Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Üdv, J Ügynök vagyok azzal a...

Üdv, J Ügynök vagyok azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy vajon milyen okból áldozta fel magát az 1908-as években egy földönkívüli űrhajó? állítólag a darabjait is megtalálták a többi lent.

Figyelt kérdés

Egy tudós azt állította, hogy egy UFO direkt összeütközött egy

meteorral, hogy megmentse a Földet a

pusztulástól. De vajon minek tette ezt milyen okból áldozta fel magát. tény, hogy valóban megtörtént állítólag az űrhajó darabjait is megtalálták ez vajon elég bizonyíték lehet a földönkívüliek létezésére nem tudom, de valóban hihetetlennek hangzik a kérdés nem az, hogy hiszel vagy sem, hanem az, hogy hogyan magyarázod ezt lehet, hogy ideje lenne felébrednünk és elfogadnunk, hogy igen vannak? nem tudom csak azt tudom, hogy mostanság visszaesett az ezotéria színvonala... [link]

Üdv, J Ügynök UFO szakember mentalista és ismeretlen fórumozó :) )

2013. dec. 21. 19:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Heló, itt Q parancsnok.

Emberek, nincs jobb dolguk? Gyerünk, munkára, figyeljük az eget, hátha látunk helikoptereket, amire azt mondjuk hogy ,,annunaki csillagromboló volt, itt a bizonyíték". Én ma eddig 7-et számoltam, plussz 3 skynetes robot repülőt. De megyek vissza számolgatni. Meg szívni.

2013. dec. 21. 21:59
 12/18 A kérdező kommentje:

Felfogtam, hogy csak ügynökök válaszolnak, de kíváncsi lennék civil emberek véleményére is vagy egyáltalán van olyan, aki nem ügynök? Ja és, ha már válaszoltok a kérdésre esetleg valamilyen vélemény akármi?

Üdv, J Ügynök. K ügynök a múlt én a jövő vagyok. ;)

2013. dec. 21. 22:53
 13/18 A kérdező kommentje:
Egyébként most nézem a parajelenségeket a Tv2 közszolgálati csatornán Bameg. :-D
2013. dec. 21. 22:56
 14/18 Salx Narval ***** válasza:
Igen, szerintem elég lenne bizonyítéknak egy darabka az űrhajóból, pláne ha bizonyíthatóan nem földi eredetű anyagból lenne. De mivel nincs semmiféle tárgy, így csak annyit mondhatunk, hogy egy színes fantáziával megálldott tudós elmélkedett, mindenféle alap nélkül. Szóval, senki nem áldozta fel magát a földért, egyszerűen csak szerencsénk volt, hogy már a légtérben felrobbant és, hogy nem tömör szikla volt, hanem fagyott törmelék.
2013. dec. 22. 06:36
 15/18 anonim ***** válasza:

kedves ügynök szintén diator vagyok..

Ez is egy ősrégi hír!!!

nagyon le vagy maradva J ügynök én diator K ügynök vagyok.

Köztudott hogy egy meteor még a becsapódás előtt robbant fel és ez okozta a fák kidölését..

J ügynök ki van rúgva!!

2013. dec. 22. 16:13
 16/18 anonim ***** válasza:

Na ha már itt az egész Men In Black akkor elmondom a tutit:

Az az űrhajó már jó ideje keringett az űrben és közben összeszedett mindenféle port stb, míg lassan egyre több kőzetet szedett magára, mivel a legénység (valószínűleg) már nem élt így nem is tudták volna kormányozni a hajót és a föld felé sodródott. majd belépett a légkörbe égett egy darabig, majd a levegőben felrobbant.

2013. dec. 23. 10:34
 17/18 anonim ***** válasza:
A rajta lévő kőtörmelékkel együtt.
2013. dec. 23. 10:35
 18/18 anonim ***** válasza:
Ez nem Black akkor J=Jigsaw az ügynök ráadás. :))
2014. jan. 18. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!