Lehet hogy a Szűrkék adták a Náciknak az UFÓ tecnologiát?
Ismert, hogy a náciknak voltak UFÓ-ik http://www.youtube.com/watch?v=C3ISJi5-Glg Benne van itt, hogy balesetett szenvedett egy KisSzűrke irányította Zéta Reticulii rendszerből jött intergalaktikus-antigravitációs űrjármű (UFO) http://www.youtube.com/watch?v=rT2A3tf6uwk
Egy erdőbe zuhant le és a nácik elvitték az életbe maradt idegent. Ha igaz, itt látható, amint pórázon tartják és kiffagatják mit tud az antigravitációról [link] Később a társai a bajba jutott pilótáért cserébe alkut kötöttek, Hitlerrel, ami itt látható [link] Az egyezség szerint a KisSzűrkékmegmutatják az intergalaktikus-antigravitációs űrjárművüket (UFO) [link] és elmagyarázzák, hogyan csináljanak a nácik a földi nyersanyagokból ufókat [link]
Amit sikerült a háború végén hadrendbe állítani Haunebú-3 néven [link] De kevés volt, így elrepültek vele az antaktiszi bázisukra és nem vetették be. Ma is ott élnek ? Igaz lehet? Tudja valaki hogyan folytatódott a tőrténet?
Aranyos...
De én Annától várnék egy eredetit,vagy az eredetiről készült másolatot.
23#
Az eredeti kutatási anyagot megsemmisítették, ez szinte teljesen biztos . Ezeket a dolgokat nem kötötték mindenki orrára, olyasmi titoktartás volt mint az 51-es körzetben . A felső vezetésen és az ott dolgozókon kívül senki nem tudott róla .
Az egyetlen tény amit tudunk a Harangról, hogy valamilyen mágneses elven működött, és használat közben folyamatosan a levegőben lebegett .
Itt az előbbi kép : [link]
Az itt látható betonoszlopokhoz volt láncolva .
És innentől jönnek a találgatások . Állítólag több ilyen üzem működött Németország területén, valahol olvastam, hogy a számuk 10 körül volt, ebből 2-őt robbantottak fel, a többit elköltöztették . Ma se nagyon tudják pontosan hová :-) A legvalószínűbb, hogy először Norvégiába, mivel ez az ország még '45-ben is német megszállás alatt volt . Az itteni kikötőkből több száz tengeralattjáró indult útnak főleg Argentína, Japán és az Antarktisz felé . Ekkoriban még létezett a Neuschwabenland nevű antarktiszi német gyarmat, ezért szerintem ide vitték át a gyárak jó részét is . De ez már egy másik történet ... :-)
A Harang funkcióját az eredeti tervrajzok nélkül elég nehéz megállapítani . Hallottam olyat, hogy ez egyfajta időgép volt, amivel a tudósok a történelem előtti időkbe (Atlantisz és az árják korába) akartak visszautazni . De olvastam olyat is, hogy ez lett volna a híres Andromédának a hajtóműve . Én inkább az utóbbit tartom valószínűnek :-)
möbiusz
ilyen birodalmi lépegetős képeim nekem is voltak, kár h előbb nem dobtam fel őket a netre...
Jó ez az utolsó kép! :-)
"Azt mondod legyen az embernek korlátlan szabadság ? De miért ? Talán megérdemli ?"
-a szabadságról:
"Szabadság, élet: nem jár, csak azoknak,
kiknek naponta kell kivívniuk!"
Tehát csak a bátraknak jár.
"Minket is csak teremtettek, nem vagyunk többek egyszerű kísérleti nyulaknál ... Miért kellene a Teremtőinknek itt hagyni minket ? Talán a két szép szemünk miatt megérdemeljük a szabadságot ? Nagy sz*rt . Az ember csak akkor lehet szabad, ha elpusztítja a Teremtőit, semmilyen más út nem létezik . Ha el akarsz érni valamit ahhoz harcolni kell . "
-mi magunk vagyunk a teremtők és nincsen semmilyen más teremtő rajtunk kívül!!!!! Ez az alap, ez az első posztulátum.
