Igaz történet a negyedik típusú találkozások című film? Ha nem kérek túl nagy feladatot, megindokolná mindenki pár szóba az elméletét, h mért igen, vagy mért nem?
Érdekes dolgok folynak a hátunk mögött, amiről úgy gondolom jobb ha tud az emberiség. Csak azt az egyet sajnálom hogy rengeteg embert szó szerint hidegen hagy !!
Én mióta elkezdtem alaposabban utánanézni dolgoknak, teljesen megdöbbentő információkat találtam és minden stimmel, minden. És ez nem fóbia vagy más üldözési mánia. Két szemmel kéne járkálni a világban ls nem folyton azt a r**adt tv-t bámulni. A média egy agyonmanipulált propaganda, nem esett már le egyikőtöknek sem?
Egyikőtöknek sem esett le már az hogy vajon miért tukmálják rá a mai emberre azt hogy "élj mert csak egy életed van".. ebből mi következik? Hogy azt csinálhatok amit akarok mert egysezr élek, hogy a sátánizmusra nevelnek, mert ... mert nem írom le miért. Borzalmas dolgok történnek a háttérben, borzalmas...
Sztárvilágban is renegeteg sztár rejteélyes körülmények között halt meg. Miért? Nem furcsa ez senkinek?
Vagy az hogy érdekes módon eltűnik egy ember, elrabolják?? És soha az életben nem kerül elő... Mind az ilyen gyerekek pl. Nem hiába tűnnek el, és nem is akárhova...
pixie ezzel csak az a baj, hogy beállítod magad felsőbbrendűnek mert nem a tv-ből tájékozódsz, hanem gondolom az internetről.
de az internet is manipulatív.
kezdve azzal, hogy írod elkezdtél tájékozódni, gondolom elkezdted olvasni az összeesküvés, meg konteós oldalakat, és most azt hiszed mindent tudsz.
pedig ott még jobban megy a népbutítás, mint a tv-ben.
ezeknél az oldalaknál nagyobb hoax gyűjtőhelyek nincsenek is.
A Film nem igaz történeten alapszik csak elbeszéléssel, ha igaz történet lenne könnyen leellenőrizhető volna vagy bizonyítható ez olyan, mintha én eladnék egy sztorit Steven
Spielbergnek ő pedig csinálnia belőle filmet és a film végén oda írná, hogy a film valós történet alapján készül. :D
van egy ismerősöm chigagoba él, s ő azt állítja, h
a felvételek nem teljesen igazak de a story valós dokumentumokon alapszik.
am kösz a válaszokat nagy részt mindenkinek igaza lehet!
Pixie Trix
igazad lehet..
Ne is idegeskedj rajta!
Nem mindenki élhet a számok bűvöletében!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!