Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Végig a földönkívüliek jelente...

Végig a földönkívüliek jelentek meg az embereknek?

Figyelt kérdés

- 1950-es években több ember is arról számolt be, hogy felvették a kapcsolatot velük a földönkívüliek. Mindnek ember szerű alakja volt,de fényesség vette körül őket, mintha nem is teljesen fizikai entitások lennének. Ruházatuk kezes lábas, derekukat összekötő övvel. Bizonyos információkat adtak át az embereknek, tanították őket

- 1917-ben Fátima városában három kisgyermeknek jelent meg a "Szűz Mária". Legalábbis az egyház vele azonosította a jelenést. A gyerekek szerint a lény nem teljesen volt fizikai, fényesség vette körül és egyberuha volt rajta, egyfajta lepellel. A gyerekeknek információkat adott át, amit egyikük folyton le is írt, majd a Vatikán a 3.-at titkosította is. Évtizedekkel később feloldották a titkosítás alól, de valószínűleg nem a valódi levelet mutatták be a nagyközönségnek, mert semmi olyat nem tartalmazott amit titkosítani kellene, valamint saját korábbi kijelentésüknek mondtak ellent. Az utolsó jelenésnek !7 EZER! szemtanúja volt, amikor egy fényes napszerű gömb játszott az égen, ami saját tengelye körül forgott majd egyszer csak eltűnt.

-A Bibliában is találkozunk hasonló leírásokkal, amikor bizonyos próféták isteni kinyilatkoztatásban és jelenésekben van részük. Ezeket is mindig fényesség veszi körül és a tanítják a prófétákat, akik aztán bőszen beszámolnak a velük megesett dolgokról

-1823-ban egy magát Moróninak nevezett angyal jelent meg Joseph Smith szobájában, nagy fényességben és felszólította a fiút, hogy a helyi palmyrai erdőben egy fa törzsében arany lemezeket helyezett el. Minden évben látogassa meg a helyet, de a lemezeket nem viheti el, amíg azt meg nem engedi neki. Az évek alatt Moróni tanította Smitht és csak 1830-ban vehette át a lemezeket, majd a rajta írott tanítások alapján megalapította a Mormon egyházat. Morónin ugyanolyan ruha volt, mint az 1950-es évekbeli "jelenéseken"

ÖSSZESÍTVE: Az emberiséget végig kísérik ezek a jelenések és mindben megtalálható a közös nevező: A lény szinte hogy "fénylény", a ruhája mindig hasonló, azonos és mindegyik tanító jelleggel jelenik meg. Jól lehet látni a tervezettséget az egész mögött: pl. Smithnek sem egyből mutatták meg a táblákat és mondott el neki mindent Moróni. Pedig megtehette volna ha ő tényleg Isten angyala. De valószínűleg nem az volt, hanem egy idegen intelligencia ami FOKOZATOSAN adagolja a tudást az illetőnek. És ez minden ilyen történetben fellelhető.

Mi a véleményetek?

Biztos nagy többségben szkeptikusok lesznek. Tőlük azt kérdezném, hogy ha nem földönkívüliek, akkor mégis mi ez az egész, hogy folyton ugyanaz jelenik meg, de az adott történelmi korban csak másként nevezi? Ez egy globális jelenés vallástól, kortól stb. független.

Üdv, George Adamski ( a valódi, nem a troll)

2013. dec. 2. 21:25
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Ezzel egyáltalán nem értek egyet.

De elárulom neked elolvastam a 2 bölcs miatt (Anna meg nemelfogult). A wikipédiásat olvastam, nem tudom melyiket kellett volna. De... most komolyan, 7-10 évesekről beszélünk.

414 szintjére ne süllyedj le, ő nem troll, komolyan gondolja amit ír, az biztos.

2013. dec. 4. 21:10
 32/34 nemelfogult ***** válasza:

Hát nem tudom mit olvastál végig... Fatima. Ezt kerested?

Akkor egyrészt már meg kellett volna találjad, hogy ez tényleg egy nagyon bizar esemény volt több ezer ember szemeláttára. ilyen méretű közös hallucinációról vagy elmebetegségről senki nem hallott. Ezt mai napig nem tudták megmagyarázni. Hogy ki, hogy értelmezi (az egyház vallási csodaként, mások ufo-ként) végül nem veszi el a tényt, hogy valami rendkívüli történt.

És, hogy a gyerekeken nevetsz... hat hónapig, hat alkalommal történt meg a találkozásuk a lénnyel, ha jól emlékszem. Szerintem pont ezért hihetőbb, mintha felnőttek (mondjuk az egyház) kreálta volna a történetet. Egyébként az egyház egy ideig nagyon nem jó szemmel nézte, de ez más kérdés.

2013. dec. 4. 21:20
 33/34 anonim ***** válasza:

nemelfogult

Amiről te beszélsz az azt hiszem az októberben volt, és állítólag 70ezren látták. Ha jól emlékszem. Én a történetet olvastam el, ami ha jól tudom májusban volt. Azt hiszem ugyanazon a napon 10-en akárhányadikán, de ez nem lényeg. Majd megnézem lehet félreolvastam vagy fordítva van.

2013. dec. 4. 21:32
 34/34 nemelfogult ***** válasza:
Nem emlékszem a hónapokra, de a sztori egy folyamat volt, ami végül a sokezer ember előtti anomáliához vezetett. Legalábbis úgy gondolom, hogy a kérdező is a teljes folyamatra utalt. Nincs kialakult véleményem róla, hogy ott mi történt, de annyi bizonyos, hogy nem kamu sztoriról van szó.
2013. dec. 4. 21:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!