Ti is élvezitek az ezoteria/ufo kategóriát mostanában? Vannak most már ügynökök is, reptoid flotta parancsnokok is nyilatkoznak, mi kell még ennél több kiszivárogtatás?
Figyelt kérdés
Na ufo fanatikusok, ehhez mit szóltok?2013. dec. 22. 16:09
21/25 anonim válasza:
Kedves kommentelők! A nevetek melletti ".. nevű felhasználó" azért van hogy könnyebb legyen beazonosítani titeket. (igen a reptoidok keze is benne van...)
Üdv. K
22/25 anonim válasza:
Bazzeg az Ügynökök jelenlétét én idéztem elő
Üdv, J Ügynök, aki megjátszota azt, hogy ki bannolták ;) )
23/25 Dalek Traak válasza:
Igen visszatértem és átadom az üdvözletet. Hamarosan jönnek a dalek csapatok Dalek Streel stratéga vezetésével. De csak karácsony után mert akkor nálunk is nagy Dalek Ünnep van.
24/25 anonim válasza:
Hamarosan lőtávolságon belül a Halálcsillag!
25/25 anonim válasza:
Nem élvezem a "kiszivárogtatásokat". Akkor élvezném ha igazat szivárogtatnának ki. Ami mondjuk úgy kezdődne hogy a korongrepülőket az egykori nácik fejlesztették ki, és a mai napig titokban repkednek minden felé. És hogy félre van vezetve az emberiség, 3 ujjú és gyík bőrű humanoidokról szóló meséggel, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!