Mi lehetett ez?
Nem tudom milyen kategóriába soroljam, jobb híján ide írom.
Tegnap éjjel olyan kettő körül felkeltem mert nagyon szojas voltam és kimentem a konyhába vizet inni. Kinyitom a cspot mire a legnagyobb rémületemre megjelent a levegőben egy téglalap alakú fényforrás, rendkívül erős fénnyel világítva, síri - TÖKÉLETES! - csenddel kísérve...Majd eltűnt és zaklatottan lefeküdtem aludni. Nem tudtam elaludni, nem tudtam hova rakni ezt az egészet.
Másnap a munkahelyen eszembe jutott valami és fel kellett hívnom a húgomat, aki felvette és hallottam a hngján mintha beteg lenn. Kérdeztem mi a baj, mondta hogy nagyon fáradt, de nem mondta el hogy miért. A telefonban össze is vesztünk mert tudtam hogy valami nem stimmel.
Otthon aztán elmondta hogy éjjel a szobájában sötét alakok mászkáltak és halálra rémült... nem tudott aludni és meg sem moccanni... nem tudja meddig tartott.
Félek, rettegek az éjszakáktól hogy hasonló dolgok meg fognak történni. Ki vagyok készülve. Nem tudom mi legyen, ezt nem tudom kezelni. Értetlenül állok előtte, mi volt ez?
Segítsetek...
alvás parlizis?ugyan már idézem: "kimentem a konyhába vizet inni." szoval kizárva.
kérdezö sajna nem tudom mi lehtett.
"Kinyitom a cspot mire a legnagyobb rémületemre megjelent a levegőben egy téglalap alakú fényforrás"
Hát ha nem a csapból jött ki, a leírás elég messze jár a szabatos UFO-jelentéstől.
Betudom a zaklatottságnak.
:)
De a kedves rokon élményével összekötni már szerintem túlzás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!