Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ti is élvezitek az ezoteria/uf...

Ti is élvezitek az ezoteria/ufo kategóriát mostanában? Vannak most már ügynökök is, reptoid flotta parancsnokok is nyilatkoznak, mi kell még ennél több kiszivárogtatás?

Figyelt kérdés
Na ufo fanatikusok, ehhez mit szóltok?

2013. dec. 22. 16:09
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Na majd ha megjövünk, ecsém a szánalmas ellenállásotok megsemmisül, és mi daemonok fogunk uralkodni bolygótok felett.
2013. dec. 23. 09:57
 12/25 anonim ***** válasza:

Üdv. K ügynök vagyok. Tudodásomba jutott hogy bizonyos emberek titkos ügynököknek/kémeknek adják ki magukat. A reptoid flotta kapitányát kiiktattuk, ezért kérlek titeket hogy ne adjátok ki magatokat mindenféle idegeneknek.

üdv. K

2013. dec. 23. 12:51
 13/25 A kérdező kommentje:

J és K ügynök, meg a hajlott korú W ügynök.

a jelentést megkaptam, a bizottsági ülés, délután 14 órakor lesz megtartva.

a hiányzás a meghallgatásról, felfüggesztést von maga után.

2013. dec. 23. 13:12
 14/25 anonim ***** válasza:
Miért van mindenki neve mögött az hogy "...nevű felhasználó"?
2013. dec. 23. 15:04
 15/25 anonim ***** válasza:
Bakker az enyém mögött is ott van!
2013. dec. 23. 15:05
 16/25 anonim ***** válasza:

Ezt csakis a Reptoidok idézhették elő,hogy míg a GYIK-on emiatt káosz uralkodik el,ők szép lassan átvegyék az oldal fölött az uralmat!

Elég az oldal nevénél lévő dekorációt megnézni.Azok a hópelyhek ugyanúgy előfordulnak egy Bostoni bár neonreklámjánál,ami mellett van egy papír írószer bolt,aminek a vezetője negyedrészt héber,és tudjuk hogy a héberek eredetileg reptoid útmutatással jöttek ki Eger várából,ami 1552-ben volt,aminek számjegyeit összeadva 13 jön ki.Ez bizonyíték arra hogy RaptorJézus 13 hópehely alakú csészealjjal fog visszatérni és minden szkeptikust bannol a -123. dimenzióba,ahol csak az "Ünnepek" topic létezik.

Mit szóltok szkeptikuskák?

(UI.:Szerintetek elmennyek másodállásban írónak?)

2013. dec. 23. 15:10
 17/25 anonim ***** válasza:
*elmenJek
2013. dec. 23. 15:11
 18/25 Dalek Traak ***** válasza:

És most már mi dalekok is visszatértünk. Hamarosan jönnek a társaim...

Az első cselekedetem az lesz, hogy egyesével felkeresem és megsemmisítem azokat akik az én dícső nevem mögé odarakták, hogy "nevű felhasználó". Ezzel ugyanis nálunk a rang teljes megsértését jelenti.

Megsemmisíteni őket!!!

2013. dec. 23. 15:13
 19/25 anonim ***** válasza:

Szervusz Dalek Traak rég láttalak üdvözlöm a dalekokat remélem átadod

Üdv, J Ügynök Vagyis valamikori Jigsaw, akit kibannoltak innen. ;)

2013. dec. 23. 15:46
 20/25 anonim ***** válasza:
Itt vannak a dalekok? Akkor holnap majd az ellenállásommal fogsz találkozni. Honnan tudod, hogy ők-e az ellenállók? Onnan, hogy fegyverrel meg zászlóval rohangálnak amire az van írva hogy A Földért! Én nem leszek ott, mert karáccsonyozok.
2013. dec. 23. 21:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!