Másképp mondva: Istennel vagyunk azonosak vagy: "kíváncsi istenrészecskék" vagyunk.
(((mi vagyunk az ős-faj.... - a régi építők??)))
"Az ember csak akkor lehet szabad, ha elpusztítja a Teremtőit, semmilyen más út nem létezik . Ha el akarsz érni valamit ahhoz harcolni kell . "
-igen... ez a két-terminálos (=poláris/polarizált) univerzum pontosan erről szól!
Talán ezzel - az általad leírt HARCcal - termeljük a Mátrix létéhez és fenntartásához szükséges energiát?!?!
Mi vagyunk azok, akik az Istentelen Dinamót forgatjuk.
Mi szálltunk le, mi teremtettük meg a teret (tereket), a mi elbutulásunk folytán jelenhetett meg az (egyre változó mértékű) idő...
...és....
...egyedül mi magunk oldhatjuk fel/számolhatjuk fel az általunk teremtett illúziót/illúzióvilágot.
Mi magunk vagyunk a mágusok és mindez, amiben vagyunk: a mi művünk és a mi közös felelősségünk.
" A szabadságot nem szokták csak úgy adni, azt ki kell érdemelni ..."
-azért TENNI KELL!!! Nincs senki, aki adhatná, minden a mi kezünkben van és ezért a teremtésért, amiben vagyunk és amit élünk: mindannyian felelősek vagyunk.
A felelősség alól mindenki kibújna:
az egyik rafinált módszerekkel elhiteti a többiekkel, hogy ő kiválasztott és a többi ezért köteles őt (összes rokonával együtt) kiszolgálni és eltartani.
A másik másféle módszert használ, de mindenki trükközik.
Értsétek meg! Létezik egy metafilozófia ebben a rendszerben, ami tartalmazza a valós válaszokat mindezekre az alapvető kérdésekre.
De!
Azt is értsétek meg, hogy ahol ezt a metafilozófiát tanítanák nektek, ott már régen a Krokodilok uralkodnak.
Tudjátok: nekik csak a szív kell (=ami a lélek külső és durva jelképe ).
Én nem népekben és fajtákban gondolkodom, mert ezek nem mások, mint alsó és durva = külső vetületek (valójában okozatok/okozatok okozatai). Vérkultuszú testi csoportok, nem egyebek.
A nagy metafilozófia megjelent a ti rendszeretekben, de - szokás szerint - átokká és bűnné lett téve (a Krokodilok által).
Mindig ez történik!!!!
Ez a nagy metafilozófiai rendszer sosem volt vallásos filozófia, de azzá lett téve (így csak haldoklik... csak hálni jár belé a lélek - ezért lelkeket zabál).
Aki akarja és bírja, keresse meg az Igazságot, mert - szerintem - tényleg létezik és tényleg van.
Van
-az "elrejtett titok"
vannak
-a "mechanikák"
és vannak
-a "testek".
Tudjátok: hármas tagozódás.
Értsétek meg! Nektek mindig lenti dolgokat mutogatnak és a képeitek is lentről származnak (mert mindenetek a kép),
de Ti magatok, nem vagytok lentiek és nem lentről (=a mechanikák és a testek világaiból) származtok.
A vallás a tudás pótszere; a lét pedig egyenlő a tudással.
Lenni = Tudni.
Aki nem tud, az egyre lejjebb süllyed a skálán és ezért egyre alacsonyabb szintű (=egyre mechanikusabb) világokat teremt.
A "békés többség" a hanyatlás záloga és az illúzió fenntartója.
-Mi teremti a Világokat?
-A Világokat az Elme teremti.
A Világok ezért az Elméhez hasonlatosak - tehát mechanikusak.
Van az Elme és vannak a Testek.... és van a "harmadik", mindezek felett és mindezeken kívül.
A "Harmadik" nem más, mint Tudás és Lét.
Három a magyar igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!