Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Végig a földönkívüliek jelente...

Végig a földönkívüliek jelentek meg az embereknek?

Figyelt kérdés

- 1950-es években több ember is arról számolt be, hogy felvették a kapcsolatot velük a földönkívüliek. Mindnek ember szerű alakja volt,de fényesség vette körül őket, mintha nem is teljesen fizikai entitások lennének. Ruházatuk kezes lábas, derekukat összekötő övvel. Bizonyos információkat adtak át az embereknek, tanították őket

- 1917-ben Fátima városában három kisgyermeknek jelent meg a "Szűz Mária". Legalábbis az egyház vele azonosította a jelenést. A gyerekek szerint a lény nem teljesen volt fizikai, fényesség vette körül és egyberuha volt rajta, egyfajta lepellel. A gyerekeknek információkat adott át, amit egyikük folyton le is írt, majd a Vatikán a 3.-at titkosította is. Évtizedekkel később feloldották a titkosítás alól, de valószínűleg nem a valódi levelet mutatták be a nagyközönségnek, mert semmi olyat nem tartalmazott amit titkosítani kellene, valamint saját korábbi kijelentésüknek mondtak ellent. Az utolsó jelenésnek !7 EZER! szemtanúja volt, amikor egy fényes napszerű gömb játszott az égen, ami saját tengelye körül forgott majd egyszer csak eltűnt.

-A Bibliában is találkozunk hasonló leírásokkal, amikor bizonyos próféták isteni kinyilatkoztatásban és jelenésekben van részük. Ezeket is mindig fényesség veszi körül és a tanítják a prófétákat, akik aztán bőszen beszámolnak a velük megesett dolgokról

-1823-ban egy magát Moróninak nevezett angyal jelent meg Joseph Smith szobájában, nagy fényességben és felszólította a fiút, hogy a helyi palmyrai erdőben egy fa törzsében arany lemezeket helyezett el. Minden évben látogassa meg a helyet, de a lemezeket nem viheti el, amíg azt meg nem engedi neki. Az évek alatt Moróni tanította Smitht és csak 1830-ban vehette át a lemezeket, majd a rajta írott tanítások alapján megalapította a Mormon egyházat. Morónin ugyanolyan ruha volt, mint az 1950-es évekbeli "jelenéseken"

ÖSSZESÍTVE: Az emberiséget végig kísérik ezek a jelenések és mindben megtalálható a közös nevező: A lény szinte hogy "fénylény", a ruhája mindig hasonló, azonos és mindegyik tanító jelleggel jelenik meg. Jól lehet látni a tervezettséget az egész mögött: pl. Smithnek sem egyből mutatták meg a táblákat és mondott el neki mindent Moróni. Pedig megtehette volna ha ő tényleg Isten angyala. De valószínűleg nem az volt, hanem egy idegen intelligencia ami FOKOZATOSAN adagolja a tudást az illetőnek. És ez minden ilyen történetben fellelhető.

Mi a véleményetek?

Biztos nagy többségben szkeptikusok lesznek. Tőlük azt kérdezném, hogy ha nem földönkívüliek, akkor mégis mi ez az egész, hogy folyton ugyanaz jelenik meg, de az adott történelmi korban csak másként nevezi? Ez egy globális jelenés vallástól, kortól stb. független.

Üdv, George Adamski ( a valódi, nem a troll)

2013. dec. 2. 21:25
1 2 3 4
 11/34 nemelfogult ***** válasza:

Ezt Jacques Valleetól lenne jó megkérdezni, ő foglalkozik ezzel a témával a legintelligensebben.

Örülök, hogy az eredeti Adamskit kérdez itt és nem az agyament névrokona:)

2013. dec. 3. 12:46
 12/34 anonim ***** válasza:

Az első cikked az 50-es éveknél elég rossz. Egy kezemen megtudnám számolni azt a több embert. Meggyőzőbb is lehetett volna. Szóval az első rész elég gyenge.

Aztán ott van 1927-es rész. Hát nem is tudom. Nem azt mondtátok, hogy csak azoknak jelennek meg, akik méltóak rá? Mindenki szóba jöhet, kivéve a kisgyerekeket, akiknek óriási a képzelőereje. Mellesleg pont 3 kisgyereknek. A 3 az a legnépszerűbb meseszám (3 fejű sárkány, 3 kívánság, 3 próba és társai).

Na a kedvencem. A bibliás. Nem csoda, hogy pont a ,,3" gyerek után írtad. A biblia alapból egy mese. Esti mesének egynek elmegy.

