Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Egy UFÓ invázió ugyanolyan...

Egy UFÓ invázió ugyanolyan lenne, mint a világok harcába a filmbe?

Figyelt kérdés

Most nézem a Tom Krúise féle világok harcát, amibe a tripodok leigáznak minket. Ilyen lenne lehet egy ufóinvázió is?

Lehet mélyen a föld alatt van valami elásva, amit még nem találtunk meg ? Hiába lő rájuk a honvédség lepattan minden ?

Lehet olyan, hogy rádobnak atombombát és semmi kárt se tesz bennük, mert pajzsuk van? Lehet ilyen?

2013. dec. 8. 22:03
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:

Ha az idegenek meg akarnak támadni minket szerintem két variáció lenne

Ha gyorsan kell nekik a bolygónk az űrből kezdenek bombázni minket a föld légkörébe való belépés nélkül,és egy ilyen támadással szemben tehetetlenek vagyunk és még harcolniuk sem kell velünk!

Ha nem sietnek sehová és kivárásra játszanak,akkor még leigázniuk sem kell minket elég ha felajánlják a segítségüket adnak nekünk olyan gyógyszereket amit nem ismerünk.És pl felajánlanak egy az öregedést lassító szert is, ezt úgy is beadatná minden ember magának mert bennünk van a túlélés ösztöne vagyis minél tovább szeretnénk élni.De ebbe a szerben lenne egy súlyos mellékhatás vagyis nemző képtelenné tenné a fajunkat!Sok időbe telne de így kihalnánk vagy csak nagyon kevés pár száz ezer ember maradna a földön őket meg befognák szolgának! persze ez amit írtam ez is csak egy fikció kitalált cio.Ebből csak annyit akartam kihozni ,hogy egy világ leigázásához nem feltétlenül kell erőszakot és tömegpusztító fegyvereket,biofegyvereket, használni!

2013. dec. 11. 15:48
 52/55 anonim ***** válasza:

"Ha gyorsan kell nekik a bolygónk az űrből kezdenek bombázni minket a föld légkörébe való belépés nélkül,és egy ilyen támadással szemben tehetetlenek vagyunk és még harcolniuk sem kell velünk!"

Vannak rakétáink, amiket kilőhetünk az űrbe, szóval nem vagyunk teljesen tehetetlenek. Másrészt elbújhatunk föld alatti helyeken, persze rengeteg embernek nem lenne hely, de sokan túlélnék így is.

Ráadásul a föld teljes felszínén bombázni nem tudnának ők sem.

"Ha nem sietnek sehová és kivárásra játszanak,akkor még leigázniuk sem kell minket elég ha felajánlják a segítségüket adnak nekünk olyan gyógyszereket amit nem ismerünk"

És ki az a hülye, aki bevenne egy földönkívüliek által adott gyógyszert csak úgy, anélkül hogy megvizsgálta volna? :D Azért ne egy tyúk intelligenciájával mérd már össze az emberiséget :D

Ha adnának gyógyszert nekünk, bármilyet is, az ugyanúgy keresztülmenne a szokásos eljárásokon, kivizsgálnák az összetételt, megpróbálnák megállapítani a várható hatást, aztán állatkísérletek, aztán önkénteseken végzett tesztek, stbstb.

Ilyesmivel nem tudnának minket elpusztítani.

2013. dec. 11. 15:54
 53/55 anonim ***** válasza:

Azután gondoltam mikor már nagyon közeli kapcsolatba kerültünk velük,te se vizsgáltatod be azt a gyógyszert amit a gyógyszertárba kapsz úgy, hogy ki tudja mi van bennük!

A gyógyszereket hiába vizsgálnák mikor nem földi anyagokból készülnének így azt sem tudjuk mi a hatása és ha ez a nemzőképtelenségi mellék hatás pont az ember DNS-ére van kódolva vagyis olyan vegyület van benne ami ártalmatlan ,de a mi testünk valamelyik kémiai anyagával keveredve jön létre ez a nemzőképtelenné tévő hatás! Akkor hiába tesztelgetik állatokon!!A teljes nemzőképtelenséget sem egyből gondoltam hanem szép lassan fokozatosan pár száz év alatt.Mivel a hosszú élet tartam miatt amúgy is kevesebb születendő gyerekre lenne szükség főleg a mostaninál is nagyobb túlnépesedés elkerülése miatt valószínűleg születés szabályozás is be lenne vezetve.Így még fel se tűnne senkinek ,hogy mi történik csak akkor mikor már késő!

Hidd el ha annyira okosak úgy is megoldják ezt.Csak lásd a világ vezetői is mennyire manipulálják az embereket egy választáson elég ha csak itt Magyarországon nézed ígérnek fűt fát és az emberek beveszik!

A föld alá bújáshoz meg annyit örökre nem maradhatunk a föld alatt készleteink végesek,viszont ha nekik jön az után pótlás akár meddig tüzelhetnek minket.Annyi rakétánk meg nem hiszem ,hogy van amivel egy armadát le lehetne szedni és még az is benne lehet a pakliba, hogy hatástalan ellenük pajzs,ismeretlen szinte sérthetetlen anyagból készült burkolat,vagy csak egyszerűen kilövik a rakétáinkat stb!

Persze amiket én is írtam csak spekulációk,mert kuvára nem tudom mi történne egy földönkívüli támadás esetén!:D

Ez mind mind csak a képzeletem szüleménye és ebben a pilanatban találtam ki mint elmélet!XD

2013. dec. 11. 17:50
 54/55 anonim ***** válasza:

"Nem tudhatom, hogy másnak e tájék mit jelent, nekem szülőföldem itt e lángoktól ölelt kis ország"

Radnóti

Ha az idegeneknek a föld új otthont jelentene, elsöpörnének, megszállnák a földet... Ez millió módon történhet... Gépek ? Ki tudja, az esély rá : kevés...

2013. dec. 12. 05:15
 55/55 anonim válasza:
Hátszerintem veled végeznének elősször....... De amugy be vagy szííívva...
2013. dec. 15. 17:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!