Hog kel ufókal beszélni?
Figyelt kérdés
2014. jan. 13. 21:59
11/20 anonim válasza:
szerintem meg anno a dinoszauruszok idejében, azzal a meteorral mi csapódtunk be.szóval mi magunk vagyunk az ufók. az volt az űrhajónk. a meteor.
jóéjt
12/20 anonim válasza:
Szépen megtanulsz ufoul. Már nyelvvizsgát is lehet tenni belöle. Nagyon jo és hatékony tanfolyamot tudok ajánlani.(Egy kicsit drága de neked biztosan megéri!)
13/20 anonim válasza:
De először a magyar helyesírást tanuljátok meg.
14/20 A kérdező kommentje:
Nem tudom :D szerintem én nem vagyok azonosítatlan repülő tárgy :D:D:D
2014. jan. 14. 12:28
15/20 James T. Kirk válasza:
Mármint azonosítatlan repülő tárggyal? Várj, eldobok feléd egy azonosítatlan repülő tárgyat! Na, tudsz vele beszélgetni? Bocs, ha fejbe talál, nem szándékos!
18/20 mrtechnikus válasza:
Meghajolsz és elég ha a nevedre gondol és mondod neki hogy föld lakó vagy majd megkérdi hogy megérinthet-e ha ezt megtiltod elmegy magától de te sem érintheted meg mert akkor felrúgod a galaktikus egyességet
20/20 anonim válasza:
Kedves kérdező! Igen lehet velük beszélni, igaz telepatikusan
nagy távólságból is.. Mivel, tesók.
A matspermium jelenség teszi lehetővé a kapcsolatot.
Ami annyit jelent, hogy a meteoritok belsejében található egy bizonyos
baktérium, mely építeni képes! Ez a jelenség glóbális s a naprendszerünön is túl jelen van.
Ez maga a por, s mi is abból a porból vagyunk!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!