Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Lehetséges, hogy az ufoknak a...

Lehetséges, hogy az ufoknak a holdon van a földmegfigyelő bázisuk?

Figyelt kérdés

#Hold #UFO #bázis #föld megfigyelés
2013. dec. 14. 19:07
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Én már semmin nem csodálkozom! :Đ
2013. dec. 14. 20:18
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Ja, van, tanusíthatom.Múltkor arra jártam bringával, be is hívtak egy sörre.Tök jóarcok, tiszta jót beszélgettünk.
2013. dec. 14. 20:26
 13/20 anonim ***** válasza:
A Holdon nyugodtan lehetnek bizonyos kütyük, de ez nem azt jelenti, hogy vannak is.
2013. dec. 14. 20:29
 14/20 Napkiraly ***** válasza:
valaki linkelt itt egy videót,abban benne van, hogy P+R parkolójuk van ott
2013. dec. 15. 00:04
 15/20 anonim válasza:
Nem,a Hold az illuminátusoké. Az ufók a Marson vannak, nem messze az intergalaktikus szabadkőműves páholytól.
2013. dec. 15. 10:07
 16/20 anonim ***** válasza:

"Hallottam, hogy a holdon vannak épületszerű dolgok!"

Én meg azt hallottam, hogy a Hold valójában egy nagy kerek sajt.. komolyan, kérdező, te ritka hülye vagy, ha mindent elhiszel, amit hallasz.

2013. dec. 15. 10:17
 17/20 anonim ***** válasza:

Én meg azt hallottam itt, hogy a Hold üreges (akárcsak a Föld) és benne vannak az idegenek. Meg olyat is írt valamelyik zakkant, hogy a Holdat valójában a Reptoidok építették. :D

De ezek nem igazak. Az igazság az, hogy a Holdről nem az idegenek hanem a holdnácik figyelnek minket. Bizonyított tény, hogy a Hold sötét oldalán van a bázisuk; még film is készült róla.

2013. dec. 15. 11:18
 18/20 anonim ***** válasza:

"Én meg azt hallottam itt, hogy a Hold üreges (akárcsak a Föld)"

Jajj, ez az üreges föld elmélet annyira de annyira szánalmas :D Komolyan, akik ezt elhiszik, hülyébbek, mint egy ősember.. általános iskolás fizikai ismeretekkel cáfolható, ennek ellenére egy csomóan komolyan veszik, félelmetes, hogy mennyire buták az emberek.

Az a durva az egészben, hogy a középkor és újkor idején az egyház által elbutított tömegek vallásos, dogmatikus, hiedelmekkel teli ostobaságához képest a modern korban beköszöntött a felvilágosodás, és szellemileg kivirágzott az emberiség.

Hogyan süllyedhettünk ismét odáig, hogy emberek milliói hisznek ufókban, szellemekben, mágiában, asztrológiában, távgyógyításban, és más hasonló marhaságokban?

Hiába a nagy technikai fejlődés, az emberiség szellemi fejlődése a visszájára fordult.. sötét idők jönnek. De nem is jönnek, már itt vannak..

2013. dec. 15. 13:34
 19/20 anonim ***** válasza:

Hányszor kell még elmondanom?!A Holdra 1945-ben menekültek a nácik az újfejlesztésű sauerkraut meghajtású csészealjaikkal,és a Hold sötét oldalán épült bázisukban készülnek a Meteorblitzkriegre!

Nem vicc!Itt vannak a bizonyítékok:

[link]

[link]

[link]

http://www.youtube.com/watch?v=DeAfoiN5SDw

2013. dec. 15. 17:23
 20/20 anonim ***** válasza:

A sauerkraut veszélyesebb, mint az atombomba. :-)

Kedves kérdező! A Hold karnyújtásnyi közelségben van. Boltban tudsz venni olyan teleszkópot, amellyel meg tudod magad is figyelni. De építhetsz is magadnak.

A túloldalát már végigfotózták űrszondák. (Nem is sötét)

2013. dec. 15. 18:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!