Tudásunk 99%-át az UFÓktól kaptuk?
Ha szétnézel az emberekre, csupa ostobát látsz : minden reklám maszlagnak, politikai igéretnek bedőlnek, majd ha kiderül hogy folyton hazudik az illető még vissza is szavazzák. ezóba is csalók vannak pl ezó tv meg asztro show stb.
Mit csodálkozunk, ha genetikánk 99%-a a majmokéval egyezik meg ?
Ősi mítoszok szerint mindenhol világszerte azt monták, hogy az idegenek "nemesítettek" fel minket. Mi van, ha valóban csupán miattuk tudunk racionálisan gondolkodni, különben a fán csócsálnánk a banánt. Az evolúció egy roppant lassú folyamat, lehet hogy ebben igaza volt a Reptoid szociológushölgynek a LaCerta interjúban.
Az evolúció és tudatos gondolkodás igen lassú évmilliók folyamata. Amit az emberiség elért idáig az utóbbi száz évben, azt nagyrészt az UFÓknak köszönhetjük, mert evúcionálisan ez nagyjából 100 ezer évet venne igénybe segítség nélkül. Amennyiben az idegenek nem adják oda a mikrocsippet, GPS-t, puskaport, relatívitáselméletet stb, akkor ma kb sehol sem tartanánk.
A földönkívüliek ezekre a tudományos csodákra, csak igen lassan kínlódva, évmilliók alatt tettek szert ! Megfelelő bölcsességet tanulva, ami nekünk nem jutott, mivel mi készen kaptuk, így használjuk a föld elpusztítására (atombomba, vegyszerek, ózonpajzs stb)
Mi van, ha túlértékeljük fajunk ? Egyszerűen valóban szinte semmink lennénk egyedül.
Mi van ha ezek az ősi vallások is az idegenektől származnak mind ? Ez hogy szeress mindenkit és ne tedd azt mással, amit magaddal nem tennél és mindenannyian egyek vagyunk. Egyszerűen képtelen vagyok elhinni, hogy ember képtelen ennyi mindent megérteni magától. Szerintem ezeken az ősi vallásokon ( Buddhizmus, Biblia, Tóra, Kabala, Iszlám stb) nálunk jóval fejlettebb agykapacitású idegenek agyaltak szó szerint évmilliókig !!!
Mi van ha amit mi tudománynak, racionális tudásnak, logikánal gondolunk és abból akarunk levezetni mindent, egyszerűen hamis. Nem igaz ! A tudás csak tapasztalás útján jöhet létre és nekünk lett tudásunk, tapasztalat nélkül, mert kaptuk.
Mit szólsz ehhez? Igazam van mi?
nem kizárt! én láttam az ősi idegenekben, hogy még einsteinnek is küldtek tudást az ufok, de nem csak einsteinnek, hanem más tudósnak is!
sok tudós telepatikus kapcsolatba lépett az ufokkal!
Evolúciós kérdés:
Van egy olyan vízi állat (elfelejtettem melyik), ami ha 2-3 éves korában szárazföldre téved akkor képes tüdőt növeszteni! Neki sem kell ehhez "évtrillió-milliók" (jó egy részük meghal közben, de van ilyen)!
Mikrochip:
A számítógép történetét olvasd el, egy darab kétely nem lesz benned ha fel fogod, annyira egyértelmű a kialakulása hogy UFÓkkal magyarázni felesleges. A mai gépek felépítése is "egyszerű". Szinte csak "bekapcs-kikapcs" állapotok vannak, ha jobban beleásod magad, rájössz hogy egy egyszerűbb szerkezetet (pl egy karácsonyfa égő vezérlőt) te is meg tudsz építeni!
Az összes példára (egy kis kutatás után) tudok cáfolatot mondani, az Óbudai Egyetem diákjai is rengeteg dolgot találtak fel és tudtommal az nem UFÓ képző. S különben is az UFÓ az téves megnevezés.
Ne abból indulj ki hogy te valamit képtelennél lenni megépíteni. Nálad sokkal okosabb emberek is léteznek (nem szívatásból írtam ezt)
A tudás nem csak tapasztalásból jöhet létre. Ezzel már megdöntötted azt az elméleted h az idegenek jöttek rá dolgokra, mivel akkor nekik is tapasztalni kellett volna ezeket.
De egy ellenpélda a tapasztalásra: a komplex számoknál az "i" vagy "j" azt nem lehet tapasztalni.
Tőlem csak virgácsot kaphattok vagy csokit. És persze a rémtörténeteket a kormos kéményekről.
