Szerinted azért vannak itt a földönkívüliek, mert mi itt vagyunk, vagy azért vagyunk itt, mert ők itt vannak?
"Van értelme, csak kéne tudni értelmezni. -_-"" "
Nem, semmi értelme nincs, de ahogy Tibor kijavította úgy már van értelme . Azért mert mi itt vagyunk nem zárja ki azt hogy idejöjjenek, sőt pont hogy inkább elősegíti :-) Ugye kíváncsiság ...
Azért nem vagyunk itt mert ők sincsenek itt?
Hol vagyok?Hol vannak ők?Én vagyok ők?De akkor én hol vannak?
AAAAGYZSIBBADÁÁÁÁÁÁÁS!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sztem pl az űrállomáson vannak amerikai, japán és orosz földön kívüliek.
de amint lejár a küldetésük, akkor visszajönnek a földre, és már nem lesznek a földön kívül.
talán így akartad értelmezni a kérdést, kedves kérdező?
"Nem, semmi értelme nincs,"
Akkor segítek: ha értelmezed, azt jelenti, hogy elkerülnek.
Szívesen.
"Ha mi találnánk életet a Földön kívül, egyből mennénk megvizsgálni, és ez alól senki nem kivétel"
Nos, ebben egyáltalán nem vagyok biztos. Először is rögtön felmerül a kérdés, hogy képesek lehetünk-e egyáltalán odamenni. Másodsorban azt is mérlegelni kell, hogy nem veszélyes-e ránk nézve, ha odamegyünk. Nem úgy van az, hogy csak úgy odarepülünk, és vizsgálódunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!