Több ezer apró, sárga fénygömb/fénypont vette körül az autót. Mit jelent és tulajdonképpen mi lehet ez?
Épp hazafelé tartottunk. Borult volt az ég, de sem hó, sem eső nem esett. Mint mindig, most is csak azt figyeltem. Egyszer csak megpillantottam pár apró, sárgás-fehéres fénypontot. Eleinte azt hittem, csak a hó kezdett el esni. Gondolkodni kezdtem, olyan fura volt. Az autó legalább 90km/h-val ment, lehetetlen, hogy a hópihék ilyen könnyedén kövessék, ne hulljanak le. Emellett mindet apró pontot egytől egyig meg tudtam vizsgálni, az útvonalát követni tudtam, és abszolút nem hullottak le, van amelyik ide-oda keringett a levegőben, vagy fel-le. Teljesen olyan volt, mintha önálló tudata lett volna mindnek. Emellett az autóval tartotta a sebességet az összes kis objektum, s egyre több és több jelent meg. Teljesen megdöbbentett. Aki nem figyeli annyira, észre se nagyon vehette, nagyon kicsik voltak. Még inkább érdekelni kezdett, mi történik, és még jobban koncentráltam, próbáltam kivenni a hópehely formákat, vagy legalább azt, hogy ez biztos csak hóesés, de nem. Szó sincs hóesésről. - Ha ittam, vagy drogoztam volna, azt mondom talán érthető is, de egyik városi "sportot" se űzöm.
Azt azonban a mai napig nem tudom, pontosan mi történhetett, mi volt ez a sok apró fénygömb, és van-e valami komolyabb jelentősége, célja, feladata. Sok embert kérdeztem, akik foglalkoznak ezzel, de teljesen tanácstalanok voltak. Én magam sem vagyok annyira vak a témában, de ez az az eset, mely esetében abszolút nem tudok merre elindulni.
Vmi természetszellem szórakozott veled, velem is megesett már ilyen, de csak párszor különböző formákban. Ők az asztrálsíkon élnek és ha valami céljuk van meg tudnak idézni asztrálfényt ami aranysárga színü, ha még angyali támogatást is kapnak akkor fizikailag is látható lesz ez a fény, de ez ritkább.
Általában azt akarják hogy figyelj jobban az ezoterikus/spirituális dolgokra, vagy csak mutatni akarnak valami csudálatost mert méltónak tartanak rá, de mindenképpen jó dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!