Üdv: Télapó
# 5/6 "Van egy olyan vízi állat (elfelejtettem melyik), ami ha 2-3 éves korában szárazföldre téved akkor képes tüdőt növeszteni! "
Ez az evolúció hosszú terméke. A faja képes rá és nem az egyed jött rá
"A számítógép történetét olvasd el, egy darab kétely nem lesz benned ha fel fogod, annyira egyértelmű a kialakulása hogy UFÓkkal magyarázni felesleges"
Gyakorlatilag mindennek a kialakulása egyszerűen magyarázható, csak nem az. A puskaporra sem mi jöttünk rá, hogy pont annyi arányban kell tartalmaznia az összetevőket.
" Óbudai Egyetem diákjai is rengeteg dolgot találtak fel "
Gyakorlatilag már létező dolgokból, elképzelésekből adaptálták találmányaikat
"A tudás nem csak tapasztalásból jöhet létre. Ezzel már megdöntötted azt az elméleted h az idegenek jöttek rá dolgokra, mivel akkor nekik is tapasztalni kellett volna ezeket. "
Nem döntöttem meg, hanem alátámasztottam, ugyanis leírtam, miszerint nekik évmilliók, milliárdok voltak rá hogy ezeket kitapasztalják
"De egy ellenpélda a tapasztalásra: a komplex számoknál az "i" vagy "j" azt nem lehet tapasztalni."
Maga a j vagy i-nek sincsen önnmagában valós fizikai értelme, csak az általuk levezetett dolgoknak
1, Minden mutáció csak 1-2 egyednél jelenik meg, ha a mutáció hasznos akkor életben marad. Párzás után a mutálódott DNS tovább öröklődött és így elterjedt.
2, A számítógép kialakulása szerintem a legjobb példa arra hogy az ember mit tud elérni. A lépései egyszerűek, követhetőek, mégis az átlag embernek csoda
A lőporról az első feljegyzések Krisztus előtt 800-ból vannak, ez nem történt olyan régen.
A PROBLÉMA AZ hogy nem tudod elképzelni, hogy logikus gondolkodással mikre lehet képes az ember.
Ha a tudásunk 99 százaléka az idegenektől származik akkor a szobámban kb 5 tárgy amibe nem segítettek bele.
Kérlek mondj egy dolgot amire szerinted év milliók alatt lehet csak rájönni. (Erre tényleg kíváncsi vagyok)
Az a baj kérdező hogy így ebből az egy írásodból meg tudom mondani hogy semmilyen tudományos képzettsége nincs.Nem azt mondom hogy mindenkinek PhD-s sejtbiológusnak kell lennie,hogy joga legyen bioszos témába beleszólni,de az hogy teneked a 10-es biosz gy hiányzik ahogy van,már erősen arra hajtja az embert hogy lehülyézzen.És ezt nem azért mondom mert rossz napom lenne,megakadt egy szálka a torkomon halászlé után,vagy beteg lennék.Pusztán ténymegállapítást mondok.
Na de nézzük hogy mit is írtál:"Ha szétnézel az emberekre, csupa ostobát látsz : minden reklám maszlagnak, politikai igéretnek bedőlnek, majd ha kiderül hogy folyton hazudik az illető még vissza is szavazzák. ezóba is csalók vannak pl ezó tv meg asztro show stb. "
És?Szerinted egy szabadpiaci gazdaságon alapuló gazdaságot (amiben élünk) hogy máshogy lehetne vezetni?Idővel szépen be is fog dőlni,de ez nem tartozik a témához.
Nem tudom hogy miért csak ezekert emelted ki.Például miért nem hoztad föl mondjuk Teller Ede munkásságát a részecskefizikában?Miért nem említed Newton munkásságát a dinamikában,optikában,matematikában?Miért nem említed Wernher von Braun munkásságát a rakétatechnológiában?De ott van még megannyi tudós.
Talán azért nem említed őket mert ez bizonyítaná hogy nem vagyunk hülyék?
"Ősi mítoszok szerint mindenhol világszerte azt monták, hogy az idegenek "nemesítettek" fel minket. "
Nem minden ősi mítosz ilyen.Vegyük csak a kelta teremtéstörténetet.Ott az embert fából faragták ki,és keltették életre.
Az ógörögök szerint Prométheusz alkotott meg minket tengerparti sziklákból.
A keresztény mondakör szerint pedig a porból származunk.
Szóval itt is tévedsz,lehet hogy olvastál egy olyan mítoszt ahol minket a szó szoros értelmében kinemesítenek,de a legtöbb mítosz szerint minket általában a semmiből,vagy leggyakrabban a Föld anyagából hoznak létre,élesztenek föl.
Látom jól értelmezed még a saját szövegedet is.Tudod a nemesítés tudatos szelektálást jelent.
