Lehet hogy a Szűrkék adták a Náciknak az UFÓ tecnologiát?
Ismert, hogy a náciknak voltak UFÓ-ik http://www.youtube.com/watch?v=C3ISJi5-Glg Benne van itt, hogy balesetett szenvedett egy KisSzűrke irányította Zéta Reticulii rendszerből jött intergalaktikus-antigravitációs űrjármű (UFO) http://www.youtube.com/watch?v=rT2A3tf6uwk
Egy erdőbe zuhant le és a nácik elvitték az életbe maradt idegent. Ha igaz, itt látható, amint pórázon tartják és kiffagatják mit tud az antigravitációról [link] Később a társai a bajba jutott pilótáért cserébe alkut kötöttek, Hitlerrel, ami itt látható [link] Az egyezség szerint a KisSzűrkékmegmutatják az intergalaktikus-antigravitációs űrjárművüket (UFO) [link] és elmagyarázzák, hogyan csináljanak a nácik a földi nyersanyagokból ufókat [link]
Amit sikerült a háború végén hadrendbe állítani Haunebú-3 néven [link] De kevés volt, így elrepültek vele az antaktiszi bázisukra és nem vetették be. Ma is ott élnek ? Igaz lehet? Tudja valaki hogyan folytatódott a tőrténet?
Én úgy tudom, hogy a nácikat Amerika kapítány győzte le:
de ha rosszúl tudom akkor szóljatok :)
Anna:
Nekem azért van bajom az egész náci szupertechnológiával,mert mint ahogy te is elismered,semmi dokumentum,semmi beszámoló,semmi a szó legtökéletesebb értelmében.Csupán egy köralakú betonépítmény kezdete.Na ebből már arra következtetni hogy ehhez antigravitációs alien ajándékokat láncoltak hozzá,eléggé alaptalan.Szerintem a legkézenfekvőbb válasz az általad említett beton cuccra:bunkert építettek,de abbahagyták.Nahát nahát,megoldottam a rejtélyt és egy kiskanál földönkívüli komponenst se használtan a megoldáshoz.És tudod:occam borotvája.
amerika kapitány de kemény volt...:)
még az idegenek is inkább visszateleportáltak, mikor megtudták h a birodalomban kószál:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!