápr. 25. 23:03
 16/16 anonim válasza:
én láttam 89-ben, és emlékszem a hisztériára is, 8 éves voltam
2016. febr. 23. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!