1823, Joseph Smith, egy ember. A mennyiből? Az, meg hogy ugyanolyan ruha volt rajta az 50-es években, az mit számít? Ha most azt mondom hogy tegnap itt volt valami, és ugyanolyan ruha volt rajta, akkor az csak Moróni vagy ki lehet. Ja és hol vannak a lemezek?...Gondoltam.

Na meg azt sose írjátok oda, hogy miért csak 1 embernek adják a tudást? Illetve miféle tudást?

414

Neked adhatnának tudást ha már olyan nagy spanok vagytok az idegenekkel. És mondj egy bizonyítékot amit ellehet fogadni. Akkor híres is lehetsz.

,,Az összes szkeptikus tagadó félnek a változástól, de megkértem őket hiszen halandó emberekről van szó, akik tagadják ami számukra nem logikus mert nem értik a logikát"

Ember legyen a talpán, aki ezt el tudja értelmesen olvasni és érti is. De egyenlőre csak Adamsky érti. Vagy csak mert nem raboltak el az űrhajójukra még engem? Mert a te helyesírási tudásodat tuti űrlényektől kaptad. Inkább iskolába jártál volna Adamsky-val együtt, nagyobb tudást szereztél volna. Jah vagy nem is a földön vagy? Akkor bocsi...

2013. dec. 3. 12:47
 13/34 anonim ***** válasza:

Sajnos ez, bizonyitéknak kevés.

Egyes emberek látták.... . Kik voltak ők? Miért pont ők? Erre sincs igazán elfogadható válasz - ez a gond.

2013. dec. 3. 16:00
 14/34 A kérdező kommentje:

Nem mondtam hogy ez bizonyíték, hanem érdekes hogy mindig ugyanaz tér vissza.

A 10-es azt írta hallucináció. Tessék, akkor mond meg nekem hogy miért ugyanazt haluzza be mindenkit. Miért pont ugyanazt az alakot? Meg kell lennie az okának.

A hallucinációt teljesen elvetném egyébként, a fátimai jelenést 7 ezren látták, hihető marhára hogy 7 ezer ember is ugyanazt haluzza be, ráadásul úgy, hogy előtte bejelentette a jelenés hogy megfog jelenni ekkor és ekkor.

"Nem azt mondtátok, hogy csak azoknak jelennek meg, akik méltóak rá? "

Egyszer sem mondtam ilyet.

"Esti mesének egynek elmegy. "

Túlzás, a Bibliát persze nem szóról szóra kell elhinni, de sok esetben a valóságot írja le. Valós történelmi eseményt, helyeket, amit aztán a régészet meg is talál, felfedez.

A többi írást nem nagyon tudom komolyan venni.

"egymásnak ellent nem mondó eseményt "

Miért is mond magának ellent?

2013. dec. 3. 16:12
 15/34 anonim ***** válasza:

#14:

>egymásnak ellent nem mondó eseményt

>ellent nem mondó

>ellent NEM mondó

>NEM

Érted :)

Arra akartam utalni, hogy ezek a dolgok egymásnak nem mondanak ellen (szép szóval konzisztenesek), de ez önmagában nem jelent közöttük semmilyen ok-okozati összefüggést. Az, hogy nem zárják ki egymást, nem jelenti azt, hogy bármi közük van egymáshoz.

2013. dec. 3. 16:51
 16/34 anonim ***** válasza:

,,Túlzás, a Bibliát persze nem szóról szóra kell elhinni, de sok esetben a valóságot írja le. Valós történelmi eseményt, helyeket, amit aztán a régészet meg is talál, felfedez."

- Figyelj, ha összekapom magam és írok egy olyan könyvet,ami arról szól hogy eljöttek ide a reptoidok, és elhagytak a szahara keleti részén egy ionágyút körülbelül Krisztus előtt 100-ban, tudod hány ember elfogja hinni és elmegy megkeresni?

Na az nagyon túlzás, hogy sok esetben a valóságot írja le. Na hány oldalas a biblia? Mennyi ebből az, ami igaz belőle? Na látod.

Múltkor is találtak valamit (megnem mondom mit, elfelejtettem) ami állítólag jézusé volt, aztán kiderült hogy hamis.

Apropó jézus. A töri tanárom mondta anno, hogy történelmileg igazolt. Az lehet. De amit állítanak róla hogy feltámadt meg ő csinált minket az túlzás, ilyet senki nem tud (embert az tudok csinálni, na de ő csaj nélkül űzte az ipart! :-D )

Mellesleg miért van 2 biblia? Én még nem olvastam soha, nem vagyok hívő, egyszer voltam templomba akkor is csak megkereszteltek (házassághoz majd egyszer).

