Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Lehet hogy a Szűrkék adták a...

Lehet hogy a Szűrkék adták a Náciknak az UFÓ tecnologiát?

Figyelt kérdés

Ismert, hogy a náciknak voltak UFÓ-ik http://www.youtube.com/watch?v=C3ISJi5-Glg Benne van itt, hogy balesetett szenvedett egy KisSzűrke irányította Zéta Reticulii rendszerből jött intergalaktikus-antigravitációs űrjármű (UFO) http://www.youtube.com/watch?v=rT2A3tf6uwk

Egy erdőbe zuhant le és a nácik elvitték az életbe maradt idegent. Ha igaz, itt látható, amint pórázon tartják és kiffagatják mit tud az antigravitációról [link] Később a társai a bajba jutott pilótáért cserébe alkut kötöttek, Hitlerrel, ami itt látható [link] Az egyezség szerint a KisSzűrkékmegmutatják az intergalaktikus-antigravitációs űrjárművüket (UFO) [link] és elmagyarázzák, hogyan csináljanak a nácik a földi nyersanyagokból ufókat [link]

Amit sikerült a háború végén hadrendbe állítani Haunebú-3 néven [link] De kevés volt, így elrepültek vele az antaktiszi bázisukra és nem vetették be. Ma is ott élnek ? Igaz lehet? Tudja valaki hogyan folytatódott a tőrténet?

2013. okt. 14. 01:18
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:

utolsó, találtam neked, vmi tervrajzszerű képes írást, a harangról...

[link]

2013. okt. 15. 16:50
 22/41 anonim ***** válasza:
...és nyilván viccelsz ezzel a fantázia ceruza skiccel.
2013. okt. 15. 16:58
 23/41 anonim ***** válasza:

Aranyos...

De én Annától várnék egy eredetit,vagy az eredetiről készült másolatot.

2013. okt. 15. 17:02
 24/41 anonim ***** válasza:
41%

23#

Az eredeti kutatási anyagot megsemmisítették, ez szinte teljesen biztos . Ezeket a dolgokat nem kötötték mindenki orrára, olyasmi titoktartás volt mint az 51-es körzetben . A felső vezetésen és az ott dolgozókon kívül senki nem tudott róla .

Az egyetlen tény amit tudunk a Harangról, hogy valamilyen mágneses elven működött, és használat közben folyamatosan a levegőben lebegett .

Itt az előbbi kép : [link]

Az itt látható betonoszlopokhoz volt láncolva .

És innentől jönnek a találgatások . Állítólag több ilyen üzem működött Németország területén, valahol olvastam, hogy a számuk 10 körül volt, ebből 2-őt robbantottak fel, a többit elköltöztették . Ma se nagyon tudják pontosan hová :-) A legvalószínűbb, hogy először Norvégiába, mivel ez az ország még '45-ben is német megszállás alatt volt . Az itteni kikötőkből több száz tengeralattjáró indult útnak főleg Argentína, Japán és az Antarktisz felé . Ekkoriban még létezett a Neuschwabenland nevű antarktiszi német gyarmat, ezért szerintem ide vitték át a gyárak jó részét is . De ez már egy másik történet ... :-)

A Harang funkcióját az eredeti tervrajzok nélkül elég nehéz megállapítani . Hallottam olyat, hogy ez egyfajta időgép volt, amivel a tudósok a történelem előtti időkbe (Atlantisz és az árják korába) akartak visszautazni . De olvastam olyat is, hogy ez lett volna a híres Andromédának a hajtóműve . Én inkább az utóbbit tartom valószínűnek :-)

2013. okt. 15. 18:32
 25/41 anonim ***** válasza:
nekem egykicsit gyanús volt miután meg láttam a negyedik linket. kedves kérdező kis szürkékről volt szó akkor elmagyaráznád hogy mit keres ott azaz Asgard, nézd [link] [link] [link] xD
2013. okt. 15. 19:43
 26/41 anonim ***** válasza:
Ennyi erővel állíthatom hogy a németeknek már voltak hatalmas lépegetőik is amit a poloskoidoktól kaptak,és még bizonyítékom is lenne: [link]
2013. okt. 15. 20:26
 27/41 anonim ***** válasza:
Mindenki azt hisz amit akar, ha te a poloskoidokban az a te dolgod :-)
2013. okt. 15. 20:55
 28/41 anonim ***** válasza:

möbiusz

ilyen birodalmi lépegetős képeim nekem is voltak, kár h előbb nem dobtam fel őket a netre...

2013. okt. 15. 21:02
 29/41 anonim ***** válasza:

Jó ez az utolsó kép! :-)

"Azt mondod legyen az embernek korlátlan szabadság ? De miért ? Talán megérdemli ?"

-a szabadságról:

"Szabadság, élet: nem jár, csak azoknak,

kiknek naponta kell kivívniuk!"