Különben ti ufósok annyira nagyon felmagasztaljátok az ősi mondákat.Akkor ahány monda,annyi igazság?
"Az evolúció és tudatos gondolkodás igen lassú évmilliók folyamata. Amit az emberiség elért idáig az utóbbi száz évben, azt nagyrészt az UFÓknak köszönhetjük, mert evúcionálisan ez nagyjából 100 ezer évet venne igénybe segítség nélkül. "
Itt igazolod hogy gőzöd nincs a bioszhoz.A gének,amik az öröklődésben játszanak szerepet,NEM ,ismétlem NEM tudnak szerzett tulajdonságokat örökíteni.Ha én megtanulom a Himnuszt,azt a gyerekem nem fogja tudni.Ha én testépítőként izomkolosszussá edzem magamat,attól a gyerekeim még nem lesznek hasonlóan izmosak.
A gének csak öröklődő,azaz fogantatásodtól hozzád tartozó tulajdonságokat tudnak örökíteni.
Az emberiség azért érte el ezt a technológiai szintet,mert a szerzett tulajdonságokat (a tudást) képes volt átruházni a következő generációra az írás útján.Így nem kellett minden egyes generációnak újra meg újra rájönnie ugyanazokra a felfedezésekre.
Különben elárulom:Pusztán evolúcióval 100 000 év alatt sem jönnénk rá mondjuk a magfúzióra.Mivel ilyen tudás soha ne, lesz szükséges az életben maradáshoz,ezért soha nem is lesz szelekciós tényező ami elterjesztené genetikai szinten ezt a tudást.
"Amennyiben az idegenek nem adják oda a mikrocsippet, GPS-t, puskaport, relatívitáselméletet stb, akkor ma kb sehol sem tartanánk."
Hanem lenne törvény ,és ott állhatnék mögötted,most akkorát kaptál volna.De szerintem nem csak én vagyok így.Hogy tudod emberek évtizedes munkáját,amit szépen végig publikáltak,és lejegyeztek,leminősíteni puszta ajándék szintre,és mindenféle kitalált lényeknek tulajdonítani.
És hogy képzelje el?Albert Einstein sétálgat az egyik berni utcán,megjelenik egy űrhajó és gyorsan a kezébe nyomnak egy egyenletsorokkal teleírt papírt?
Undorító vagy.Mintha egy életedet teljesen kitöltő munkádra a végén azt mondanám hogy nem is te csináltad,hanem csak kaptad valakitől.Eléggé elvörösödnél szerintem.
"Mi van ha amit mi tudománynak, racionális tudásnak, logikánal gondolunk és abból akarunk levezetni mindent, egyszerűen hamis. Nem igaz ! A tudás csak tapasztalás útján jöhet létre és nekünk lett tudásunk, tapasztalat nélkül, mert kaptuk. "
Először is az van hogy hülye vagy.Másodszor pedig hülyeség az állítás.Szerinted a jelenleg ismert (ha jól tudom) 4 000 000 000 szerves vegyület (melyeknek jó része csak szénhidrogén) mind tapasztalati úton lett szépen szintetizálva és megvizsgálva?Nem.A tudósok szépen leültek a gépekhez és elkezdtek számolni.Mivel már ismerjük a már megismert szerves vegyületek tulajdonságait,hogy hogyan is létesítenek kötéseket,ezért elméletben megalkothatjuk a még fel nem fedezett vegyületeket.
De mennyünk vissza a 19. századba Mengyelejevhez.Mengyelejev korában a periódusos rendszer még csak nagyon kevés elemből állt.Csak azokból,amik nagy mennyiségben vizsgálhatóak voltak (például szén,oxigén).Ennek ellenére Mengyelejev már előre megjósolta a 20. században felfedezett elemek létét.Ismét bizonyíték hogy nem csak tapasztalati úton lehet tudáshoz jutni.
Ja és csak most jut eszembe:Ha az idegenek adták volna a relativitáselméletet akkor Einstein nem számolt volna a téves kozmológiai állandóval.Ugyanis Einstein úgy vélte hogy a világegyetem nem tágulhat.Márpedig ez jött ki a relativitáselméletből.Ennek kiküszöbölésére Einstein elkezdte használni a kozmológiai állandóval,ami kereken 0-vá tette az univerzum tágulását.Erre mondják azt hogy a zsenik még a tévedéseikben is zseniálisak.
A dolog lényege az hogy később bebizonyosodott hogy az univezum tágul (mert egy Hubble nevű EMBER egy Humason nevű SZINTÉN EMBER kollégájával rájött) és rájöttek Einstein kozmológiai állandójának szükségtelenségére.
És kedves 5-ös.Te nem az axolotlre gondolsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!