Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Lehet hogy a Szűrkék adták a...

Lehet hogy a Szűrkék adták a Náciknak az UFÓ tecnologiát?

Figyelt kérdés

Ismert, hogy a náciknak voltak UFÓ-ik http://www.youtube.com/watch?v=C3ISJi5-Glg Benne van itt, hogy balesetett szenvedett egy KisSzűrke irányította Zéta Reticulii rendszerből jött intergalaktikus-antigravitációs űrjármű (UFO) http://www.youtube.com/watch?v=rT2A3tf6uwk

Egy erdőbe zuhant le és a nácik elvitték az életbe maradt idegent. Ha igaz, itt látható, amint pórázon tartják és kiffagatják mit tud az antigravitációról [link] Később a társai a bajba jutott pilótáért cserébe alkut kötöttek, Hitlerrel, ami itt látható [link] Az egyezség szerint a KisSzűrkékmegmutatják az intergalaktikus-antigravitációs űrjárművüket (UFO) [link] és elmagyarázzák, hogyan csináljanak a nácik a földi nyersanyagokból ufókat [link]

Amit sikerült a háború végén hadrendbe állítani Haunebú-3 néven [link] De kevés volt, így elrepültek vele az antaktiszi bázisukra és nem vetették be. Ma is ott élnek ? Igaz lehet? Tudja valaki hogyan folytatódott a tőrténet?

2013. okt. 14. 01:18
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:

súr?

amúgy minden rendben?:)

2013. okt. 15. 21:33
 32/41 anonim ***** válasza:
Möbiusz, amúgy nem is tudom mit vártál . Azt gondolod, hogy egy ilyen fejlesztést, amit még a kutatási részlegen belül is teljes titokban tartottak (!) majd a háború után fűnek fának mutogatják vagy hagyják, hogy akárki kezébe kerüljön ?! Ott vannak a csészealjakról az eredeti dokumentumok, a gyártóüzem romjai, de még mindig tamáskodsz :-) Kicsit többet gondoltam rólad, mindegy maradj meg a poloskoidoknál :-)
2013. okt. 15. 21:36
 33/41 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom, hogy a nácikat Amerika kapítány győzte le:

de ha rosszúl tudom akkor szóljatok :)

2013. okt. 15. 23:47
 34/41 anonim ***** válasza:
Ennek kb. annyi a valóságtartalma minthogy a nácik az üreges Föld belsejében élnek, feltámasztják Hitlert, gravitáció nem is létezik,csak a reptoid meg krixkrax szövetségesek műve.
2013. okt. 16. 02:06
 35/41 anonim ***** válasza:

Anna:

Nekem azért van bajom az egész náci szupertechnológiával,mert mint ahogy te is elismered,semmi dokumentum,semmi beszámoló,semmi a szó legtökéletesebb értelmében.Csupán egy köralakú betonépítmény kezdete.Na ebből már arra következtetni hogy ehhez antigravitációs alien ajándékokat láncoltak hozzá,eléggé alaptalan.Szerintem a legkézenfekvőbb válasz az általad említett beton cuccra:bunkert építettek,de abbahagyták.Nahát nahát,megoldottam a rejtélyt és egy kiskanál földönkívüli komponenst se használtan a megoldáshoz.És tudod:occam borotvája.

2013. okt. 16. 17:56
 36/41 anonim ***** válasza:
Ha annyira titkos, hogy még a melósok agyát is leformázták, akkor Annácska édes! Te honnan tudsz róla?
2013. okt. 27. 23:45
 37/41 anonim válasza:
Az USA meg is kapta az antigravitációnak a matematikai képletét. Azért fektetnek bele annyi pénzt a hadseregbe mert megéri nekik. Tudják hogy ők a legfejlettebbek ebben .
2013. okt. 28. 12:01
 38/41 anonim ***** válasza:
Aha utolsó...Ezt csak nem a Femina.hu-n írták?
2013. okt. 28. 14:16
 39/41 Információ Kapitány ***** válasza:
A Velveten, vagy Avatara mondta. :)
2013. okt. 28. 18:19
 40/41 anonim ***** válasza:

amerika kapitány de kemény volt...:)

még az idegenek is inkább visszateleportáltak, mikor megtudták h a birodalomban kószál:)

2013. okt. 28. 19:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!