Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Miért utálják itt GeorgeAdamsk...

Miért utálják itt GeorgeAdamski-t és Prödl Annát?

Figyelt kérdés
2013. nov. 20. 18:25
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
70%
Annát azért mert akkora butaságokat tud írni, hogy nem fér bele a telefonomba, így át kell mennem pc-re és az LCD monitort is le kell cserélnem a régi nagyra, hogy el bírjam olvasni! Amúgy én nem utálom! Sőt bírom, mert hatalmasat tudok rajta nevetni! :D de ezzel mindenki így van! :)
2013. nov. 20. 18:42
 2/22 anonim ***** válasza:
Na ez kemény kérdés. Mivel nem ismerem őket, személyesen szívesen beszélgetnék velük. Úgy sokkal jobb, mint itt ezen az oldalon. Itt aztán azt írok nekik, amit akarok (sose jót), de élőbe elbeszélgetnék velük az ilyen dolgokról, ott elmondanám hogy mit gondolok róla, nem úgy mint itt, hogy odaírom ,,hogy te hülye vagy". Mivel én a beszélgetős, sokat beszélő típus vagyok, személyesen sokkal jobb lenne őket hallani, hallgatni és reagálni rá. Persze ezt egy jó koktél mellett. Utána egy igazi disco AzIgazmondó kollégámmal a kedvenc helyünkön, a Patronba.
2013. nov. 20. 18:51
 3/22 anonim ***** válasza:
Én speciel kedvelem Annát :) szivesen ismerkednék vele :)
2013. nov. 20. 19:42
 4/22 anonim ***** válasza:

szerintem jó fejek

változatosabbá teszik az oldalt

2013. nov. 20. 19:52
 5/22 anonim ***** válasza:
80%

Na akkor már írok Annácskáról. Részben azért mert ufó "hívő" és ezért nem kedvelik. Már alapból sok a szkeptikus, tagadó és troll. Alig maradt szerintem az oldalon rajtunk kívül hívő vagy csak csöndben vannak. Szerintem részben alapból nem szeretik mert ugye nem az ő pártjukat fogja, hanem az enyémet. Részben meg azért mert - én bírom Annácskát- szerintem túl naív. Tényleg sok mindent elhisz és ez megnyilvánul pár kérdésekben és pár válaszban is. Én próbálok utána járni egy témának, hogy kizárjam azokat ebből a témakörből, amiket meg lehet teljes mértékben cáfolni. Picit úgy érzem, hogy ő meg nem vagy nem kellően ( nem tudom tényleg..). És ha az oldalon meg is cáfolják a kérdést/állítást sokszor akkor sem ismeri be.

Pl. a múltkor fel lett téve valamilyen nukleáris atomrobbantás az ókorban. Jöttek troll válaszok is persze, de aztán 2-3 oldallal később már rendesen megcáfolták, hitelesen. Köztük én is. De ezután mégsem ismerte be, hogy oké, igazatok volt, akkor is erőltette.

Bocsi Annácska :D

Persze vannak jó kérdései is és sokszor egyetértek vele.

Én nem tudom miért utálnak itt engem, mert trollkodni nem szoktam. UFO kérdésekben sokszor kérdezek meg válaszolok értelmesen és ki is fejtem részletesen az álláspontomat. És én nem nyelek be minden hülyeséget, volt hogy pl. Annácskával nem is értettem egyet ugye. De akármit írok ha szkeptikusok mellett érvelek, ha a hívő oldalon, akkor is a lepontozás megy ha oda írom a nevem.

Ha NEM írom ki a nevem, akkor sose pontoznak le. Ezzel már direkt szórakoztam és észrevettem. Egyszóval egyeseknek tökmindegy mit írok, ha már én teszem már orrba-szájba nyomják a piros kezet vagy csak beszólnak.

Na nem azért mert most én a pontokra hajtok, engem az nem érdekel. Csak ha már valaki kifejti a válaszát NORMÁLISAN, azt miért kell nullára pontozni szinte, míg aki beírt egy troll mondatot van 70-80%-on?

Az ilyen emberek nem tudom mit éreznek ilyenkor vagy minek vannak itt. Kisebbségi komplexusukat, akarják ezzel másokon kitölteni, általában olyan embereken, akiket maguknál jobbnak gondolnak? Azt hiszik,ha ilyen degradálóan beszélnek másokkal vagy nyomják a piros kezet, ők attól többek/jobbak lesznek? Ahelyett, hogy keresnének maguknak valami életcélt, esetleg sikerélményt, amivel növelhetnék a saját önbizalmukat, hogy érezzék ebben a világban ők is magukat valakinek, inkább trollkodnak meg így szórakoznak.

Nem normális viselkedés.

Üdv, George Adamski

2013. nov. 20. 20:19
 6/22 anonim ***** válasza:
89%
Az túlzás hogy nem kedvelik őket. Én pl. drága Annácskán nagyon jól szórakozom. Imadom ahogy szkeptikustársaim darabokra szedik az érveit. Olyan kis aranyosak a próbálkozásai :)
2013. nov. 20. 20:39
 7/22 anonim ***** válasza:
Adamski te is leszoktál pontozni minket. Lásd a legutóbbi kérdésednél. Aki hülyeségeket írt azt úgy lehúztátok hogy nem igaz.
2013. nov. 20. 20:53
 8/22 anonim ***** válasza:
31%

"Imadom ahogy szkeptikustársaim darabokra szedik az érveit."

Vagy én szedem darabokra az ő érveiket, na puszi a pocitokra :-)

2013. nov. 20. 21:32
 9/22 anonim ***** válasza:
Szivem szerintem te azt csak álmodtad :)
2013. nov. 20. 21:36
 10/22 anonim ***** válasza:
53%
Prödl Anná nagyon bájos, GeorgeAdamski pedig egyszerűen zseniális.
2013. nov. 20. 21:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!