Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ti is élvezitek az ezoteria/uf...

Ti is élvezitek az ezoteria/ufo kategóriát mostanában? Vannak most már ügynökök is, reptoid flotta parancsnokok is nyilatkoznak, mi kell még ennél több kiszivárogtatás?

Figyelt kérdés
Na ufo fanatikusok, ehhez mit szóltok?

2013. dec. 22. 16:09
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Kedves kommentelők! A nevetek melletti ".. nevű felhasználó" azért van hogy könnyebb legyen beazonosítani titeket. (igen a reptoidok keze is benne van...)

Üdv. K

2013. dec. 24. 11:09
 22/25 anonim ***** válasza:

Bazzeg az Ügynökök jelenlétét én idéztem elő

Üdv, J Ügynök, aki megjátszota azt, hogy ki bannolták ;) )

2013. dec. 24. 11:21
 23/25 Dalek Traak ***** válasza:
Igen visszatértem és átadom az üdvözletet. Hamarosan jönnek a dalek csapatok Dalek Streel stratéga vezetésével. De csak karácsony után mert akkor nálunk is nagy Dalek Ünnep van.
2013. dec. 24. 18:04
 24/25 anonim ***** válasza:
Hamarosan lőtávolságon belül a Halálcsillag!
2013. dec. 24. 19:32
 25/25 anonim ***** válasza:
Nem élvezem a "kiszivárogtatásokat". Akkor élvezném ha igazat szivárogtatnának ki. Ami mondjuk úgy kezdődne hogy a korongrepülőket az egykori nácik fejlesztették ki, és a mai napig titokban repkednek minden felé. És hogy félre van vezetve az emberiség, 3 ujjú és gyík bőrű humanoidokról szóló meséggel, stb.
2014. febr. 13. 08:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!