Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ha a földönkívüliek el akarnák...

Ha a földönkívüliek el akarnák venni a Földet és rabszolgasorba tenni minket, akkor támogatnád a Föld elpusztítását emberek által?

Figyelt kérdés
2014. márc. 12. 09:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
67%

Attól függ, melyik faj, és mi lenne a szándéka. Ha pl. a reptoidok, lumbulábiak, guargumik vagy poloskoidok azt akarnák hogy ezentúl nekik dolgozzunk, nekik termeljünk, cserébe életben hagynak minket, és alanyi jogon biztosítanák mindazt amit manapság rákos verítékes munkával kaphatunk csak meg, akkor igazából nem rosszabb egyik faj sem mint mi magunk. Se a reptoidok, se a krixkraxiak, se a lumbulábiak. Sőt, még a rendszerük is emberibb a mostaninál. Azért jó csere volna ingyen áram, víz-gáz meg minden azért hogy reptoid gatyákat vagy poloskoid űrcirkálókat mossunk :D

Na meg aztán ha leinvázióznának minket, akkor full leszerelés lenne, elszednék minden fegyverünket, ha akarnánk se tudnánk elpusztítani magunkat. Ha pedig mégis sikerülne, akkor magukkal vinnének, és ugyanott vagyunk ahonnét elindultunk azt leszámítva hogy elherdáltunk egy komplett bolygót :D

2014. márc. 13. 01:02
 12/13 anonim ***** válasza:
nem,csak akkor ha a halaknak,kutyáknak.......stb-nek csinálunk uj lakhelyett.akkoxr támogattom.
2014. márc. 13. 17:44
 13/13 anonim ***** válasza:
Ezen már én is sokat gondolkodtam. Mert én is nagyon ráérek...
2014. márc. 26. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!