Lehetséges, hogy az ufoknak a holdon van a földmegfigyelő bázisuk?
"Hallottam, hogy a holdon vannak épületszerű dolgok!"
Én meg azt hallottam, hogy a Hold valójában egy nagy kerek sajt.. komolyan, kérdező, te ritka hülye vagy, ha mindent elhiszel, amit hallasz.
Én meg azt hallottam itt, hogy a Hold üreges (akárcsak a Föld) és benne vannak az idegenek. Meg olyat is írt valamelyik zakkant, hogy a Holdat valójában a Reptoidok építették. :D
De ezek nem igazak. Az igazság az, hogy a Holdről nem az idegenek hanem a holdnácik figyelnek minket. Bizonyított tény, hogy a Hold sötét oldalán van a bázisuk; még film is készült róla.
"Én meg azt hallottam itt, hogy a Hold üreges (akárcsak a Föld)"
Jajj, ez az üreges föld elmélet annyira de annyira szánalmas :D Komolyan, akik ezt elhiszik, hülyébbek, mint egy ősember.. általános iskolás fizikai ismeretekkel cáfolható, ennek ellenére egy csomóan komolyan veszik, félelmetes, hogy mennyire buták az emberek.
Az a durva az egészben, hogy a középkor és újkor idején az egyház által elbutított tömegek vallásos, dogmatikus, hiedelmekkel teli ostobaságához képest a modern korban beköszöntött a felvilágosodás, és szellemileg kivirágzott az emberiség.
Hogyan süllyedhettünk ismét odáig, hogy emberek milliói hisznek ufókban, szellemekben, mágiában, asztrológiában, távgyógyításban, és más hasonló marhaságokban?
Hiába a nagy technikai fejlődés, az emberiség szellemi fejlődése a visszájára fordult.. sötét idők jönnek. De nem is jönnek, már itt vannak..
Hányszor kell még elmondanom?!A Holdra 1945-ben menekültek a nácik az újfejlesztésű sauerkraut meghajtású csészealjaikkal,és a Hold sötét oldalán épült bázisukban készülnek a Meteorblitzkriegre!
Nem vicc!Itt vannak a bizonyítékok:
A sauerkraut veszélyesebb, mint az atombomba. :-)
Kedves kérdező! A Hold karnyújtásnyi közelségben van. Boltban tudsz venni olyan teleszkópot, amellyel meg tudod magad is figyelni. De építhetsz is magadnak.
A túloldalát már végigfotózták űrszondák. (Nem is sötét)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!