Mi a véleményed azokról a szkeptikusokról akik még a földönkívüli bakteriális életet is lehetetlennek tartják?
Ezt mondjuk én is furának tartottam... Először csak a kérdést olvastam el, választ írtam rá, aztán olvastam, hogy ki írta ki. De már nem akartam a külön hozzászólásban szóvá tenni...
Lehet, hogy mégis megváltoztatható a világ?
Az szerintem nem bűn ha az indoklását bemásolom :
"Ha elfogadod azt a tudományos feltevést, hogy az élet kialakulása előtt az aminosavak léptek kapcsolatba, és az aminosavak alkotóelemeit a napfény hozta reakcióba, kikövetkeztethető, hogy ez a sejtszerű életforma csupán a földön lehet jelen. Tehát sem a Marson sem bárhol másutt nem lehetséges. Az emberi lélek mint társadalmi létforma csak ehhez a sejtszerű életformához kapcsolható. "
Amúgy miért érdekes, hogy ki írta ki a kérdést ? Én sose azt nézem ...
Én se azt nézem. Már vagy a 6. választ írták be, mire észrevettem :)
Mellesleg, az érvelésben cseréld ki a "napfény" szót "csillagfény"-re. Azt hiszem, ez nem nagy kérés. Viszont máris látszik, mennyire nincs semmi összefüggés abban, amit írt. Legalábbis érv gyanánt.
Igazából semmi véleményem nincs, hiszen a szkeptikusok többsége azt mondja, hogy lehet földönkivüli élet a világürben. De kétlik azt hogy itt lennének a földön és hogy látogatnának minket.
Sajnos egyre kevesebb a szkeptikus, mivel komoly források milliói jelnnek meg.
Üdv: diator
diator
Nem a szkeptikus kevesebb, hanem az őrültek lettek többen, akik olyanokat mondanak hogy mindig elviszik őket, meg hogy folyamatosan kommunikál velük.
A kérdésre meg már minek válaszolni, az első válaszolók mindent elmondtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!