Mi ujsag a mini ATA nevu lennyel?
w3dzz:
Szerinted Angliabol angol billentyuzettel hogy irjak ekezetes karaktereket, te csak Magyarorszagban gondolkodo kispolgar?
3:
:D :D
Ez jo. Mindazonaltal kivancsian varom, hogyan reagaltak le ezt a tortenetet az UFO es ET hivok. A wzdzbz3gz-felek rossz helyen probalkoznak, mert en nem hiszek ezekben, egyszeruen kivancsi vagyok, milyen uj elmeletet gyartottak a hivek.
wxdzbzgz:
Kesz vagy, ocsi. Termeszetesen! Szandekosan kikerulok minden egyes ekezetes karaktert. Logikus! Gratulalok!
1: Meg ha mosogatnek is egesz nap, akkor is ugy elnek hozzad kepest itt, mint egy herceg.
2: A tisztesseges munka soha nem volt bun, de kommentedbol itelve neked biztos budos a munka. Csak kerulod es varsz az integraciora, mi?
3: Ja, nagykepu vagyok, mert megerdemelted.
4: Meg mindig hangsulyozom, hogy en nem hiszek ezekben, de egyszer-ketszer mar jot rohogtem az ATA teman, ezert tettem fel a kerdest.
5: Na szeva bzigyrk3
8:
Gondolom ez is nekem szol, ugye. Hat te sem, mert a kerdesbol sem szurted le, hogy melyik oldalt kepviselem, az UFO-sat, vagy a Szkeptikusoket, de meg az 5-os kommentemnel sem esett le.
Hulye lennek foiskolat vegezni. A nyelvvizsga sem erdekel itt senkit, kitorolhetem vele, a lenyeg, hogy beszelem a nyelvet. Nagyon fiatalok lehettek meg, trollocskak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!