Az idegenek köztünk járnak?
Igen, felszállok a metróra és látok egy pár fura fazont.
Szerintem reptoidok lehetnek, bár a Zalaegerszegi Fekvemutyizó is ott van köztük, a Badacsonyi Görènyemberrel. A medvedisznóembert még nem is említettem - tudod: félig medve, félig disznóember.
Micsoda kérdés, hát persze hogy itt járnak az idegenek! Ezt minden művelt ember tudja.
A bizonyíték erre: ÉN IS IDEGEN VAGYOK! Tudniillik rohadtul idegenül érzem magamat a világban, pláne amikor elnézem azt a sok hülye idiótát aki embernek meri nevezni magát. Semmi közösséget nem érzek velük, köztük és köztem, azaz idegenek a számomra, és én is idegen vagyok nekik.
Ráadásul amiatt is idegen vagyok, mert még ha ember lennék magam is, akkor is az a helyzet hogy én vagyok majdnem az egyetlen értelmes lény, rajtam kívül maximum néhány száz ilyen fő lehet a bolygón. A többi személy, az ember ugyan, de nem értelmes lény. Ez tuti, ezt igazolja az, ahogyan élnek és viselkednek.
Öhm..ne is haragudj,de ha csak nem vagy te is idegen,akkor honnan gondolod hogy köztünk járnak?
Mert...őszintén kétlem ho
Nem tudom, hogy most köztünk járnak-e, de hogy köztünk jártak az biztos. Pl.: Tudósok kiszámították, hogy a legnagyobb gízai piramisban (ha 20 év alatt épült, ahogy ezt mindenhol tanítják és állítják) egy olyan bazi nagy kőtömb kibányászására, megmunkálására, leszállítására, és beillesztésére kb. 2 perc 30 másodperc állt rendelkezésre.
Egyértelműen ufó teljesítmény. Nem?
#17 Ezt nem teljesen értem. Ehhez definiálni kell azt is, hogy hányan dolgoztak rajta, milyen munkatempóval, és hány követ készítettek párhuzamosan. Ezeket nem tudhatjuk.
Amúgy kiszámoltam, ha egyszerre csak egyet készítettek, vittek helyére, stb, akkor az 4.2 millió követ jelent. Nem néztem utána, de nekem soknak tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!