Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Egy médium azt mondta ufó...

Egy médium azt mondta ufó vagyok, szerintetek?

Figyelt kérdés
A testvéremet néhány hete,azt mondta lehet elvitték az ufók történt 1-2 dolog de hosszú lenne leírni,ezért van 1 ismerősöm ismerőse médium és meséltük neki ő azt mondta elvitték tényleg és hogy én meg ufó vagyok.szerintetek lehet hinni neki?nem kért pénzt.
2014. márc. 30. 22:40
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
0%

jigsaw,goku, j ügynök...sátánka, mi van visszatértél?

üdv: V ügynök

akkor úgy néz ki megint ketten okítjuk itt a kiszivárogtatott infókkal az ezoteria tagjait.

2014. márc. 31. 11:23
 22/33 anonim ***** válasza:
0%
igen az vagy. pont.
2014. márc. 31. 11:32
 23/33 anonim ***** válasza:
0%

Mélyen tisztelt v ügynök nem értem minek vádolnak ezzel folyton nem hisztek el nekem , hogy én nem az említett ügynök kolléga vagyok? ennyire bizalmatlanok vagytok felém? higgyjetek nekem bízatok bennem mostmár egy új ember áll előttetek, aki mindenkit tisztel mindenkit és megkomolyodott!

Sátánka :)

2014. márc. 31. 12:13
 24/33 anonim ***** válasza:
14%

A kérdező minden bizonnyal egy amnéziás lumbulábi kém. Nem emlékszik rá, hogy most épp gyarmatosítania kellene és most itt tesz fel ilyen "érdekfeszítő" kérdéseket. Ha vissza akarod nyerni az emlékeidet akkor keresd fel O.V. -t, a Lumbulábiak Magyaroszági Manipulálóosztagának vezetőjét. Ha szerencséd van akkor a Parlamentben megtalálod (Amúgy a Parlament köztudottan egy idegen űrhajó.)

Üdv, D.W. - ufológus, kriptozoológus, loúlógus, Doctor Who szakértő és hivatásos netes troll

2014. márc. 31. 12:48
 25/33 anonim ***** válasza:
56%
Egy "médium" mindig azt mondja, amire fogékony vagy. Nem adhat semleges választ, mert akkor unalomba fullad és senki nem fogja hívni.
2014. márc. 31. 15:45
 26/33 A kérdező kommentje:
Nem vagyok fogékony erre a témára,nem hiszek az ufókban.
2014. márc. 31. 19:53
 27/33 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem te egy troll vagy. Vagy tényleg orvost kellene hívni.
2014. márc. 31. 23:48
 28/33 anonim ***** válasza:

"Nem vagyok fogékony erre a témára,nem hiszek az ufókban"

Én inkább erre gondoltam:

"ismerősöm ismerőse médium és meséltük neki ő azt mondta elvitték tényleg és hogy én meg ufó vagyok"

Mi mást válaszolt volna? :)

2014. ápr. 1. 09:12
 29/33 anonim ***** válasza:

Kérdező

Nem vagy fogékony erre a témára ennek ellenére mégis elhitted magadról, hogy lelkileg egy földönkívüli vagy, hol itt a logika? nem kéne mindenkit lepontozni, aki nem mondja rád azt, hogy azonosítatlan repülőgép vagy. :D

2014. ápr. 1. 11:03
 30/33 anonim ***** válasza:
Én nem tudom, hogy UFO vagy-e, de az, hogy médiumtól kértél tanácsot, már biztossá tesz egy dolgot: hülye az biztos vagy.
2014. ápr. 1. 13:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!