Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szkeptikusok! Hogy vélekedtek...

Szkeptikusok! Hogy vélekedtek az UFOkról?

Figyelt kérdés

Már régóta nézem az oldalt és úgy vettem észre a szkeptikusok 0% gondolja azt, hogy földönkívüli eredetűek. Azonban hol ezt mondjátok, hol pedig azt.

Tegyük fel valaki lát KÖZELRŐL egy korong alakú repülő tárgyat, tisztán kivehető, ami egy repülő csészealj ( tehát műhold stb. kilőve egyértelműen).

És tegyük fel hogy az illetővel még másik ezer ember is egybehangzóan látott ilyet különböző földrészeken, országokban.

Nektek akkor mi ez az UFO és miért? Mert úgy látom két részre szokott oszlani a tábor:

-Az illető hazudik és csak kacsa az egész

-Az illető igazat mond, de a tárgy NEM földönkívüli eredetű, hanem titkos katonai gépet látott

Ti melyik eshetőségre szavaztok, miért?

George Adamski

2013. nov. 6. 20:25
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
0%
Hát az UFO az eleve földönkívülit jelent. -.-
2013. nov. 6. 22:16
 12/24 anonim ***** válasza:
0%

"Rámegyek a Google térkép alkalmazásra és ott a város felett oda rakja a képet hogy ott csináltam. Azt nem tudom meghamisítani."

Teljesen mindegy, az emberek 99%-a akkor sem fogja elhinni :-)

2013. nov. 6. 22:18
 13/24 anonim ***** válasza:
82%

,,Teljesen mindegy, az emberek 99%-a akkor sem fogja elhinni :-)"

Fogadunk? :-)

2013. nov. 6. 22:20
 14/24 Grielean ***** válasza:
89%

"Hát az UFO az eleve földönkívülit jelent. -.-"

Nem, az UFO annyit jelent, hogy azonosítatlan repülő tárgy. Lehet az egy darab elhajított kő is, amíg rá nem jövünk, hogy az egy kő.

2013. nov. 6. 22:28
 15/24 anonim ***** válasza:
46%
én hiszek az UFO-kban(Unidentified Flying Object), biztos vagyok benne hogy léteznek
2013. nov. 6. 22:31
 16/24 A kérdező kommentje:

A nyelvtani kiegészítést most nem kérem, a szövegkörnyezetből teljességgel kiderül, hogy nem dobott kövekre gondolok hanem éppenséggel mire.

Még ha az emberek nem is helyesen használják, az ufóról nagy részüknek egyből az idegenek jut eszükbe, nem egy fel nem ismert elhagyított papucs.

2013. nov. 6. 22:34
 17/24 Szecsői Tibor ***** válasza:
59%
Nyilván könnyebb volna erre a kérdésre válaszolni, ha egy konkrét esetről beszélnénk, de: ha 1000 (mindegy mennyi, sok) ember ugyanazt állítja egybehangzóan, akkor azért a hazugságot ki lehet zárni, azt gondolom. Izolált esetekben nem (lásd, feltűnési viszketegség, pénz, idiotizmus, tévedés, stb.). Tehát a felvázolt esetben valószínűleg azt mondanám, hogy fogalmam sincs, mi az, lehet bármi, és az ellenkezője is, de inkább hajlanék afelé, hogy nem földönkívüli eredetű. Nem vetem el a földönkívüli élet lehetőségét (sőt, a SETI filozófiájával egyetértek), de ez , hogy manapság az állítólagos UFO-k fürtökben lógnak mindenhonnan, elhiteltelenítenének egy valós észlelést is (ami egyébként véleményem szerint nem volt még).
2013. nov. 6. 22:41
 18/24 Információ Kapitány ***** válasza:
53%

Komolyan szólva, arra kicsi az esély, hogy rajtunk kívül ne legyen élet sehol sem. Matematikailag, és a fizika szerint is kevés esély van erre.

De hogy nem aranyra éhes gyíkok az qrvaélet.

2013. nov. 6. 22:55
 19/24 Béla Őrangyal szekta ***** válasza:
10%
UFOvszerrel.
2013. nov. 6. 23:22
 20/24 anonim ***** válasza:
Szerintem ha léteznek földönkívüliek pontosan úgy járunk vele mint a viccben a paraszt bácsi a farkassal. Addig addig emlegetik az ilyen-olyan objektumokat, flottákat az űrben, a jó ég tudja miket, hogyha egyszer tényleg ide érnek, méghozzá agresszív céllal(marha nagy esély van arra, hogy azzal jönnek), akkor egyszerűen túl későn kapunk észbe. Lehet, hogy annyira későn, hogy esélyünk sem lesz a legminimálisabb védekezésre sem.
2013. nov. 7. 01:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!