Tudsz olyan EU-s támogatást melyel finanszírozni lehetne egy amatör UFÓ kutatást?
Most még csupán egyetemi hallgató vagyok, azonban a későbbiekben UFÓ kutatással szeretnék foglalkozni. Tenném ezt nem csak a saját kedvemre, hanem az emberiség javára. A megosztott technikai és természettudományos információkat megosztanánk az emberiséggel, mely az a bolygó fejlődését szolgálná.
Éppen ezért úgy gondolom, hogy cserébe a társadalom a kezdeti kutatómunka beindítását segítené, visszanemtérítendő támogatás formájában. Ez így korrekt, mivel egy ilyen kutatás beindításához nem csekély anyagi forrás szükséges.
Szerény kérdésem az lenne, hogy tudsz-e olyan lehetőségről, melynek keretében az EU-ból lehívható egy ilyen jellegű anyagi támogatás. Kisfaludy György időfizikus az idő szerkezetének számítógépes kutatásához is kapott állami támogatást a szocializmusban [link] akkor mivel az Unió sokkal sokrétűbb testületekből áll, gondolom ezt is támogatnák.
Kutatási potenciálok ebben lennének :
-Regressziós hipnózissal az eltérítetteken visszautaznánk az eltérítésre és beazonosítanánk az idegen űrhajón lévő műszaki eszközöket és rekonstruálnánk azokat, mivel meg tudnánk nézni hogyan nézett ki és mire használták, így ez a kontaktok segítségével működőkées lenne
-Felvennénk az összes lehetséges kontaktal a kapcsolatot, amibe olyan amatör kontaktok is beletartoznak, akikről a C.I.A nem tud pl 404, Szentheliy Árpád és hasonló hétköznapi "géniuszok,kiválasztottak" és hipnózissal vagy kontakt információkon keresztűl az idegenektől megtudnánk technikai és természettudományos ismereteket, melyet az emberi társadalomnak átadva robbanásszerű fejlődés váltható ki !
-Amatőr szintű UFO megfigyelés, melyben a negatív idegenek hadieszközökkel való lézerágyúzása is bele tartozna, ezzel segíteni egyrészt a pozitív idegenekkel való kontakt megtartását, mert a negatív idegenek ezt akadályozzák és másrészt az emberiség javára teszteljük az idegen űrhajók gyenge pontjait.
Milyen segítőkész javaslatod lenne? Milyen anyagi támogatást lehetne ehhez lehívni az unióból?
Prödl Annácska nem szeretnék titokban kutatni az 54-es körzetbe mindennap bemenni lefuttatni az antigravitációs hajtómű tesztjeit és közben hallgatni az emberiség elől. Ez nem én vagyok ! :-)
Nyíltan kiteregetni mindent az ufókról. Az az igazság. Ez szükséges, az emberiség bátor szembenézése az extradimenzionális reptoidekkel.
Kisfaludy György "időfizikusnak" azért van szabadegyeteme, mert a tudomány elzárkózik a felfedezései elől ! Nem merik bevallani a nebulóknak, hogy ostobaságokat tanítottak évtizedekig, erre jön egy iskolázatlan ember és űbereli őket.
A gravitációs távcsövet ma sem képes a tudomány készíteni, ellenben Kisfaludy György "időfizikusnak" SIKERÜLT. http://www.youtube.com/watch?v=86DGbTjsGRg
Szentlélek nem egyenlet, hanem időkiáradás ! Lényeges különbség. Olvasd el a könyveit, azt megérted talán
" Ja, nem, bocs, ő is járt a Huniversitas Szabadegyetem nyári kurzusára, ahol az "időfizikusokat" képzik - egyetlen nyári kurzus alatt!!! "
Ezentúl napi szinten együtt kutatnak, azaz napioktatás is van. Menj el te is és végezd el, ha egyáltalán értelmileg képes vagy rá :D....kétlem
Pedró ! El kell kezdeni a kutatásokat valahol, csak így lesz idővel valami. Róma se egy nap alatt készűlt, azt nem mondom, hogy az első tőrténetből rekonstruáljuk az örökmozgót meg időgépet, de lassú kitartó fejlődéssel igen.
#11 Kisfaludynak azért van szabadegyeteme, mert amiket állít, tudományosan nem állják meg a helyüket. Jó példa a gravitációs távcső. Ahogy a videóban mondja: "egy olyan lehetetlen dologba vágtam a fejszémet, hogy én a gravitációs hullámokat is láthatóvá fogom tenni". Ebből tökéletesen kiderül, hogy fogalma sincs, mi az a gravitációs hullám, de aki elhiszi, annak sem. Ez persze önmagában nem lenne gond, de az ilyen ne akarja már jobban tudni egy olyannál, aki egész véletlenül tényleg tanult általános relativitáselméletet.
"időkiáradás"
He?
"Róma se egy nap alatt készűlt, azt nem mondom, hogy az első tőrténetből rekonstruáljuk az örökmozgót (...)"
Rómát meg lehet építeni, az örökmozgót nem, ezt leszámítva nagyon jó hasonlat.
#15 Csak gondoltam, ha már így kijelented, hogy nekem fogalmam sincs a gravitációról, biztos meg tudod mondani, hogyan kell gravitációs hullámokat képpé alakítani.
Egyébként nem, Kisfaludy csak állítja, hogy mért gravhullámokat. Egyelőre ott tartunk, hogy 100 milliókat ölnek dollárban a gravitációs hullám detektorokba, de eddig még nem volt pozitív észlelés (bár a 90-es években valamikor adtak egy Nobelt a gravhullám közvetett kimutatásáért, de ez nem ugyanaz). Amennyire tudom (bár nem ezzel foglalkozom, de legalább tanultam áltrelt), a legtöbb projekt ott tart, hogy növelik az érzékenységet, ezzel egyidőben a zavaró hatások jelalakjait próbálják összegyűjteni. Ugyanis az egyik legnagyobb probléma a földi detektorokkal, hogy minden vackot érzékelnek, egy km-ekre elhaladó kocsit is, pl., de ha van itt valaki, aki ebben jártasabb, majd pontosít. Na, többek között ezért nem működhet az a detektor. Nevezzük detektornak, a távcső szó abszurd. De ha jól emlékszem, az egy mondjuk méterszer méteres eszköz, nagyságrendileg. A mai technika mellett leginkább Michelson-interferométerekkel van lehetőség gravitációs hullám detektálására, de ezek az eszközök több km-esek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!