Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Egy médium azt mondta ufó...

Egy médium azt mondta ufó vagyok, szerintetek?

Figyelt kérdés
A testvéremet néhány hete,azt mondta lehet elvitték az ufók történt 1-2 dolog de hosszú lenne leírni,ezért van 1 ismerősöm ismerőse médium és meséltük neki ő azt mondta elvitték tényleg és hogy én meg ufó vagyok.szerintetek lehet hinni neki?nem kért pénzt.
2014. márc. 30. 22:40
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
5%

Ha nem hiszed el, meg se kérdezed!:D :P

Az orvosokat, meg viccen kívül nem sértésnek szántam.

De még ki tudja, lehet egy orvosi csoda lennél! :D :P

2014. márc. 30. 23:33
 12/33 A kérdező kommentje:
vicces.
2014. márc. 30. 23:34
 13/33 anonim ***** válasza:
0%

Azért, majd talán egyszer te is nevetni fogsz. :D

Élmény volt mindenesetre betérnem ide így este. :D

2014. márc. 30. 23:39
 14/33 anonim ***** válasza:
28%
Hát a médium ezt miként állapította meg azt nem tudom. Tudvalevő, hogy a médium az egy közvetítő csatornaként funkcionál, a létsíkok között. Szóval neki erről ki beszélhetett az érdekes kérdés. Földönkívüli civilizációból érkezett de egyébként ember voltál előző életedben is, és valahogyan kapcsolatba kerültél a földdel, és ezért ide köt a karmád, szóval a földön kell élned egy pár laza ezer évet. Nem hülyeség. xD
2014. márc. 30. 23:40
 15/33 anonim ***** válasza:
0%

Ha nem is évezredeket, de ezt az életet mindenképpen. Nagyon érdekes ez a gondolatmenet, hogy egy léleknek mely bolygóra, vagy esetleg bolygókra kell leszületnie, milyen testi formát kell felvennie. Ez egy külön téma, összetett okai lehetnek.

Szerintem nincsen úgymond "megírva", hogy minden lélek csak egy bolygóra inkarnálódhat le sorozatban, tehát vannak vándorlelkek is.

2014. márc. 30. 23:48
 16/33 A kérdező kommentje:
A médium szerint nem véletlen születtem ide,hanem direkt hoztak ide.
2014. márc. 30. 23:50
 17/33 anonim ***** válasza:
0%
Nyilvánvalóan kell, hogy legyen valamilyen logika abban, hogy melyik lélek hová, melyik bolygóra születik sorozatban, és ha éppen máshová kell születnie, akkor annak is megvan az oka, tehát nem történik véletlenül. Vannak ilyen esetek. És azt nem mondta el, hogy miért kell itt élned ebben az életedben, tehát hogy mi ez a bizonyos küldetés?
2014. márc. 30. 23:56
 18/33 anonim ***** válasza:
61%
Vagy kamu a kérdés, vagy nagyon buta vagy.
2014. márc. 31. 00:09
 19/33 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem egy zebra vagy! És semmi pénzt nem kérek ezért az információért!
2014. márc. 31. 01:17
 20/33 anonim ***** válasza:
38%

És mi lenne, ha azt mondaná, hogy traktor vagy? akkor traktor lennél? nagyon hiszékeny ember lehetsz belőled sok pénzt lehetne ki vasalni.)

Üdv, Sátánka hivatásos tisztánlátó médium nem hivatalos CIA-Ügynök ufohívő minden állat legjobb barátja ezotéria szakember, és helikópáter

2014. márc. 31. 08:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!