Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mi a véleményetek az új UFO...

Mi a véleményetek az új UFO filmről, a Végjátékról (ender's game)?

Figyelt kérdés

Aki ilyen témában érdeklődik, mint itt az ufo kategória, az szokott is ilyeneket nézni, vagy inkább csak oldalakon olvasgat ezekről a dolgokról?

[link]

2013. nov. 5. 15:47
 1/8 anonim ***** válasza:
Én olvastam a regényt amiből készült, és elmondhatom, hogy ez nem UFO film. Persze, ha minden filmet, amiben űrlények vannak, UFO filmnek nevezünk, akkor természetesen az. De akkor az Alien sorozat meg a Predator sorozat is UFO filmek? Ja és a Csillagok háborúja is?
2013. nov. 5. 16:01
 2/8 anonim ***** válasza:
7%
A filmet baromságnak tartom! Az ufók évezredek óta járnak ide és katonai értelemben nem akarják leigázni a Földet! Ha valaki jártas egy kicsit az ufók világában, ezt tudja! Mesének is rossz, mert mindenáron harcra nevel! Ennél még a hétfejű sárkány is jobb mese!
2013. nov. 5. 16:03
 3/8 anonim ***** válasza:
64%
mi köze van egy vígjáték filmnek az ezotéria témához? mostanság mindent ide pakoltok.
2013. nov. 5. 16:12
 4/8 anonim ***** válasza:
82%

" Az ufók évezredek óta járnak ide"

Hová? Te a Földön laksz?

2013. nov. 5. 16:51
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem láttam még, de megfogom nézni . Remélem nem lesz olyan undorító, mint a kávbojok és űrlények ...
2013. nov. 5. 17:02
 6/8 anonim ***** válasza:
Én is könyvben olvastam egyébként, már vagy 20 évvel ezelőtt. Már akkor vártam, hogy mikor fogják megfilmesíteni, mert nagyon tetszett a sztori, a regény. A filmet még nem láttam, de kíváncsi leszek rá, mit tud visszaadni a könyvből (félek hogy nagyon keveset, a tendencia ezt mutatja sajnos).
2013. nov. 5. 17:39
 7/8 anonim válasza:
A film a ratyi segge alatt sincs :)
2013. nov. 9. 22:42
 8/8 anonim ***** válasza:

Én eleinte élveztem a filmet, egészen a végéig. A lezárása valami eszméletlen szar. Ennek a filmnek baromi jó a története, a megvalósítása is nagyon jó. Látványos, csak úfy repül vele az idő. De az utolsó pár perc... az valami katasztrófa...

A közeljövőben elolvasom a könyvet. Állítólag az sokkal jobb.

2014. márc. 8. 00:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!