Tehát csak a bátraknak jár.

"Minket is csak teremtettek, nem vagyunk többek egyszerű kísérleti nyulaknál ... Miért kellene a Teremtőinknek itt hagyni minket ? Talán a két szép szemünk miatt megérdemeljük a szabadságot ? Nagy sz*rt . Az ember csak akkor lehet szabad, ha elpusztítja a Teremtőit, semmilyen más út nem létezik . Ha el akarsz érni valamit ahhoz harcolni kell . "

-mi magunk vagyunk a teremtők és nincsen semmilyen más teremtő rajtunk kívül!!!!! Ez az alap, ez az első posztulátum.

Másképp mondva: Istennel vagyunk azonosak vagy: "kíváncsi istenrészecskék" vagyunk.

(((mi vagyunk az ős-faj.... - a régi építők??)))

"Az ember csak akkor lehet szabad, ha elpusztítja a Teremtőit, semmilyen más út nem létezik . Ha el akarsz érni valamit ahhoz harcolni kell . "

-igen... ez a két-terminálos (=poláris/polarizált) univerzum pontosan erről szól!

Talán ezzel - az általad leírt HARCcal - termeljük a Mátrix létéhez és fenntartásához szükséges energiát?!?!

Mi vagyunk azok, akik az Istentelen Dinamót forgatjuk.

Mi szálltunk le, mi teremtettük meg a teret (tereket), a mi elbutulásunk folytán jelenhetett meg az (egyre változó mértékű) idő...

...és....

...egyedül mi magunk oldhatjuk fel/számolhatjuk fel az általunk teremtett illúziót/illúzióvilágot.

Mi magunk vagyunk a mágusok és mindez, amiben vagyunk: a mi művünk és a mi közös felelősségünk.

" A szabadságot nem szokták csak úgy adni, azt ki kell érdemelni ..."

-azért TENNI KELL!!! Nincs senki, aki adhatná, minden a mi kezünkben van és ezért a teremtésért, amiben vagyunk és amit élünk: mindannyian felelősek vagyunk.

A felelősség alól mindenki kibújna:

az egyik rafinált módszerekkel elhiteti a többiekkel, hogy ő kiválasztott és a többi ezért köteles őt (összes rokonával együtt) kiszolgálni és eltartani.

A másik másféle módszert használ, de mindenki trükközik.

Értsétek meg! Létezik egy metafilozófia ebben a rendszerben, ami tartalmazza a valós válaszokat mindezekre az alapvető kérdésekre.

De!

Azt is értsétek meg, hogy ahol ezt a metafilozófiát tanítanák nektek, ott már régen a Krokodilok uralkodnak.

Tudjátok: nekik csak a szív kell (=ami a lélek külső és durva jelképe ).

Én nem népekben és fajtákban gondolkodom, mert ezek nem mások, mint alsó és durva = külső vetületek (valójában okozatok/okozatok okozatai). Vérkultuszú testi csoportok, nem egyebek.

A nagy metafilozófia megjelent a ti rendszeretekben, de - szokás szerint - átokká és bűnné lett téve (a Krokodilok által).

Mindig ez történik!!!!

Ez a nagy metafilozófiai rendszer sosem volt vallásos filozófia, de azzá lett téve (így csak haldoklik... csak hálni jár belé a lélek - ezért lelkeket zabál).

Aki akarja és bírja, keresse meg az Igazságot, mert - szerintem - tényleg létezik és tényleg van.

Van

-az "elrejtett titok"

vannak

-a "mechanikák"

és vannak

-a "testek".

Tudjátok: hármas tagozódás.

Értsétek meg! Nektek mindig lenti dolgokat mutogatnak és a képeitek is lentről származnak (mert mindenetek a kép),

de Ti magatok, nem vagytok lentiek és nem lentről (=a mechanikák és a testek világaiból) származtok.

A vallás a tudás pótszere; a lét pedig egyenlő a tudással.

Lenni = Tudni.

Aki nem tud, az egyre lejjebb süllyed a skálán és ezért egyre alacsonyabb szintű (=egyre mechanikusabb) világokat teremt.

A "békés többség" a hanyatlás záloga és az illúzió fenntartója.

-Mi teremti a Világokat?

-A Világokat az Elme teremti.

A Világok ezért az Elméhez hasonlatosak - tehát mechanikusak.

Van az Elme és vannak a Testek.... és van a "harmadik", mindezek felett és mindezeken kívül.

A "Harmadik" nem más, mint Tudás és Lét.

Három a magyar igazság.

2013. okt. 15. 21:11
 30/41 anonim ***** válasza:
O.o Súr felcsaptál firkagyárasnak oly misztikusak a kommentjeid. könyörgöm ne Kínoz minket tovább. szavaid olyanok akár a méreg kegyelmez nekünk mi csupán ártatlan, emberek vagyunk. :/
2013. okt. 15. 21:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!