Valaki hallott az 1989-es UFO "invázióról"?
nem teljesen ide tartozik,de nemelfogult te biztos emlékszel mikor a gabonakörökről írtunk, és egy egész oldalas írásban leírtam, hogy miként gyártottuk ezt még a kádár rendszerben.
adamski te is válaszolhatsz.
ott írtam le pontosan pontról pontra, hogy ezt miként készítik, mit vesznek figyelembe.
Most találtam egy írást, aki tőlem függetlenül megemlíti a ley vonalak szerepét a gabonaköröknél.
azért írtam nemelfogultat, mert adamski szerintem ott ahhoz a témához nem szólt hozzá, nem tudja miről beszélek itt.
nos az író ezt írja szó szerint, majd itt a cikk is utána, csak a cikk további részében másról ír az írója.
idézet tőle:
" Az ufók viselkedését megfigyelve azt tapasztaltuk, hogy mozgásuk Magyarország felett nem esetleges, hanem gyakorlatilag egybeesik a hazánk területén húzódó főbb Leyvonalakkal, energia-ösvényekkel. Ezek a vonalak három nagy csomópontot alkotnak, Gyula, Csobánka, illetőleg Lenti-Szombathely térségében. A három csomópont közül a csobánkai a legjelentősebb.
Ezen Ley-vonalak metszéspontjában „szent-helyek", gyógyforrások, jelenési helyek, illetőleg búcsújáró helyek találhatók. Nyilván nem véletlenül. Az sem lehet véletlen, hogy a magyarországi gabonakörök is szinte kizárólag ilyen metszéspontok közelében jelennek meg. Mint ahogy a tér- és időkapuk is ilyen helyeken nyílnak. De ez már kicsit más téma."
Cikk:
igazad van!
majd összeütök róla egy jó kérdést, de most már késő van ehhez.
csak azért linkeltem be, mert a másik kérdésnél kifogásoltad, hogy nem így készülnek.
és erre tessék, ott van hogy direkt ley vonalak metszés pontjába csinálják, az anomáliák miatt.
amúgy kérdező, már több oldalnyi választ is írtuk a kérdésedhez, pro és kontra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!