Szkeptikusok! Hogy vélekedtek az UFOkról?
Már régóta nézem az oldalt és úgy vettem észre a szkeptikusok 0% gondolja azt, hogy földönkívüli eredetűek. Azonban hol ezt mondjátok, hol pedig azt.
Tegyük fel valaki lát KÖZELRŐL egy korong alakú repülő tárgyat, tisztán kivehető, ami egy repülő csészealj ( tehát műhold stb. kilőve egyértelműen).
És tegyük fel hogy az illetővel még másik ezer ember is egybehangzóan látott ilyet különböző földrészeken, országokban.
Nektek akkor mi ez az UFO és miért? Mert úgy látom két részre szokott oszlani a tábor:
-Az illető hazudik és csak kacsa az egész
-Az illető igazat mond, de a tárgy NEM földönkívüli eredetű, hanem titkos katonai gépet látott
Ti melyik eshetőségre szavaztok, miért?
George Adamski
"Rámegyek a Google térkép alkalmazásra és ott a város felett oda rakja a képet hogy ott csináltam. Azt nem tudom meghamisítani."
Teljesen mindegy, az emberek 99%-a akkor sem fogja elhinni :-)
,,Teljesen mindegy, az emberek 99%-a akkor sem fogja elhinni :-)"
Fogadunk? :-)
"Hát az UFO az eleve földönkívülit jelent. -.-"
Nem, az UFO annyit jelent, hogy azonosítatlan repülő tárgy. Lehet az egy darab elhajított kő is, amíg rá nem jövünk, hogy az egy kő.
A nyelvtani kiegészítést most nem kérem, a szövegkörnyezetből teljességgel kiderül, hogy nem dobott kövekre gondolok hanem éppenséggel mire.
Még ha az emberek nem is helyesen használják, az ufóról nagy részüknek egyből az idegenek jut eszükbe, nem egy fel nem ismert elhagyított papucs.
Komolyan szólva, arra kicsi az esély, hogy rajtunk kívül ne legyen élet sehol sem. Matematikailag, és a fizika szerint is kevés esély van erre.
De hogy nem aranyra éhes gyíkok az qrvaélet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!