Ti is élvezitek az ezoteria/ufo kategóriát mostanában? Vannak most már ügynökök is, reptoid flotta parancsnokok is nyilatkoznak, mi kell még ennél több kiszivárogtatás?
Üdv. K ügynök vagyok. Tudodásomba jutott hogy bizonyos emberek titkos ügynököknek/kémeknek adják ki magukat. A reptoid flotta kapitányát kiiktattuk, ezért kérlek titeket hogy ne adjátok ki magatokat mindenféle idegeneknek.
üdv. K
J és K ügynök, meg a hajlott korú W ügynök.
a jelentést megkaptam, a bizottsági ülés, délután 14 órakor lesz megtartva.
a hiányzás a meghallgatásról, felfüggesztést von maga után.
Ezt csakis a Reptoidok idézhették elő,hogy míg a GYIK-on emiatt káosz uralkodik el,ők szép lassan átvegyék az oldal fölött az uralmat!
Elég az oldal nevénél lévő dekorációt megnézni.Azok a hópelyhek ugyanúgy előfordulnak egy Bostoni bár neonreklámjánál,ami mellett van egy papír írószer bolt,aminek a vezetője negyedrészt héber,és tudjuk hogy a héberek eredetileg reptoid útmutatással jöttek ki Eger várából,ami 1552-ben volt,aminek számjegyeit összeadva 13 jön ki.Ez bizonyíték arra hogy RaptorJézus 13 hópehely alakú csészealjjal fog visszatérni és minden szkeptikust bannol a -123. dimenzióba,ahol csak az "Ünnepek" topic létezik.
Mit szóltok szkeptikuskák?
(UI.:Szerintetek elmennyek másodállásban írónak?)
És most már mi dalekok is visszatértünk. Hamarosan jönnek a társaim...
Az első cselekedetem az lesz, hogy egyesével felkeresem és megsemmisítem azokat akik az én dícső nevem mögé odarakták, hogy "nevű felhasználó". Ezzel ugyanis nálunk a rang teljes megsértését jelenti.
Megsemmisíteni őket!!!
Szervusz Dalek Traak rég láttalak üdvözlöm a dalekokat remélem átadod
Üdv, J Ügynök Vagyis valamikori Jigsaw, akit kibannoltak innen. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!