Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mi a véleményetek a paleoasztr...

Mi a véleményetek a paleoasztronautikáról?

Figyelt kérdés
Tehet hogy réges rég idegenek jöttek ide és segítették a civilizácik fejlődését.
2013. dec. 10. 20:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Ötletelni jó, engedjük szabadon a fantáziánkat. Régebben olvastam sok Däniken könyvet, vannak érdekes ötletei. Szerintem nincs abban semmi tudományellenes, hogy valaha idegenek hozták létre, vagy segítették a civilizációnkat.

Nem kevésbé fantasztikus az sem, hogy egy nagyhatalmú valaki, hat nap alatt teremtett eget - földet a hetediken megpihent. Ezen kevésbé ütközünk meg valamiért.

De ezek ötletek, agytorna, hipotézis, feltételezés. A gond akkor jön, mikor tényként közölnek egyesek vadabbnál vadabb elképzeléseket.

2013. dec. 10. 20:20
 2/11 anonim ***** válasza:
0%

Persze,hogy segítettek.

Minket azért hoztak létre, mert az ő fajuk kihalásra volt ítélve.

Nekünk adtak egy esélyt, hogy ne járjunk így.

2013. dec. 10. 21:10
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Meg az is lehet, hogy nem.
2013. dec. 10. 21:37
 4/11 anonim ***** válasza:
78%
Érdekes elmélet. De ennyi, semmi több. Zéró bizonyíték, és semmi ráutaló körülmény, szóval egy érdekes mese, kb. ennyi.
2013. dec. 10. 21:45
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Lehet. De azért nem kell túlzásba esni. Az a baj, hogy ezek az emberek, akik hisznek benne, mindenben ufókat, meg földönkívülieket látnak. Betegesen hisznek benne csomóan. Valaki még a Mona Lisában is földönkívülieket lát :D Az ősi idegenek című sorozat szerintem nem a legrosszabb, sőt vannak benne jó részek, de a nagy része hülyeség.
2013. dec. 10. 22:15
 6/11 anonim ***** válasza:
0%

nézd meg a prometheus című filmet.

nekik készült, több utalás is van a filmben erre, vagyis inkább az egész film erről szól.

még eddig azt furcsállom, h senki nem linkelte be vmelyik online oldalról a filmet, mint hivatkozási alap, és valóban megtörtént esemény...

2013. dec. 10. 22:38
 7/11 anonim ***** válasza:
0%
Igen a Prometheust nézzétek meg, mert alap film . Én már alig várom a 2. részét :-)
2013. dec. 10. 22:45
 8/11 anonim ***** válasza:
Lehetséges. A múltból maradt meséket, és egy es építményeket lehet ezzel is magyarázni. De cáfolhatatlan bizonyíték még nincs ilyenról, így elég, ha sci-fi szinten marad ez a gondolkodás.
2013. dec. 11. 02:07
 9/11 anonim ***** válasza:
42%
Mint a Hófehérkéről és a hét törpéről.
2013. dec. 11. 04:35
 10/11 anonim ***** válasza:
Paranoia egy súlyos betegség párdon én már ufóhívő vagyok muszáj azt mondanom, hogy aha jönnek, de igazából nemtom. UFF! Jigsaw J Ügynök 10-es
2013. dec. 11. 07:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!