Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Nem repülő, nem lámpás, nem...

Nem repülő, nem lámpás, nem műhold, és nem is hullócsillag, akkor mégis mi volt ez?

Figyelt kérdés

Még nyáron július végén láttam a Balatonnál, de azóta sem hagy nyugodni. Este 10 körül hirtelen, de hangtalanul megjelent 4 homályos, nagy narancsszínű fény, ami gyémánt alakzatban repült, nagyon gyorsan, végig tartva az alakot. Kb 10-15 mp után eltűnt a távolba! Próbáltam képben prezentálni a látványt: [link]

Fogalmam sincs volt ez, de tudom mi nem! Elég nagy volt, kérdés hogy 4 különböző jármű volt, vagy egy nagy, minek 4 pontjában világított a fény. (Gyémánt alakú űrhajók)

Aki tud valami lehetséges magyarázatot, vagy talán látott már hasonlót az legyen szíves írjon!

#fény #Balaton #gyémánt alakzat
2013. okt. 13. 23:05
1 2 3
 21/21 anonim válasza:
Oké, hogy szerinted sem ez, sem az, de ezeket a lehetőséget hogyan zártad ki ilyen bizonyossággal? Lesben állsz legalább egy távcsővel?
2013. nov. 4. 12:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!