De te annyira akarod itt nekünk magyarázni, hogy itt jártak a földönkívüliek. Csak miért van az, hogy pár emberrel lépnek kapcsolatba? Az a 7ezer ember most mi, de komolyan. Ez egy falu. Ahol tudni illik a pletykátat szeretik terjeszteni. Én már csak tudom. Faluba laktam 5 évet, hát gyorsabban megtudta anyukám a dolgokat, arra se volt szükség, hogy elmondjak neki bizonyos dolgokat, már tudta. Egy ilyen sztori abba az időben meg fénysebességgel terjedt. De eltudm képzelni:

-Te Béla, láttad az a zöld izét a templom előtt?

- Ő, most hogy mondod... Igen

1. Interjú:

-Tényleg volt ott egy fénylő izé?

- Hát a Sanyi azt mondta.

2. Interjú:

- Sanyi úr, azt mondták látott egy fénylő izét, igaz ez?

- A Pisti mondta, ő meg nem hazudik.

3. Interjú

Ugyanez más nevekkel

Utolsó interjú:

-Azt mondják ön látott egy fénylő valamit. Milyen volt?

- Ő... hát igazából mindenki ezt beszéli.

Ez ilyen lehetett.

2013. dec. 3. 17:05
 17/34 A kérdező kommentje:
Félreolvastam!:) Nem láttam a NEM szót :DD
2013. dec. 3. 17:06
 18/34 anonim ***** válasza:

414

Egy szóval nem mondtam hogy nincsenek.

De tudod mit fogtok elérni a túlzott űrlényes sztorijaiddal? Azt, hogy senki se fogja elhinni. A te sztorijaid hogy elvittek meg mindig elvisznek... Hát még viccnek is rossz. És ilyenek rohangálnak az utcán. Te jó ég. Ha továbbra is ezt állítod, hogy jönnek, itt vanak köztünk, invázió lesz, elvittek, műholdat raktak a s*ggedbe, senki se fog hinni még ha láttál is valamit. Ez már pszichiátriai eset, vagy több.

És aki nem hiszi el, hogy itt vannak, meg majd jönnek aztán becsicskulunk, az hitetlen? Nem vagy tisztában a hit fogalmával. Ráadásul amiket írsz 90 százaléka olyan értelmetlen, hogy egyszerűen lehetetlen elolvasni.

Jó, majd felelek a bűneimért azoknak. De azt nem fogják megköszönni meg félválról venni...

2013. dec. 3. 18:09
 19/34 A kérdező kommentje:

Világvége befejezhetnéd már...

Szidod a Bibliát, holott azt mondod nem olvastad.

Akkor mi a fenéről beszélünk?

Attól hogy fedeznek 1-2 leletet, amiről kiderül hogy hamis mi köze van a Bibliához?

ilyen alapon ha találnak másik témában hogy hamis, akkor dobjuk ki a történelmet? Hamisítók mindig is voltak és lesznek.

" Az a 7ezer ember most mi, de komolyan. Ez egy falu. Ahol tudni illik a pletykátat szeretik terjeszteni. "

Ebből is látszik, hogy még a sztorit sem ismered.

7 ezer ember volt OTT A HELYSZÍNEN, nem utólag hallotta. Meg nem is annyi a falu létszáma, csomó helyről özönlöttek oda. Ennyit a pletyka verziódról.

414 meg csak trollkodik, nem kell vele foglalkozni.

2013. dec. 3. 19:43
 20/34 anonim ***** válasza:

Az első részletedből:

,,Attól hogy fedeznek 1-2 leletet, amiről kiderül hogy hamis mi köze van a Bibliához"

Olvasd vissza. Találtak valami izét (azóta se jutott eszembe, hogy mi az), ami valami tanításához kapcsolható, de kiderült hogy hamis. Mint ahogy biztos több is van, de most nem jut eszembe semmi.

A második részletből:

Hova írtad le azt a 7ezret? Jó hogy nem ismerjük a sztorit, ha csak az 1%-át mondod el.

414 meg nem trollkodik, szimplán beteg. De már a pszichiátrián van.

Ja, te is befezezhetnéd, nem kell mindent elhinni. Lásd az én ,,bibliás" sztorim, a 16-os komment.

2013. dec. 3. 20:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!