Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mi ujsag a mini ATA nevu lennyel?

Mi ujsag a mini ATA nevu lennyel?

Figyelt kérdés
Mi az uj elmelet? Eddig bizonyitek nelkul valtig allitottak, hogy siriusi. Most meg ember, aki 6-8 evet is elhetett?
2013. okt. 27. 02:23
1 2 3
 1/24 mustafa33 ***** válasza:
Hogy mit nyel le? 6-8 embert evett? mee of use one?
2013. okt. 27. 02:21
 2/24 anonim ***** válasza:
Úgy hallottam hogy megette a helyesírási szótár ékezetek fejezetét és azóta nem látta senki.
2013. okt. 27. 02:22
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Az már nem menő. Használj SATA 3-at.
2013. okt. 27. 02:45
 4/24 A kérdező kommentje:

w3dzz:

Szerinted Angliabol angol billentyuzettel hogy irjak ekezetes karaktereket, te csak Magyarorszagban gondolkodo kispolgar?

2013. okt. 27. 05:14
 5/24 A kérdező kommentje:

3:

:D :D

Ez jo. Mindazonaltal kivancsian varom, hogyan reagaltak le ezt a tortenetet az UFO es ET hivok. A wzdzbz3gz-felek rossz helyen probalkoznak, mert en nem hiszek ezekben, egyszeruen kivancsi vagyok, milyen uj elmeletet gyartottak a hivek.

2013. okt. 27. 05:23
 6/24 anonim ***** válasza:
88%
A hozzád hasonló kretének szoktak még jönni azzal hogy "okostelóról" írok azért nincs ékezet. Nekem fapados tahófonom van és VAN rajta ékezet. Na mindegy nem süllyedek le az értelmi színvonaladra. Csak 1 jó tanács még Angliába, vegyél fel kesztyűt nehogy a sok mosogatás kikezdje a pici kezed:))
2013. okt. 27. 05:39
 7/24 anonim ***** válasza:
diagnosis bolond!
2013. okt. 27. 07:15
 8/24 anonim ***** válasza:
sejtem h te sem fogsz főiskolát, vagy egyetemet végezni...
2013. okt. 27. 07:40
 9/24 A kérdező kommentje:

wxdzbzgz:

Kesz vagy, ocsi. Termeszetesen! Szandekosan kikerulok minden egyes ekezetes karaktert. Logikus! Gratulalok!

1: Meg ha mosogatnek is egesz nap, akkor is ugy elnek hozzad kepest itt, mint egy herceg.

2: A tisztesseges munka soha nem volt bun, de kommentedbol itelve neked biztos budos a munka. Csak kerulod es varsz az integraciora, mi?

3: Ja, nagykepu vagyok, mert megerdemelted.

4: Meg mindig hangsulyozom, hogy en nem hiszek ezekben, de egyszer-ketszer mar jot rohogtem az ATA teman, ezert tettem fel a kerdest.

5: Na szeva bzigyrk3

2013. okt. 27. 08:11
 10/24 A kérdező kommentje:

8:

Gondolom ez is nekem szol, ugye. Hat te sem, mert a kerdesbol sem szurted le, hogy melyik oldalt kepviselem, az UFO-sat, vagy a Szkeptikusoket, de meg az 5-os kommentemnel sem esett le.

Hulye lennek foiskolat vegezni. A nyelvvizsga sem erdekel itt senkit, kitorolhetem vele, a lenyeg, hogy beszelem a nyelvet. Nagyon fiatalok lehettek meg, trollocskak.

2013. okt. 27. 08:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!