Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mi lehetett ez?

Mi lehetett ez?

Figyelt kérdés

Nem tudom milyen kategóriába soroljam, jobb híján ide írom.

Tegnap éjjel olyan kettő körül felkeltem mert nagyon szojas voltam és kimentem a konyhába vizet inni. Kinyitom a cspot mire a legnagyobb rémületemre megjelent a levegőben egy téglalap alakú fényforrás, rendkívül erős fénnyel világítva, síri - TÖKÉLETES! - csenddel kísérve...Majd eltűnt és zaklatottan lefeküdtem aludni. Nem tudtam elaludni, nem tudtam hova rakni ezt az egészet.

Másnap a munkahelyen eszembe jutott valami és fel kellett hívnom a húgomat, aki felvette és hallottam a hngján mintha beteg lenn. Kérdeztem mi a baj, mondta hogy nagyon fáradt, de nem mondta el hogy miért. A telefonban össze is vesztünk mert tudtam hogy valami nem stimmel.

Otthon aztán elmondta hogy éjjel a szobájában sötét alakok mászkáltak és halálra rémült... nem tudott aludni és meg sem moccanni... nem tudja meddig tartott.

Félek, rettegek az éjszakáktól hogy hasonló dolgok meg fognak történni. Ki vagyok készülve. Nem tudom mi legyen, ezt nem tudom kezelni. Értetlenül állok előtte, mi volt ez?

Segítsetek...

2014. jan. 24. 22:30
1 2
 1/12 sterling.archer válasza:
valoszinu hogy a hugoddal es veled is az agyad ''jatszott'' :D velem is volt hogy arra ebredtem hogy nem tudok mozogni,latok stb mar kiabalni akartam es azt sem... Ez a rem fazisnak tudhato be...keress ra a neten x) masneven ez a lidercnyomas
2014. jan. 24. 23:04
 2/12 A kérdező kommentje:
de EGYSZERRE?...
2014. jan. 24. 23:17
 3/12 anonim ***** válasza:
Lehetett alvás paralízis is akár!!
2014. jan. 24. 23:24
 4/12 A kérdező kommentje:
ez hülye kérdés volt tőlem... találgathatunk, de sosem tudom meg a valódi választ... jó éjt, sziasztok!
2014. jan. 24. 23:27
 5/12 anonim ***** válasza:

alvás parlizis?ugyan már idézem: "kimentem a konyhába vizet inni." szoval kizárva.

kérdezö sajna nem tudom mi lehtett.

2014. jan. 25. 11:15
 6/12 anonim ***** válasza:
Vannak dolgok, amik meg sem történnek. Csak az emberek fejében. Felébredve, úgy emlékszik rá, mint ha valóság lett volna. Párom is mesélt többször ilyen eseteket, amiket Ő valóságként élt meg, de Én nem emlékszek ezekre. Az álom ilyen módon lehet valóság is. Hiszen ha alszol, és álmodsz azt is álmodhatod hogy felébredsz, azt is, hogy kimész a konyhába, azt is, hogy vizet iszol, azt is, hogy telefonálsz. És végig álmodhatod az egész életedet is.
2014. jan. 25. 12:29
 7/12 anonim ***** válasza:
Az ember sosem tudhatja meg, hogy valójában álmodik, vagy a valóság az ami vele történik.
2014. jan. 25. 12:32
 8/12 anonim válasza:
Én még nem voltam ilyen szituban de nem is akarok. Azt viszont tudom mondani, hogy mikor kicsi voltam a szüleimnek volt egy ismerősük aki festett egy képet (egy kislány van rajta egy mezőn és a kezében virágcsokor van). Ezt anyukám lefotózta és előhívatta. Mikor megkaptuk a fotót róla, a gyerek feje mellett egy másik férfi arca volt, tisztán kilehetett venni róla az arcot. Abban az időben halt meg a papám és azt mondták, hogy biztos ő van rajta, mások meg azt, hogy biztos valami hiba. A festmény a szobám falán van és valamelyik nap fotóztam magam a telómmal és mögöttem volt a festmény. Mikor visszanéztem a fotót, azon is valami emberarc féleség volt. :S
2014. jan. 25. 13:21
 9/12 A kérdező kommentje:
uccsó, ha gondolod légyszives át tudnád nekem küldeni azt a képet?
2014. jan. 27. 11:02
 10/12 Wadmalac ***** válasza:

"Kinyitom a cspot mire a legnagyobb rémületemre megjelent a levegőben egy téglalap alakú fényforrás"

Hát ha nem a csapból jött ki, a leírás elég messze jár a szabatos UFO-jelentéstől.

Betudom a zaklatottságnak.

:)

De a kedves rokon élményével összekötni már szerintem túlzás.

2014. jan. 28. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!